NYOMTATÓHOZ VALÓ FOGYÓESZKÖZÖK

Eredeti Canon fogyóeszközök

Fedezd fel a konzisztens minőséget és a problémamentes teljesítményt Canon nyomtatóddal, egyenletes színekkel és részletes fekete nyomtatással.
Íróasztal, rajta nyomtató, körülötte fotópapír, képek és tintacsomagok, valamint egy tábla, amelyen különböző nyomtatott elemek vannak.

Problémamentes konzisztencia

Bizonyos dolgok együtt jobban működnek. A Canon nyomtatód eredeti Canon tintákkal és fotópapírokkal való kombinálása optimális teljesítményt és kiváló minőséget biztosít minden nyomtatáskor.

Eredeti Canon tinta, toner és papír

Miért érdemes eredeti fogyóeszközöket használni?

 • HOSSZÚ ÉLETTARTAM

  Nyomtass többet

  Az eredeti Canon tintapatronokkal átlagosan 35%-kal több nyomat készíthető az utángyártott patronokhoz képest*.

 • TARTÓSSÁG

  Sokkal megbízhatóbb nyomatok

  Az eredeti Canon tinta 100%-ban megbízható, így aggodalom nélkül nyomtathatsz*.

 • PÁRATLAN MINŐSÉG

  Még konzisztensebb nyomatok

  Az eredeti Canon tintapatronok használatával az esetek 100%-ánál konzisztens nyomtatási minőséget érhetsz el*.

 • CANON MEGOLDÁS

  Kiváló nyomtatási minőség

  Ha a többfunkciós tonerkazettádat eredeti Canon alkatrészre cseréled ki, nyomtatód olyan lesz, mint új korában.

Kialakításuk révén még jobbak

Az eredeti Canon tintapatronok, tonerek és papírok a tervezésüknek köszönhetően tökéletesen harmonikus módon működnek együtt a Canon nyomtatóval, így minden egyes nyomtatásnál konzisztensen magas minőséget, megbízható teljesítményt és kiváló értéket képviselnek.
Különböző típusú tinták és fotópapírok egy polcon.

Segítségre van szükséged a tintakeresésben?

Fedezd fel a Canon nyomtatódhoz leginkább megfelelő tintát, tonert vagy papírt.

Toner

Az eredeti nyomtatótoner problémamentesen működik az i-SENSYS nyomtatókkal, így biztosítva gyors teljesítményt és kiváló minőségű nyomatokat.

Oldalról nyitott Canon lézernyomtató, ahol a tonerkazetták láthatók.

A Canon tonerkazetta-újrahasznosítási programja

Tudta, hogy 1990-ben a Canon volt az első vállalat, amely tonerkazetta-újrahasznosítási programot indított?
A víz felszínén tükröződő zöld hegyvidék.

A Canon tonerkazettákra vonatkozó újrahasznosítási programjának segítségével díjmentesen, egyszerűen és környezettudatos módon járulhatsz hozzá a kiürült Canon tonerkazetták újrahasznosításához.

A Canon célja az ún. hulladékképződéssel nem járó működés. Minden visszaküldött tonerkazetta összes elemét újra felhasználjuk vagy újrahasznosítjuk, így a tonerkazetta egyetlen része se kerül a hulladék közé.

Közeli kép vízcseppekkel tarkított tűlevelekről.

Hogyan ismerhető fel az eredeti tinta?

Keresd a hologramot. Az eredeti Canon tintapatronok csomagolásán egy egyedi, színváltó Canon hologram található. Szemből nézve a hologram szivárványos arany színűnek, míg oldalra döntve szivárványos sötétzöld színűnek látható.
Papír csomagolású tinta cián színhez.

Papír csomagolású tinta

A hamis hologramok nem, vagy csak kis mértékben változtatják meg a színűket, amikor megdöntik őket. Sokszor nem megfelelő színnel, méretben vagy rendezetlenül találhatók a csomagoláson, és a sérülés és a homályosság is gyakran előfordul.

Kartonpapír tintacsomagolás

Az Európában forgalmazott, kartonpapír csomagolású tintapatronok esetében előfordulhat, hogy a csomagoláson nincs egyedi hologram. A hamisított termékek azonosítása érdekében figyelj oda a homályos, illetve nem megfelelő színű, betűtípusú vagy méretű Canon logókra. A csomagolás ezenfelül elgépeléseket is tartalmazhat, illetve az is előfordulhat, hogy a visszazárás, ismételt felhasználás vagy hasonló műveletek nyomai látszanak rajta.

580 581 Multi Value Pack Cardboard Pack FSR
Műanyag tintapatron-csomagolás a fekete és színes FINE tintapatronokhoz.

Műanyag csomagolású tinta

Az Európában forgalmazott műanyag csomagolású tintapatronok, illetve a buborékfóliába csomagolt multicsomagok esetében előfordulhat, hogy a csomagoláson nincs hologram. A hamisított termékek azonosítása érdekében figyelj oda a homályos, illetve nem megfelelő színű, betűtípusú vagy méretű Canon logókra. A csomagolás ezenfelül elgépeléseket is tartalmazhat, illetve az is előfordulhat, hogy a visszazárás, ismételt felhasználás vagy hasonló műveletek nyomai látszanak rajta.

Tonerkazetták csomagolása

Canon kazetta vásárlása esetén mindig figyeljen oda a hologramra, annak színváltó technológiájára, illetve a csomagolás külső részén található „Genuine” (Eredeti) Canon logóra. A „for use in Canon products” (Canon termékekhez használható) felirat nem azt jelenti, hogy eredeti Canon kazettáról van szó.

Cián toner papírcsomagolása.

TESZTELÉS

Buyers Lab tesztelés

Az eredeti Canon tintapatronok használatának előnyeivel kapcsolatos további információkért olvasd el a Buyers Lab teljes tesztjelentését (csak angol nyelven érhető el).
*A Keypoint Intelligence 2018-as felmérése alapján – a Canon megbízásából a Buyers Lab felmérése a Canon tintapatronokat hasonlította össze más gyártók tintapatronjaival.

A következő is érdekelhet…

 • Tinták XL/XXL kiszerelésben

 • MAXIFY tintapatronok