Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve.
Canon Camera

Olyan alkalmazkodó, mint Te

EOS M tükör nélküli fényképezőgépeink esetében könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.
 • HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYŰ

  EF-M objektívek

  Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve. A kínálatban az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

 • Fejleszd az objektívedet

  EOS M adapter

  A könnyű Canon EF-EOS M adapterrel meglévő EF és EF-S objektívjeidet teljeskörű kompatibilitással és a teljesítmény csökkenése nélkül tudod EOS M fényképezőgépedhez rögzíteni.

 • RÖGZÍTETT ÉS RUGALMAS

  EF objektívek

  A fix gyújtótávolságú, a zoom- és a speciális objektívek, mint például a makroobjektívek és a halszemoptika DSLR fényképezőgépekhez EOS-M adapterrel használhatók, és segítségükkel kiváló képek készíthetők.

EOS M objektívszűrő

7 Termékek

  7 Termékek

  Alkalmazott szűrők

  7 / 7 megjelenítése

  A Canon kiemelt objektívjei

  A Canon objektívei a fantasztikus minőségű fotók és filmek érdekében a szakértelmet a legmodernebb optikai technológiával ötvözik. Fedezd fel a legújabb hordozható és könnyű, EOS M fényképezőgépedhez használható nagy látószögű és teleobjektíveket.

  A következő is érdekelhet...

 • EOS M fényképezőgépek

  A DSLR ereje egy kompakt, APS-C, tükör nélküli fényképezőgép házában.

 • Objektívválasztó

  Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

 • Speedlite termékcsalád

  Urald a fényt a gépen és azon kívül a Speedlite vakuk széles választékával.

 • Az összes fényképezőgép

  Fedezd fel a Canon fényképezőgépek teljes választékát a kompakt digitális készülékektől a nagy teljesítményű és sokoldalú DSLR fényképezőgépekig, illetve tükör nélküli modellekig.

 • EOS DSLR fényképezőgépek

  Az EOS DSLR fényképezőgépek tapasztalatodtól függetlenül tökéletes képminőséget biztosítanak.

 • EOS R rendszer

  Az EOS R rendszer objektívfoglalata több kreatív lehetőséget kínál a pillanatok megörökítésére.