LEGRIA VIDEOKAMERÁK

4K videokamerák

Legyen szó a fontos pillanatok megörökítéséről vagy a kreatív készségek fejlesztéséről, a Canon videokamerák között Te is megtalálod az igényeidnek megfelelőt.
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K videokamerák

A LEGRIA HF G termékcsalád modelljei számos fejlett technológiát és kreatív vezérlési lehetőséget egyesítenek egyetlen könnyen használható videokamerában, így ideális megoldást jelentenek a vloggerek, a YouTuberek, a dokumentumfilm-készítők és a független filmkészítők számára egyaránt.

A Canon LEGRIA videokamerák teljes választéka

Alkoss a történetmesélés iránti szenvedélyedet tükröző, lenyűgöző videókat a fejlett LEGRIA HF G termékcsaláddal.

Fejlett technológia

Készíts egyenletes és élénk videókat kedvezőtlen fényviszonyok között is az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az 1.0 típusú 4K CMOS vagy HD CMOS PRO érzékelő, a beépített ND-szűrő, az erőteljes 5 tengelyes képstabilizátor és a nagy dinamikatartomány.

Canon Camera
Canon Camera

Kényelmes, kreatív felvételkészítés

A dönthető kereső, az intuitív érintőképernyő és a professzionális stílusú zoomgombok egyszerű kézi felvételkészítést tesznek lehetővé. A gyorsabb és egyszerűbb használat érdekében használd a testre szabható funkciógombokat és tárcsát, vagy csatlakoztass mikrofont és fejhallgatót a még jobb minőségű hang rögzítése érdekében.

Közvetlen internetes megosztás

Az egyszerű beállítási folyamatot követően közvetlenül az internetre töltheted fel a videókat – számítógép használata nélkül. Csatlakoztasd videokamerádat az otthoni Wi-Fi-hálózathoz*, majd oszd meg videóidat a YouTube-on, a Facebookon, a Twitteren vagy e-mailben.

Canon Camera
Canon Camera

Távoli Wi-Fi vezérlés

A LEGRIA wifis videokamera beállításait az élő nézettel távolról is vezérelheted okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ideális megoldás olyan helyzetekhez, amikor a videokamera nehezen hozzáférhető.

KÉSZEN ÁLLUNK A SEGÍTSÉGRE

Segítség és támogatás

Rendelkezésre állunk kérdései megválaszolásához, a problémák megoldásához és ahhoz, hogy a megfelelő helyre irányítsuk, amennyiben javításra van szükség.
  1. Az USB-n keresztüli audiokimenet nem támogatott

    * A Közvetlen internetes megosztás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához image.canon fiók szükséges. Előfordulhat, hogy az image.canon bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogass el a www.canon-europe.com/cig honlapra.