A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

SZOFTVER

CANON EOS UTILITY

A számítógépekre és Mac gépekre készült, ingyenes Canon fényképezőgép-szoftverrel távolról vezérelheted az EOS fényképezőgépedet, valamint könnyedén továbbíthatod a fájljaidat.

Ingyenes fájlátviteli és távoli fényképezést elősegítő szoftver az EOS fényképezőgépekhez

Vigyél át képeket és filmeket a számítógépedre vagy a Mac gépedre, vagy vezéreld távolról a fényképezőgépedet a számítógépre történő mentéshez. Használj USB-kábelt vagy WI-FI-kapcsolatot* a vezeték nélküli képátvitelhez és távvezérléshez.

A fotózások kezelése

Használd a fényképezőgépedet a megszokott módon, és miközben csatlakoztatva van az EOS Utility programhoz, a rögzített képek automatikusan átkerülnek a számítógépre, a fényképezőgép memóriakártyájára vagy mindkettőre. Tedd lehetővé az ügyfélnek, hogy a helyszínen, a fotózáson válassza ki a kedvenceit!

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Irányítsd fényképezőgépedet távvezérlővel

Biztosítsd a tökéletes kompozíciót élő előnézetben a keretezési rácsok és a kompozíciós eszközök segítségével. Vezéreld a fényképezőgépet egy számítógépről, csatlakoztatott vagy vezeték nélküli* felvételkészítés mellett, ami ideális a stúdióban készült csendéletek vagy sportesemények fotózásához. Az EOS Utility lehetővé teszi az intervallumidőzítő funkció aktiválását is a time-lapse videókhoz.

Az átvitt fájlok rendszerezése

A továbbított képek automatikusan átnevezésre kerülnek, és a felvétel dátuma, időpontja, illetve egyéb beállítások alapján kerülnek tárolásra a mappákban a rendszerezés megkönnyítése érdekében. A képek metaadatait és szerzői jogait is hozzáadhatod vagy módosíthatod.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Egyéni képstílusok hozzáadása és kapcsolódás a DPP-hez

Regisztráld a letöltött képstílusokat az EOS fényképezőgépeden, hozz létre saját filmszimulációkat és színprofilokat. Az EOS Utility a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében könnyen integrálható a Digital Photo Professional szoftverrel is.

A fényképezőgép beállításainak és készülékszoftverjének frissítése

Könnyítsd meg a fényképezőgép beállítását az EOS Utility segítségével. Frissítsd a fényképezőgép beállításait, beleértve a hálózati és FTP-beállításokat, szinkronizáld az időt és a dátumot a számítógéppel, és telepítsd a firmware-frissítéseket a fényképezőgépedre és az objektívekre.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Képek és videók átvitele a fényképezőgépedről

Az EOS Utility segítségével képeket és videókat vihetsz át a fényképezőgépről a számítógépedre vagy Mac gépedre. Válassz ki adott képeket, vagy válaszd ki az összes képet vagy a még át nem vitt képeket. Oszd meg a képeket távoli helyről másokkal, hogy azonnali visszajelzést kapj.

*Ezzel kapcsolatban a fényképezőgép kezelési kézikönyvében olvashatsz további részleteket.

Mac és Windows platformokhoz érhető el

A Canon EOS Utility szoftver letöltése

Kapcsolódó cikkek

A következő is érdekelhet…