Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve.
Canon Camera

Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Olyan alkalmazkodó, mint Te

EOS M tükör nélküli fényképezőgépeink esetében könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.
 • HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYŰ

  EF-M objektívek

  Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve. A kínálatban az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

 • Fejleszd az objektívedet

  EOS M adapter

  A könnyű Canon EF-EOS M adapterrel meglévő EF és EF-S objektívjeidet teljeskörű kompatibilitással és a teljesítmény csökkenése nélkül tudod EOS M fényképezőgépedhez rögzíteni.

 • RÖGZÍTETT ÉS RUGALMAS

  EF objektívek

  A fix gyújtótávolságú, a zoom- és a speciális objektívek, mint például a makroobjektívek és a halszemoptika DSLR fényképezőgépekhez EOS-M adapterrel használhatók, és segítségükkel kiváló képek készíthetők.

EOS M objektívszűrő

9 Termékek

  9 Termékek

  Alkalmazott szűrők

  9 / 9 megjelenítése

  A Canon kiemelt objektívjei

  A Canon objektívei a fantasztikus minőségű fotók és filmek érdekében a szakértelmet a legmodernebb optikai technológiával ötvözik. Fedezd fel a legújabb hordozható és könnyű, EOS M fényképezőgépedhez használható nagy látószögű és teleobjektíveket.

  • KERÜLJ KÖZELEBB

   EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

   A képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező zoom teleobjektív tökéletes megoldást jelent, ha közel szeretnél kerülni a távoli témákhoz.

  • PONTOSSÁG ULTRANAGY LÁTÓSZÖGNÉL IS

   EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

   A képstabilizátorral és léptetőmotorral rendelkező, ultranagy látószögű zoomobjektív tájképek fotózásához és videózásához jelent nagyszerű megoldást.

  • TERMÉSZETES PERSPEKTÍVA

   EF-M 32mm f/1.4 STM

   Emeld új szintre tükör nélküli EOS gépedet ezzel a csúcsminőségű alapobjektívvel.

  • GYENGE MEGVILÁGÍTÁS ÉS PORTRÉK

   EF-M 22mm f/2 STM

   A nagy, f/2-es rekesszel rendelkező, apró „pancake” objektív portréfotózásoz és gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez jelent tökéletes megoldást.

  Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

  Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

  • GYORSKERESÉS

   Nem vagy biztos benne, hogy hol kezd? Kezdd itt

   Objektívválasztónk segítségével megtalálhatod és összehasonlíthatod az érdeklődésednek leginkább megfelelő objektíveket, és makró-, portré-, tájkép-, mozgalmas vagy akár hétköznapi fotózáshoz is használhatod őket. Az ajánlott objektívek a teljes termékválasztékból, relevancia és ár szerint jelennek meg.

  • EOS 5D Mark IV

   KERESÉS SZŰKÍTÉSE

   Konkrét terméket keresel?

   Írd be a részletes keresőbe a pontos követelményeket, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő objektíveket.

  A következő is érdekelhet...