CINE LENSES

Cinema objektívek

Az operatőrök magas elvárásaira tervezve.

VARÁZSOLJ MOZIÉLMÉNYT AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉRE

A Canon Cinema objektívek kivételes optikai teljesítményt, robusztus felépítést és sokoldalúságot kínálnak, hogy megfeleljenek a filmgyártás szigorú követelményeinek. A nagy formátumú 35 mm-es és Super35mm-es fényképezőgépekhez egyaránt alkalmas termékcsalád zoom- és prime objektíveket is tartalmaz, valamint az objektívfoglalatok széles választékával használható, például PL-, EF- és RF-bajonettekkel. Legyél akár egy feltörekvő filmes, egy tapasztalt profi, vagy valahol a kettő között, a Canon a számodra megfelelő megoldást kínál.
Cine Primes

Cine prime objektívek

A teljes képmezős Cinema prime objektívek széles választéka, amelyek megfelelnek a csúcskategóriás filmkészítés követelményeinek. Ezek a PL-, EF- és RF-bajonettel kapható, széles T-stop értékel és fókusztávolsággal rendelkező objektívek egyedi optikai jellemzőkkel bővítik művészi kifejezésmódodat.

Flex Zoom sorozat

Prémium zoomobjektívek, állandó, nagy, T2,4 (FF) és T1,7 (S35) rekeszértékkel a teljes zoomtartományban. Teljes képmezős és Super35 fényképezőgépekhez is használható, mozihatású és virtuális filmkészítéshez egyaránt.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

A lenyűgöző 4K-s optikai minőséget és a közvetítést támogató funkciókat ötvöző Canon Cine Servo objektívek sokoldalú megoldást kínálnak az olyan közvetítési és kézi alkalmazásokhoz, ahol szervovezérlésre van szükség.

Compact Cine Servo

4K Super 35 mm fényképezőgéphez tervezve, beépített szervovezérléssel, autofókusszal és képstabilizálással. Ezek az EF-bajonettes nagy teljesítményű objektívek tökéletes megoldást jelentenek kézi vagy vállra rögzített használatra.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hibrid RF

Professzionális funkciókkal és képességekkel tervezték, amelyek mind állóképek, mind videók készítéséhez ideálisak. Az opcionális szervo zoomadapterek/nagy teljesítményű zoomadapterek egyenletes és távolról vezérelt zoomolást tesznek lehetővé olyan csatlakozási és vezérlési lehetőségekkel, amelyek a legkülönfélébb alkalmazásoknak megfelelnek az elektronikus hírkészítés, a közvetítés és a stúdiómunkák terén.

Felső kategóriás zoom

Az EF- és PL-bajonettes Super 35 mm fényképezőgépekhez tervezve, kiemelkedő 4K-s képminőséget nyújt a csúcsminőségű filmkészítéshez.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompakt zoom

Az EF- és PL-bajonettes Super 35 mm fényképezőgépekhez tervezve, kiemelkedő 4K-s képminőséget nyújt a csúcsminőségű filmkészítéshez kompakt és könnyű kivitelben.

Fedezd fel a Canon Pro Video megoldást, és gondold újra a videózást

Legyen szó erőteljes független dokumentumfilmek, függőséget okozó drámák vagy díjnyertes koprodukciók készítéséről, a Canon Pro Video termékekkel új magaslatokba emelheted kreativitásodat.

Discover Canon Pro Video