EOS DSLR Cameras

EOS DSLR fényképezőgépek

Az EOS fényképezőgépek tapasztalatodtól függetlenül tökéletes képminőséget biztosítanak.

Fedezd fel a részleteket

A Canon DSLR fényképezőgépei esetében a nagy dinamikatartománynak köszönhetően egyetlen apró részlet sem vész el sem a megvilágított, sem az árnyékos területeken. Az eredmény: alacsony zajszintű képek közvetlenül a fényképezőgépből és lenyűgöző portrék a kis mélységélességnek köszönhetően. Arra tervezték őket, hogy professzionális eredményeket nyújtsanak minden felvétel esetén.

Legújabb termékeink

Új DSLR fényképezőgépek

Élvezd a képminőség új szintjeit. Új DSLR fényképezőgépeink a Canon legújabb, csúcsmodern optikai technológiájával és innovatív kialakítással rendelkeznek, így kivételes részletgazdagsággal örökíthetsz meg minden pillanatot.

EOS 90D

EOS 90D

Az EOS 90D univerzális DSLR, amellyel gyorsabban és közelebbről készíthetsz kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket.

További információ

DSLR fényképezőgépek termékcsaládja és szűrő

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

Canon EOS 2000D

Ismerd meg a fantasztikus 24,1 megapixeles fotók és Full HD videók nyújtotta lehetőségeket. Bontakoztasd ki a kreativitásodat ezzel az szórakoztató és egyszerűen kezelhető DSLR fényképezőgéppel.

További információk

EOS 250D

A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel*, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.

További információk

EOS 4000D

Élvezd a kreatív DSLR minőségű fotókat és Full HD videókat ezzel az egyszerű, intuitív, 18 megapixeles EOS fényképezőgéppel.

További információk

Canon EOS 6D Mark II

Akár ambiciózusabb projektet készítenél, vagy professzionálisan fotóznál, az EOS 6D Mark II megadja neked mindazt, amire szükséged lehet az elkövetkező, izgalmas lépések megtételéhez.

További információk

Canon EOS 850D FRT pack shot

Tedd meg a következő lépést a kreatív vezérlés világában, és örökíts meg gyönyörű részletekkel teli fotókat, valamint lenyűgöző 4K videókat egy könnyű, csatlakoztatható DSLR géppel, amely nemcsak inspirál, hanem jutalmaz is.

További információk

Canon EOS 90D

Többfunkciós DSLR fényképezőgép, amely közelebb visz, amellyel gyorsabban fényképezhetsz és kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket készíthetsz.

További információk

EOS-1D X Mark III

Az élet tele van megismételhetetlen pillanatokkal. Örökíts meg még többet belőlük az EOS-1D X Mark III fényképezőgéppel, és oszd meg vizuális történetedet az egész világgal.

További információk

Canon EOS Webcam Utility szoftver

Használd Canon fényképezőgéped kiváló minőségű webkameraként az EOS Webcam Utility szoftver révén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Meríts inspirációt

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Az összes cikk megtekintése

Hatásos és gyors természetfotók a Canon EOS 90D fényképezőgéppel

A vadvilágban egy szempillantás alatt csodálatos dolgok történhetnek, ezért Markus Varesvuo imádta a gyors Canon EOS 90D fényképezőgépet. Nézd meg fotóit!

További információ

Powerful and fast wildlife photos with the Canon EOS 90D

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!