Idén 24. éve zsinórban, hogy a Canon termékei nemzetközi design elismerésben részesülnek: 6 új IF Design díjast ünneplünk

2018. február 14. A képalkotás terén világszerte vezető szerepet betöltő Canon hat termékét díjazta a nagy presztízsű iF International Forum Design GmbH.

iF Design Award 2018 logo.jpg

A nyertes termékek: iF Design Award 2018:

PIXMA G series.jpg

PIXMA G sorozat
Inkjet printer
(a képen a PIXMA G3510)
(PIXMA G3510 pictured)

i-SENSYS MF730630 series.jpg

i-SENSYS MF 730 / 630 sorozat
Laser MFP (a képen az i-SENSYS MF735Cx)
i-SENSYS LBP 650 / 610 sorozat
LBP (a képen az i-SENSYSLBP654Cx)

Digital Radiography.jpg

CXDI-810C Wireless
CXDI-710C Wireless
CXDI-410C Wireless
Digital Radiography

1953-as alapítása óta az iF Design Awards egyike a világszerte elismert díjaknak, amely kifejezetten az ipari formatervezés vívmányait értékeli. Idén 54 országból 7 kategóriában 6 402 jelölés közül választott a neves design szakértőkből álló zsűri. A kategóriák: termék, csomagolás, kommunikáció, belső építészet, szakmai koncepció, szolgáltatás design (felhasználói élmény) és építészet.

A Canon ebben az évben már sorozatban 24. alkalommal ünnepelheti iF Design díj elnyerését és rögtön 6 termék esetében. Ez az elismerés is tovább ösztönzi a vállalatot arra, hogy termékei tervezését a legmagasabb szintű teljesítmény és design határozza meg.

A Canon új termékekkel bővíti a népszerű 70-200 mm-s L-sorozat objektívcsaládját

2018. június 7. – A Canon Europe ma bejelentette, hogy az EF 70-200mm f/4L IS II USM és az EF 70-200mm f/2.8L IS III USM objektívek piacra bocsátásával új tagokkal bővíti a méltán szeretett és elismert L-sorozatú objektívcsaládját. A 70-200 mm-es gyújtótávolságú objektíveket már évek óta használják a profi, félprofi és amatőr fotósok, köszönhetően a normál és telefotó közötti egyszerű váltásnak, a kívánt képkompozíciónak megfelelően. Ez a rugalmasság teszi lehetővé, hogy az objektívek a portréktól a természetfotókig bármilyen téma megörökítésére alkalmasak – ezzel is igazolva, hogy 70-200 mm-es objektívek elengedhetetlen tartozékai egy fotós felszerelésének.