EOS-R6

CSATLAKOZZ a Canon Clubhoz

Élj továbbra is a szenvedélyednek és ne maradj le az extra támogatás, képzés és inspiráció lehetőségéről.

Új tagsági programunkkal egy olyan elhivatott közösség része lehetsz, ahol mindent megkapsz, ami az előrelépéshez szükséges, függetlenül attól, hogy milyen szinten állsz.

Egyszerűen regisztrálj egy Canon terméket, amelyet az elmúlt 12 hónapban vásároltál, és kapni fogsz egy meghívót.

Szerezz hozzáférést az exkluzív előnyökhöz

Fejleszd a kreativitásod és szerezz közben pontokat, hogy hozzájuss az exkluzív ajánlatokhoz, amelyek egyre nagyobbak és jobbak lesznek, ahogy haladsz előre.

 • Csatlakozz a Canon közösséghez.

  Meríts inspirációt, és élvezd a hasonló gondolkodású, szenvedélyes és kreatív alkotók közösségét, ahol felfedezheted és megvitathatod a neked tetsző tartalmakat, miközben tanulsz és megkapod a szükséges támogatást.

 • Kövesd a szenvedélyedet

  Fejleszd a látásmódod és készíts gyönyörű, tökéletes képeket. Minél inkább a szenvedélyednek élsz és megosztod másokkal is, annál több előnyhöz és szolgáltatáshoz férhetsz hozzá.

 • Tanulj a legjobbaktól!

  Fejleszd tovább készségeidet exkluzív tartalmakkal, oktatóanyagokkal és vezető fotósok, filmkészítők és kreatív alkotók által tartott mesterkurzusokkal – ezzel komoly előnyre tehetsz szert a fényképezés és nyomtatás terén.

 • Lépj be az exkluzív lehetőségek világába

  Kivételes ajánlatok várnak rád, ahogy egyre magasabb szintekre lépsz – többek között a nagykövetek exkluzív tartalmai, a vásárlás előtti kipróbálás lehetősége, fizetős események, valamint a promóciós termékekre és papírra vonatkozó kedvezmények.

Folytasd a jutalmak megszerzését

Lépj előre és szerezz pontokat minden egyes vásárlással, termékregisztrálással, eseményfoglalással vagy előfizetéssel. Amint elértél 3 speciális kategóriát, elkezdheted növelni az előnyeidet – miközben továbbra is élvezheted a korábbi szakaszokban szerzett jutalmakat.

 • 1–100

  Folytasd a felfedezést

  Vágj bele, és fedezz fel minden Canonnal kapcsolatos dolgot – ezt bevezető oktatóanyagokkal és termékkedvezményekkel teheted meg.

 • 101–350

  Folytasd az alkotást

  Tartsd fenn a kreatív lendületet és lépj előre az élő események és az iparág szakemberei által tartott workshopok segítségével.

 • 351+

  Folytasd a tanulást

  Csiszold a tudásodat személyes találkozók során a Canon nagykövetekkel, és szerezz még több VIP-kedvezményt.

Hogyan lehetsz tag

 • Vásárolj Canon terméket

  A vásárlás nem lehet régebbi 12 hónapnál.

 • Termékregisztráció

  Ha egynél több terméket vásároltál, ne felejtsd el regisztrálni az összes terméket, hogy még több pontot szerezz.

 • Kezdd el kiélvezni az előnyöket

  Tudd meg, hogy milyen szinten állsz, és kezdd el a lehető legtöbbet kihozni a Canon Club fantasztikus előnyeiből.