mirrorless range
alt text goes here

EOS M tükör nélküli fényképezőgépek

A történetek mindenütt ott vannak. Állj készen a megörökítésükre kompakt tükör nélküli fényképezőgépeinkkel, amelyeket mindenhová magaddal vihetsz.

Nagyszerű minőség,
kis méret

Nagyszerű történetek zajlanak körülöttünk minden pillanatban.
Csak egy fényképezőgépre van szükséged, amely ott van, amikor az élet úgy alakul, hogy érdekes történetekkel találkozol.

Canon EOS M50

EOS M50

Egy letisztult, klasszikus kialakítás, amely inspirációt nyújt majd számodra az emlékezetes történetek megalkotásához – DSLR-méretű érzékelő, 4K videó és egyszerű csatlakoztathatóság.

Fedezd fel most

London river panorama at night.
Készült: EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Mi az a tükör nélküli fényképezőgép?

A DSLR tükröt használ a fény keresőbe való tükrözéséhez. A tükör nélküli – más néven kompakt rendszerű – fényképezőgépben viszont nincs tükör vagy optikai kereső, ami által többnyire kisebbek a DSLR-eknél.

Ahelyett, hogy a keresőn keresztül az objektívbe néznél a kép megkomponálásához, a tükör nélküli fényképezőgépek elektronikus keresőben vagy LCD-n jelenítik meg számodra a felvétel előnézetét. Az eltérő kialakítás ellenére a DSLR-ekhez hasonlóan a tükör nélküli fényképezőgépek esetén is kreatívan bánhatsz az objektívekkel.

eos m10 lifestyle alina

Lenyűgöző minőség

Tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz – gyenge megvilágítás mellett is.

stunning quality

EF-M objektívek

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve. Az objektívek ezen sorozatában az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

További információ

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Készült: EOS M50
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

Használhatok más objektíveket?

Tükör nélküli fényképezőgépeinkkel könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

További információk

Melyik a számomra leginkább megfelelő EOS-rendszer?

Találd meg a fotózási és filmezési stílusodnak tökéletes fényképezőgépet. A gyenge fényviszonyokban alkotó mesterektől a gyors akciójelenetek szuperhőseiig – a Canon mindenkit tökéletes megoldással vár.

További részletek

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Segítsünk a fényképezőgép megkeresésében?

Találd meg a tökéletes fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Az én gépem

EOS 7D Mark II

A következő is érdekelhet...