Compact Digital Cameras

Kompakt digitális fényképezőgépek

Az innovatív Canon technológiák nyújtotta előnyöket kihasználva a legjobb kompakt fényképezőgépet biztosítjuk – bármekkora is a tudásod a fotózás terén.

Kicsi és hihetetlenül pontos

A mindennapos használatra nagyszerűen alkalmas, kompakt, rögzített objektíves digitális fényképezőgépek hordozhatóak és könnyűek, így ideálisak azok számára, akik olyan multifunkciós fényképezőgépet keresnek, amely egy pillanat alatt készen áll a fotózásra. A Canon választékában minden igényhez megvan a megfelelő készülék: a profi, nagy méretű érzékelővel rendelkező kompakt modellektől az egyszerű, azonnali képkészítést lehetővé tevő fényképezőgépekig.

Legújabb termékeink

Új kompakt fényképezőgépek

Az innovatív Canon technológiák nyújtotta előnyöket kihasználva a legjobb új kompakt fényképezőgépet biztosítjuk – bármekkora is a tudásod a fotózás terén.

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Ideális vloggerek és bloggerek számára. Online követőidet le fogják nyűgözni e csatlakoztatható fényképezőgéppel készített nagyszerű videofelvételek és fotók.

További információ

Kompakt fényképezőgépek termékcsaládja és szűrő

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

IXUS 285 HS

A 12-szeres zoommal rendelkező IXUS formájában egy igazán stílusos, nagy teljesítményű fényképezőgép lapulhat a zsebedben – a tartalmakat pedig egyszerűen megoszthatod a Wi-Fi és NFC segítségével.

További információk

PowerShot G3 X

Élvezd a rugalmasságot a 25-szörös zoomal rendelkező bridge fényképezőgép jóvoltából, amely fényképek és videók készítésére egyaránt alkalmas.

További információk

PowerShot SX430 IS

Örökítsd meg a fontos emlékeket gyönyörű részletgazdagsággal ezzel a kicsi, egyszerű, csatlakoztatható és 45-szörös nagy zoommal rendelkező fényképezőgéppel.

További információk

Segítsünk új fényképezőgéped kiválasztásában?

Találd meg az ideális fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Fényképezőgép keresés

Meríts inspirációtAz inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Az összes cikk megtekintése

Készíts jobb úti fotókat a Canon PowerShot G5 X Mark II segítségével

James North, akciófotós bemutatja képességeit, és elmagyarázza, hogy miért a funkciógazdag Canon PowerShot G5 X Mark II az ideális útitárs.

További információ

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!