MS-500

Nagy érzékenységű kamerák

Nagy érzékenységű kamerák

Számtalan speciális alkalmazáshoz ideális kompakt, ultrakönnyű és sokoldalú videókamerák.

Gyenge fényviszonyok között működő kamerák rövid és nagy hatótávolságú megfigyeléshez

A kivételes gyenge fényviszonyok, a professzionális csatlakoztathatóság, a távvezérlő kompatibilitás és az EF, M58 és B4 objektíveket támogató objektívtartó opciók révén ezek a rendkívül gyenge fényviszonyok mellett működő videókamerák tökéletesek rövid és nagy hatótávolságú megfigyelési alkalmazásokhoz.

Nagy érzékenységű kamerák

 • Nagy érzékenységű fényképezőgépek

  MS-500 RENDKÍVÜL NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ FÉNYKÉPEZŐGÉP

  A rendkívül nagy érzékenységű fényképezőgép SPAD-érzékelővel nagy hatótávolságú biztonsági megfigyelést és felügyeletet tesz lehetővé akár gyenge fényviszonyok között is.
 • ME20F-SHN

  Ezzel a professzionális hálózati fényképezőgéppel akár teljes sötétségben is Full HD felbontású, színes videók készíthetők, mivel 2,26 MP-es, teljes képmezős CMOS-érzékelője a maximális értéket meghaladó, 4 milliós ISO-érzékenységet kínál.
 • ME200S-SH

  Egy megfizethető, Full HD, távolról vezérelhető fényképezőgép Dual Pixel CMOS AF funkcióval
 • ME20F-SH

  Innovatív, teljes képmezős, Full HD videokamera, amely rendkívül kevés fény esetén is nagy teljesítményt nyújt és infravörös felvételkészítésre is alkalmas.
 • Vezetékes távvezérlő

  Szoftver

  C500 MK II

  Fedezd fel a Canon Pro Video megoldást, és gondold újra a videózást

  Legyen szó erőteljes független dokumentumfilmek, függőséget okozó drámák vagy díjnyertes koprodukciók készítéséről, a Canon Pro Video termékekkel új magaslatokba emelheted kreativitásodat.