image.canon szolgáltatási értesítő

További információk

Illesztőprogramok, szoftverek és kézikönyvek letöltése

A fent felsorolt és további tartalmakhoz, például alkalmazásokhoz, készülékszoftverekhez, GYIK-hez és hibakódokhoz való hozzáférésért alább keressen rá termékére, vagy válasszon népszerű termékcsoportjaink közül.

A termékoldalon a különböző lapok kiválasztásával navigálhat a tartalmak között.

Ha segítségre van szüksége, böngészhet Vállalati támogatás oldalaink között is.

Coronavirus

Ezekben a kivételes időkben kiemelten fontos számunkra az ügyfeleink és alkalmazottaink egészségének megőrzése, amely magában foglalja bizonyos területeken alkalmazott munkamódszerünk átgondolását. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy felkészüljünk a lehetséges problémákra, és minimalizáljuk az ebből fakadó zavarokat.

Ezt szem előtt tartva a Canon szerviz- és javítóközpontok csökkentett létszámú személyzettel működnek, és ezen idő alatt a többi alkalmazot távolról dolgozik a fertőzés kockázatának korlátozása érdekében. Jelenleg a Canon szerviz- és javítóközpontok első sorban csomagszolgáltatók által kézbesített javításokat vállalja. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek megfelelő támogatást tudjunk nyújtani, mostantól, a kormányzat által előírt távolságtartási útmutatásokat betartva már személyesen is át tudjuk venni a javítandó termékeket. A javítás ideje elhúzódhat, és sajnos nem tudjuk előrevetíteni, hogy mikor áll vissza a szokásos szolgáltatási szint.

Canon hivatalos szervizpartnereink szintén hasonló kihívásokal küzdenek, ezért mielőtt beküldené a terméket javításra, javasoljuk, hogy vegyék fel előtte velük a kapcsolatot.

Ezt szem előtt tartva kérjük, fontolja meg, hogy sürgős-e a javítás, mivel a szervizeinken kívül a csomagküldő szolgáltatók is érintettek lehetnek. Ha segítségre lenne szüksége, a hívásokat és az e-maileket továbbra is a szokásos módon fogadjuk, ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, megértését és támogatását előre is köszönjük ebben a rendkívüli helyzetben! A további fejleményekkel kapcsolatban természetesen tájékoztatni fogjuk!

Válassza ki a terméket

Nemrég kiválasztott

Népszerű témakörök

További ajánlatok…

Contact Us

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül

Register your product

Canon ID

Regisztrálja termékét és kezelje Canon ID fiókját

Locate A Repair Centre

Javítás

Keressen rá egy szervizközpontra, és találjon további hasznos információkat javítási eljárásunkkal kapcsolatbanVisszatérítés és promóciók

Tekintse meg aktuális visszatérítési kampányainkat és promócióinkat

Visszatérítés és promóciók
Feedback