A canon megerősíti értékesítési partnerei kínálatát a felfrissített i-sensys és i-sensys x modellekkel

Budapest, Magyarország: A Canon Europe ma bejelentette, hogy az értékesítési partnerek számára hat felfrissített A4-es készülékkel bővíti a legkelendőbb i-SENSYS és i-SENSYS X nyomtatók portfólióját.

iSENSYS-Jan-24-Launch-Main-Asset

A kibővített termékcsalád a piacon elérhető legszélesebb hardver-, szoftver- és megoldási portfólióból származó fejlett technológia mellett már bizonyított megbízhatóságot és könnyű szervizelhetőséget kínál. A Canon A4-es termékkínálatának racionalizálása és az A3-as termékek teljes portfóliójának kiegészítése érdekében a felfrissített termékcsalád két i-SENSYS X modellje (C1538iF II és C1533iF II) az imageRUNNER-ről az i-SENSYS X márkanévre változott.

A i-SENSYS X termékcsalád olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével az ügyfelek könnyebben kezelhetik a dokumentumokat és az információkat. Például kompatibilis a Canon díjnyertes uniFLOW Online szolgáltatásával, amely egy fejlett, biztonságos nyomtatási és szkennelési megoldás, mely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy teljes nyomtatási környezetüket a felhőn keresztül kezeljék.

Az új eszközök kibővítik a Canon meglévő hardverportfólióját, és kiegészítik a szélesebb körű digitális átalakítási szolgáltatások ökoszisztémáját - lehetővé téve a partnerek számára, hogy a Canon nyomtatási megoldásainak szélesebb választékát kínálják a végfelhasználók különféle igényeinek kielégítésére.

A fenntarthatóság elősegítése

Az i-SENSYS és i-SENSYS X termékcsalád a Canon díjnyertes A4-es lézer termékcsaládjának része, amelyet a Keypoint Intelligence nemrégiben a legenergiahatékonyabb lézeres A4-es márkának választott (2023-20251).  A felfrissített termékcsalád erre az elismerésre épül, mivel a korábbi modellekhez képest alacsonyabb, akár 0,39kwH TEC értékkel rendelkezik, és a festéket alacsonyabb hőmérsékleten tudja felvinni, ami tovább csökkenti az energiafelhasználást.

Prémium biztonsági funkciók

A továbbfejlesztett i-SENSYS és i-SENSYS X modellek kiemelkedő biztonsági funkciókkal is felszereltek, a feldolgozott információk titkosságának biztosítása érdekében. A készülékek a dokumentumok biztonságának növelése érdekében a legújabb előre telepített vezérlőszoftverrel rendelkeznek, a jövőbeni szoftverfrissítések pedig automatikusan letölthetők lesznek, így javítva a szervezetek védelmét a potenciális biztonsági fenyegetésekkel szemben.

Csúcsteljesítmény és tartós minőség

A felhasználóbarát kijelzőbeállításokkal és a kivételes nyomtatási minőséggel az új i-SENSYS és i-SENSYS X készülékek ideálisak a nagy forgalmú munkakörnyezetekben.  Az ügyfelek számára előnyös a kevesebb mint négy másodperces átlagos bemelegedési idő, valamint az akár 190 kép/perc (ipm) beolvasási sebesség. A szkennelési teljesítmény szintén kiemelkedő, a korábbi modellekhez képest 30%-kal jobb dokumentumolvasási idővel. Az új termékek lehetővé teszik a partnerek számára, hogy ügyfeleiknek a funkciók és megoldások szélesebb skáláját kínálják, amelyek a termelékenység, a csatlakoztathatóság és a könnyű használat követelményeinek megfelelően optimalizáltak.

Marc Bory, a Canon Europe digitális nyomtatásért és megoldásokért, marketingért és innovációért felelős európai alelnöke a következőket mondta: "Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinknek a piac legszélesebb hardver-, szoftver- és megoldásportfólióját kínálhatjuk.  Az újonnan frissített i-SENSYS és i-SENSYS X termékekkel pedig tovább erősítjük portfóliónkat – olyan, erős biztonsági referenciákkal és prémium minőségű nyomtatási teljesítménnyel rendelkező termékcsaládot kínálunk, amely számos végfelhasználói vállalattípushoz illeszkedik".

További információért, kérjük, látogasson el a következő weboldalra:

Megjegyzés a szerkesztőknek:

A Canon i-SENSYS termékcsalád új modelljei közé a következők tartoznak:
i-SENSYS MF842Cdw
i-SENSYS LBP732Cdw

A Canon i-SENSYS X termékcsalád új modelljei közé a következők tartoznak:
i-SENSYS X C1538iF II
i-SENSYS X C1533iF II