Creative Park
alt text goes here

Kreatív Park ALKALMAZÁS

Stílusos, kézzel készített dekorációk, személyre szabott üdvözlőlapok, papírdíszek és egyebek – minden ingyen.

Letöltés iOS-re
Letöltés Androidra

Mesterien. Művészien. Mindenkinek.

A házibulikhoz felhasználható dekorációktól a mindennapi szobabelsők díszítéseiig, az egyszerű, kreatív kézműves ötletektől az origami stílusú 3D modellekig – vigyél örömöt a családtagjaid és barátaid mindennapjaiba a papírból készült alkotások által.

Csatlakozási lehetőségek

Függetlenül attól, hogy éppen inspirációt keresel partidekorációkhoz vagy csak papírmodelleket hajtogatnál egy laza délutánon, a Creative Park alkalmazásban mindent megtalálsz.

Explore
Try something new

Ne félj új dolgokat kipróbálni!

Az egyszerű böngészési funkciónak, az újonnan hozzáadott kreatív és művészi papírdizájnnak és a legújabb kreatív kézműves ötleteknek köszönhetően az unalom a múlté. Kövesd figyelemmel a minden évszakban és a különleges események kapcsán elérhető frissítéseinket!

Készítsd el a sajátodat

A szerkesztés funkcióval egyedivé teheted alkotásaidat. Tedd egyedivé kreatív kézműves papírlalkotásaid mintáit, fotók vagy szövegek hozzáadásával tedd különlegessé őket. Mentsd el és alkosd újra kedvenceidet az otthonodtól távol is.

Make it your own
Create with ease

Alkoss könnyedén

Válts közvetlenül a szerkesztésről a nyomtatásra az alkalmazáson belül. Mindössze egy kompatibilis Canon tintasugaras nyomtatóra és a Creative Park alkalmazásra van szükséged. Csak végezd el az egyszerű regisztrációs folyamatot*, és létrehozhatod saját projektjeidet, amikor csak szeretnéd.

Canon ID létrehozása

Creative Park alkalmazás – kompatibilitás

A támogatott Canon tintasugaras nyomtatómodellekkel kapcsolatos további információ érdekében tekintsd meg a következő weboldalt: https://ij.start.canon/cpapp-model

Az alkalmazás elérhető iOS és Android eszközökre is, kompatibilis az iOS 12.0 vagy újabb, illetve az Android OS 5.0 vagy újabb verziójú operációs rendszereivel.

Nyelvek
Angol, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és török nyelven érhető el.

*A Creative Park egy kizárólag Canon nyomtató(k) tulajdonosai számára elérhető, ingyenes tartalomszolgáltatás. Regisztrálj vagy lépj be Canon ID fiókodba, regisztráld Canon nyomtatódat és töltsd le a Creative Park alkalmazást a szerkesztési és nyomtatási funkciók használatához.

Canon ID létrehozása

A Canon ID egy személyes fiók, amelyet Canon szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz való hozzáféréshez használhatsz, illetve amellyel regisztrálhatod Canon termékeidet. Hozzáférhetsz a Print Rewards programohz, a Canon áruházhoz, és élvezheted a Canon ID nyújtotta exkluzív tartalmakat is.

Canon ID létrehozása

Kapcsolódó cikkek

Okos nyomtatási tippek, szórakoztató, kézzel elkészíthető projektek, és ötletes módok arra, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kedvenc fényképeidből.

Az összes cikk megtekintése

A következő is érdekelhet