EOS DSLR fényképezőgépek

Az EOS fényképezőgépek tapasztalatodtól függetlenül tökéletes képminőséget biztosítanak.
Bomen aan een beekje in het bos

Fedezd fel a részleteket

A Canon DSLR fényképezőgépei esetében a nagy dinamikatartománynak köszönhetően egyetlen apró részlet sem vész el sem a megvilágított, sem az árnyékos területeken. Az eredmény: alacsony zajszintű képek közvetlenül a fényképezőgépből és lenyűgöző portrék a kis mélységélességnek köszönhetően. Arra tervezték őket, hogy professzionális eredményeket nyújtsanak minden felvétel esetén.
Legújabb termékeink

Hadd segítsünk megtalálni a számodra tökéletes Canon fényképezőgépet

Fényképezőgép-választónk a teljes fényképezőgép-kínálatunkat bemutatja, és segít megtalálni a neked leginkább megfelelő készüléket.

Új DSLR fényképezőgépek

Élvezd a képminőség új szintjeit. Új DSLR fényképezőgépeink a Canon legújabb, csúcsmodern optikai technológiájával és innovatív kialakítással rendelkeznek, így kivételes részletgazdagsággal örökíthetsz meg minden pillanatot.

EOS 90D

Az EOS 90D univerzális DSLR, amellyel gyorsabban és közelebbről készíthetsz kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket.

EOS 90D

DSLR fényképezőgépek termékcsaládja és szűrő

9 Termékek

  9 Termékek

  Alkalmazott szűrők

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 2000D

   Ismerje meg a fantasztikus 24,1 megapixeles fotók és Full HD videók nyújtotta lehetőségeket. Bontakoztassa ki a kreativitását ezzel a szórakoztató és egyszerűen kezelhető DSLR fényképezőgéppel.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 250D

   A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel1, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 4000D

   Élvezd a kreatív DSLR minőségű fotókat és Full HD videókat ezzel az egyszerű, intuitív, 18 megapixeles EOS fényképezőgéppel.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 77D

   Vedd át még jobban az irányítást a fotózás felett a kreatív lehetőségeket nyújtó DSLR fényképezőgéppel.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 850D

   Tedd meg a következő lépést a kreatív vezérlés világában, és örökíts meg gyönyörű részletekkel teli fotókat, valamint lenyűgöző 4K videókat egy könnyű, csatlakoztatható DSLR géppel, amely nemcsak inspirál, hanem jutalmaz is.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 90D

   Többfunkciós DSLR fényképezőgép, amely közelebb visz, amellyel gyorsabban fényképezhetsz és kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket készíthetsz.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 5D Mark IV

   A fotótémától függetlenül garantált a tökéletes képminőség és a professzionális teljesítmény.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS 6D Mark II

   Akár ambiciózusabb projektet készítenél, vagy professzionálisan fotóznál, az EOS 6D Mark II megadja neked mindazt, amire szükséged lehet az elkövetkező, izgalmas lépések megtételéhez.

  • DSLR fényképezőgépek

   EOS-1D X Mark III

   Az élet tele van megismételhetetlen pillanatokkal. Örökíts meg még többet belőlük az EOS-1D X Mark III fényképezőgéppel, és oszd meg vizuális történetedet az egész világgal.

  9 / 9 megjelenítése

  Canon EOS Webcam Utility szoftver

  Használd Canon fényképezőgéped kiváló minőségű webkameraként az EOS Webcam Utility szoftver révén.

  Meríts inspirációt

  Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

  Hatásos és gyors természetfotók a Canon EOS 90D fényképezőgéppel

  A vadvilágban egy szempillantás alatt csodálatos dolgok történhetnek, ezért Markus Varesvuo imádta a gyors Canon EOS 90D fényképezőgépet. Nézd meg fotóit!

  További információ
  EOS 90D

  A következő is érdekelhet...

  HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.