Lenses for EOS M

Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve.

Olyan alkalmazkodó, mint Te

EOS M tükör nélküli fényképezőgépeink esetében könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

EOS M objektívszűrő

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

Mount Adapter EF-EOS M

A kis tömegű adapter segítségével bármilyen EF objektívet EOS M gépedhez rögzíthetsz a képminőség romlása vagy a sebesség csökkenése nélkül.

További információk

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

A képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező, ultranagy látószögű zoomobjektív tájképek fotózásához és videózásához jelent nagyszerű megoldást.

További információk

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

A képstabilizátorral rendelkező, könnyű és kompakt zoomobjektív ideális univerzális objektív a tájképek fotózásától kezdve egészen a portrékészítésig.

További információk

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

A 4 fokozatú képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező, teljes körű objektív a közeli és távoli témák EOS M fényképezőgéppel történő megörökítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

A képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező, megfizethető árú zoomobjektív minden EOS M használó számára ideális univerzális objektív.

További információk

EF-M 22mm f2 STM

A nagy, f/2-es rekesszel rendelkező, apró „pencake” objektív portréfotózásoz és gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez jelent tökéletes megoldást.

További információk

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Az innovatív, beépített makrovakuval rendelkező, kompakt makroobjektív az apró tárgyak minden egyes részletétnek megörökítéséhez jelent nagyszerű megoldást.

További információk

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

A képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező zoom teleobjektív tökéletes megoldást jelent, ha közel szeretnél kerülni a távoli témákhoz.

További információk

A Canon kiemelt objektívjei

A Canon objektívei a fantasztikus minőségű fotók és filmek érdekében a szakértelmet a legmodernebb optikai technológiával ötvözik. Fedezd fel a legújabb hordozható és könnyű, EOS M fényképezőgépedhez használható nagy látószögű és teleobjektíveket.

Az összes EF-M objektív megtekintése

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

A következő is érdekelhet...