Canon Camera

SZOFTVER

CANON EOS UTILITY

A számítógépekre és Mac gépekre készült, ingyenes Canon fényképezőgép-szoftverrel távolról vezérelheted az EOS fényképezőgépedet, valamint könnyedén továbbíthatod a fájljaidat.

CANON EOS UTILITY

Ingyenes fájlátviteli és távoli fényképezést elősegítő szoftver az EOS fényképezőgépekhez

Vigyél át képeket és filmeket a számítógépedre vagy a Mac gépedre, vagy vezéreld távolról a fényképezőgépedet a számítógépre történő mentéshez. Használj USB-kábelt vagy WI-FI-kapcsolatot* a vezeték nélküli képátvitelhez és távvezérléshez.
 • A fotózások kezelése

  Használd a fényképezőgépedet a megszokott módon, és miközben csatlakoztatva van az EOS Utility programhoz, a rögzített képek automatikusan átkerülnek a számítógépre, a fényképezőgép memóriakártyájára vagy mindkettőre. Tedd lehetővé az ügyfélnek, hogy a helyszínen, a fotózáson válassza ki a kedvenceit!

 • Irányítsd fényképezőgépedet távvezérlővel

  Biztosítsd a tökéletes kompozíciót élő előnézetben a keretezési rácsok és a kompozíciós eszközök segítségével. Vezéreld a fényképezőgépet egy számítógépről, csatlakoztatott vagy vezeték nélküli* felvételkészítés mellett, ami ideális a stúdióban készült csendéletek vagy sportesemények fotózásához. Az EOS Utility lehetővé teszi az intervallumidőzítő funkció aktiválását is a time-lapse videókhoz.

 • Az átvitt fájlok rendszerezése

  A továbbított képek automatikusan átnevezésre kerülnek, és a felvétel dátuma, időpontja, illetve egyéb beállítások alapján kerülnek tárolásra a mappákban a rendszerezés megkönnyítése érdekében. A képek metaadatait és szerzői jogait is hozzáadhatod vagy módosíthatod.

 • Egyéni képstílusok hozzáadása és kapcsolódás a DPP-hez

  Regisztráld a letöltött képstílusokat az EOS fényképezőgépeden, hozz létre saját filmszimulációkat és színprofilokat. Az EOS Utility a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében könnyen integrálható a Digital Photo Professional szoftverrel is.

 • A fényképezőgép beállításainak és készülékszoftverjének frissítése

  Könnyítsd meg a fényképezőgép beállítását az EOS Utility segítségével. Frissítsd a fényképezőgép beállításait, beleértve a hálózati és FTP-beállításokat, szinkronizáld az időt és a dátumot a számítógéppel, és telepítsd a firmware-frissítéseket a fényképezőgépedre és az objektívekre.

 • Képek és videók átvitele a fényképezőgépedről

  Az EOS Utility segítségével képeket és videókat vihetsz át a fényképezőgépről a számítógépedre vagy Mac gépedre. Válassz ki adott képeket, vagy válaszd ki az összes képet vagy a még át nem vitt képeket.

Mac és Windows platformokhoz érhető el

A Canon EOS Utility szoftver letöltése

Kapcsolódó cikkek

A következő is érdekelhet…