image.canon szolgáltatási értesítő

További információk

Illesztőprogramok, szoftverek és kézikönyvek letöltése

A fent felsorolt és további tartalmakhoz, például alkalmazásokhoz, készülékszoftverekhez, GYIK-hez és hibakódokhoz való hozzáférésért alább keressen rá termékére, vagy válasszon népszerű termékcsoportjaink közül.

A termékoldalon a különböző lapok kiválasztásával navigálhat a tartalmak között.

Ha segítségre van szüksége, böngészhet Vállalati támogatás oldalaink között is.

Coronavirus

Ezekben a kivételes időkben kiemelten fontos számunkra az ügyfeleink és alkalmazottaink egészségének megőrzése, amely magában foglalja bizonyos területeken alkalmazott munkamódszerünk átgondolását. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy felkészüljünk a lehetséges problémákra, és minimalizáljuk az ebből fakadó zavarokat.

Ezt szem előtt tartva a Canon szerviz- és javítóközpontok csökkentett létszámú személyzettel működnek, és ezen idő alatt a többi alkalmazot távolról dolgozik a fertőzés kockázatának korlátozása érdekében. Jelenleg a Canon szerviz- és javítóközpontok első sorban csomagszolgáltatók által kézbesített javításokat vállalja. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek megfelelő támogatást tudjunk nyújtani, mostantól, a kormányzat által előírt távolságtartási útmutatásokat betartva már személyesen is át tudjuk venni a javítandó termékeket. A javítás ideje elhúzódhat, és sajnos nem tudjuk előrevetíteni, hogy mikor áll vissza a szokásos szolgáltatási szint.

Canon hivatalos szervizpartnereink szintén hasonló kihívásokal küzdenek, ezért mielőtt beküldené a terméket javításra, javasoljuk, hogy vegyék fel előtte velük a kapcsolatot.

Ezt szem előtt tartva kérjük, fontolja meg, hogy sürgős-e a javítás, mivel a szervizeinken kívül a csomagküldő szolgáltatók is érintettek lehetnek. Ha segítségre lenne szüksége, a hívásokat és az e-maileket továbbra is a szokásos módon fogadjuk, ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, megértését és támogatását előre is köszönjük ebben a rendkívüli helyzetben! A további fejleményekkel kapcsolatban természetesen tájékoztatni fogjuk!

Válassza ki a terméket

Nemrég kiválasztott

Népszerű témakörök

Canon EOS Webcam Utility szoftver

Használd Canon fényképezőgéped kiváló minőségű webkameraként az EOS Webcam Utility szoftver révén.

További információ

További ajánlatok…

Contact Us

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül

Register your product

Canon ID

Regisztrálja termékét és kezelje Canon ID fiókját

Locate A Repair Centre

Javítás

Keressen rá egy szervizközpontra, és találjon további hasznos információkat javítási eljárásunkkal kapcsolatbanVisszatérítés és promóciók

Tekintse meg aktuális visszatérítési kampányainkat és promócióinkat

Visszatérítés és promóciók