mirrorless range
alt text goes here

TÜKÖR NÉLKÜLI
FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

A történetek mindenütt ott vannak. Állj készen a megörökítésükre kompakt tükör nélküli fényképezőgépeinkkel, amelyeket mindenhová magaddal vihetsz.

Nagyszerű minőség,
kis méret

Nagyszerű történetek zajlanak körülöttünk minden pillanatban.
Csak egy fényképezőgépre van szükséged, amely ott van, amikor az élet úgy alakul, hogy érdekes történetekkel találkozol.

Canon EOS M50

EOS M50

Egy letisztult, klasszikus kialakítás, amely inspirációt nyújt majd számodra az emlékezetes történetek megalkotásához – DSLR-méretű érzékelő, 4K videó és egyszerű csatlakoztathatóság.

Fedezd fel most

London river panorama at night.
Készült: EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Mi az a tükör nélküli fényképezőgép?

A DSLR tükröt használ a fény keresőbe való tükrözéséhez. A tükör nélküli – más néven kompakt rendszerű – fényképezőgépben viszont nincs tükör vagy optikai kereső, ami által többnyire kisebbek a DSLR-eknél.

Ahelyett, hogy a keresőn keresztül az objektívbe néznél a kép megkomponálásához, a tükör nélküli fényképezőgépek hátulján lévő képernyőn jelenik meg a felvétel előnézete. Az eltérő kialakítás ellenére a DSLR-ekhez hasonlóan a tükör nélküli fényképezőgépek esetén is kreatívan bánhatsz az objektívekkel.

eos m10 lifestyle alina

Lenyűgöző minőség

Tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz – gyenge megvilágítás mellett is.

stunning quality

Tükör nélküli és DSLR készülékek összehasonlítása

A tükör nélküli fényképezőgép a DSLR számos ugyanolyan előnyével (mint például az objektívek cseréjére való lehetőséggel) rendelkezik, ráadásul sokkal kisebb a mérete.

Ugyanakkor a DSLR sok éves fejlődésen ment keresztül, és tökéletesítette a hagyományos kereső használatának élményét és kényelmét. A korszerű autofókusz rendszer miatt ezek a fényképezőgépek még a legtöbb problémát okozó témákat is rögzíteni tudják.

A megfelelő fényképezőgép kiválasztása

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Használhatok más objektíveket?

Tükör nélküli fényképezőgépeinkkel könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

További információk

Mi az az EF-M objektív?

Az EF-M objektív hordozható, könnyű és kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezték. Az objektívek sorozatában az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

További információk

eos m3 ambient system

DSLR felfedezése

Csodás képminőség és korszerű teljesítmény. A DSLR fényképezőgépekkel feltárhatod kreatív lehetőségeidet.

Teljes kínálat

DSLR felfedezése