Számológépek

Az elegáns kivitelű kézi, asztali, irodai szalagos és tudományos számológépek minden feladat teljesítésére alkalmasak. Számológépeink jellemzője az egyszerűség, a stílus és a funkcionalitás. Számológép-termékválasztékunk több mint 55%-a Canon termékek újrafelhasznált anyagából készült Ezzel nemcsak támogatjuk a fenntarthatóságot, de a maximális stílus és a minimális hulladék tökéletes arányát is elérjük.

Essential calculators

Általános sorozat

A hagyományos Canon szakértelemmel megalkotott általános sorozat az egyszerűség, a fenntarthatóság és a felhasználóbarát kialakítás ötvözete. A zsebben is elférő hordozható modellektől a nagyobbakig – ezek az okos, stílusos és könnyű számológépek egyszerűen leolvashatók és használhatók. Az üzletemberek ideális segítőtársa.

  Economical calculators

  Energiatakarékos sorozat

  Az átgondolt és fenntartható kialakítás termékválasztéka. A háztartások és irodák számára kidolgozott modellek könnyűek, ívelt kialakításúak, és nagyméretű, döntött LCD kijelzővel rendelkeznek a számok könnyebb olvashatósága érdekében.

   Scientific calculators

   Tudományos sorozat

   Kompakt, mégis nagy teljesítményű tudományos számológép-termékcsaládunk 610 különböző tudományos és statisztikai funkció végrehajtására képes. Professzionális, iskolai és egyetemi célra is tökéletes. Keskeny, könnyű kialakításával egyszerű megoldást kínál az összetett problémákra is.

    Printing calculators

    Szalagos sorozatok

    Ezek a számológépek gyors és tartós nyomtatóegységgel rendelkeznek, és akár két színben is képesek áttekinthető nyomatokat készíteni. Ergonomikus billentyűzetük és nagyméretű kijelzőjük még kényelmesebbé teszi használatukat, így tökéletesek a leterhelt irodákra jellemző nagy igénybevételhez is. A gyors nyomtatás a produktivitás garanciája.

    K Series

    K Series

    A Chroma (színtelítettség) szót rövidítő K sorozattal a Canon a számológépek színes bevonatát és az általuk képviselt életstílust kívánja hangsúlyozni. Praktikus üzleti funkcióik mellett a K Series számológépek dekoratív kiegészítői lehetnek felhasználóik lakásának vagy irodájának, és Canon termékek újrahasznosított anyagából készülnek.

    Régebbi számológépek keresése

    A korábbi számológépmodellek műszaki jellemzői és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.