Canon fotópapír

Találd meg az igényeidnek megfelelő Canon tintasugaras nyomtatóhoz való papírt, legyen szó kiállításra szánt profi stúdiónyomatokról vagy gyermekeknek készülő szórakoztató kreatív projektekről.
Egy asztalon lévő nyomtató és fényképezőgép felülnézetből, körülötte különböző méretű fényképek szétszórva az asztalon.

Találd meg a szükségleteidnek megfelelő Canon fotópapírt.

Papírválasztékunk kompatibilis PIXMA, PIXMA PRO, MAXIFY nyomtatóinkkal és imagePROGRAF PRO sorozatunkkal.* Kiváló minőségű fényes, félfényes, matt és selyemfényű fotópapírjaink A2, A3+, A3, A4 és levelezőlap méretben kaphatók.*

Művészi

A profi és amatőr fotósok igényeit is szem előtt tartva készült prémium papírok minden pillanatban galériaminőségű eredményt biztosítanak.
Több nagy formátumú kép lóg egy sötét falon.

Nyomtasd ki az alkotásod

A fényes, csillogó és matt bevonatoknak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a kreatív elképzelésedhez illeszkedő papírt.

 • FINE ART

  Premium Fine Art Rough

  Prémium minőségű, művészi, durva felületű papír a kép mélységének kifejezéséhez és a háromdimenziós hatás megteremtéséhez

 • KÖNNYŰ

  Pro Luster LU-101

  A Photo Paper Pro Luster segítségével ragyogó színes és lenyűgöző fekete-fehér fotók nyomtathatók – professzionális, könnyű fotópapír, amellyel a hagyományos fotólabor-minőség már otthon is elérhető.

 • FAKULÁSSAL SZEMBEN ELLENÁLLÓ

  Pro Platinum PT-101

  A professzionális, stúdiófelhasználásra szánt fotópapírral kiemelkedő fényképminőség és fényállóság érhető el. A gazdag színvisszaadású, fényes, nehéz papír tág teret enged a fényképészek kreativitásának.

 • MŰVÉSZI ALKOTÁSOK

  Pro Premium Matte

  Ez a fekete-fehér és színes fényképekhez, valamint művészi alkotásokhoz is ideális, meleg fehér árnyalatú sima papír tökéletes a tükröződés nélküli, gyönyörű nyomatok készítéséhez.

 • FINE ART

  Premium Fine Art Smooth

  Professzionális minőségű művészi papír kiemelkedő fekete sűrűségű, a sötét képrészeknél precíz tónusú és széles színskálájú képeket biztosít.

 • Galériaminőségű képek

  Fedezd fel a nyomtatóprofilok által közvetlenül támogatott, külső féltől származó művészi papírt, hogy pontos és hű képeket kapj.

  Számítógép képernyőjén használt ICC-profilok.

  ICC-profilok

  Telepíts további ICC-profilokat, és bővítsd a Canon professzionális fotónyomtatód által támogatott fotópapír-választékot, és ruházd fel profi kinézettel képeidet.

  Fényképek otthon

  Ismerd meg a nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket, és fedezd fel a gyors, fotólabor minőségű otthoni fényképnyomtatást.
  Egy színes képet nyomtató Canon nyomtató, előtte még több kép elszórtan az asztalon.

  Nyomtasd ki az emlékeidet

  A fényes, félfényes vagy matt papírokkal élénk színű nyomatokat készíthetsz a nyaralásról készült vagy családi fényképekből.

 • LÁGY FELÜLET

  Plus Semi-gloss SG-201

  Ez a selyemfényű papír a valódi fotópapírok textúrájánál jobb minőséget biztosít. A minőségi papír remek fényképeket eredményez, a kevésbé fényes felület pedig lágyabb képet és kevesebb csillogást jelent.

 • MINŐSÉGI EMLÉKEK

  Everyday Use Glossy

  A mindennapos, fotólabor-minőségű nyomtatáshoz ideális papír tökéletes választás a fényes bevonatú nyaralási fényképek nyomtatásához.

 • KREATÍV ÉS PAPÍRBÓL KÉSZÍTETT ALKOTÁSOK

  Matte Photo Paper MP-101

  A matt fotópapír kiváló minőségben, matt felületen jeleníti meg a fényképeket, grafikus és szöveges anyagokat. Kreatív célokra, például üdvözlőlapokhoz, reklámokhoz és papírdíszekhez is használható.

 • DIGITÁLIS FÉNYKÉPEK ÉS ÚJRANYOMTATÁS

  Plus Glossy II PP-201

  Tökéletes fotópapír a fényes bevonatú, kiemelkedő minőségű nyomatokhoz. Tökéletes kivitelt biztosít digitális fényképeidhez.

 • Kreatív projektek

  A Canon kreatív papírja új szintre emeli a kreativitást.
  Canon nyomtató, amint épp egy családi képet nyomtat. Az asztalon még több kép és nyomat, valamint egy telefon, amelyen a kinyomtatott kép látható, illetve egy kéz, amint az angol „boldog” szót rakja ki színes betűkből egy banneren dolgozva.

  Nyomtasd ki a szórakoztató képeket

  Válassz a mágneses fotók, pólóra vasalható matricák és üzleti prezentációs papírok közül, valamint az üdvözlőkártyákhoz, naptárakhoz és lenyűgöző 3D-s papírdíszekhez ideális matt papír közül.

 • FOTÓTÁRHELY

  Photo Cube

  Tökéletes emlékdoboz a kedvenc négyzet alakú fotók tárolásához.

 • MÁGNESES PAPÍR

  Mágneses fotópapír

  Szereld fel otthoni irodád tintasugaras nyomtatóját a Canon MG-101 mágneses fotópapírjával, és készíts egyedi, interaktív képkiállítást.

 • KREATÍV ÉS PAPÍRBÓL KÉSZÍTETT ALKOTÁSOK

  Matte Photo Paper MP-101

  A matt fotópapír kiváló minőségben, matt felületen jeleníti meg a fényképeket, grafikus és szöveges anyagokat. Kreatív célokra, például üdvözlőlapokhoz, reklámokhoz és papírdíszekhez is használható.

 • KREATÍV ÉS PAPÍRBÓL KÉSZÍTETT ALKOTÁSOK

  Canon MP-101D kétoldalas matt papír

  Valósítsd meg ötleteidet ezzel a sokoldalú hordozóval. Tökéletes választás hobbiművészek és kézművesek számára saját üdvözlőkártyákhoz, emlékkönyvbe való kiegészítőkhöz és a Creative Park oldalán található kézműves projektekhez.

 • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PREZENTÁCIÓK

  High Resolution Paper

  Ez a bevonattal ellátott papír briliáns színvisszaadást, továbbá éles és élénk képeket biztosít. Ideális választás fényképeket és grafikus elemeket is tartalmazó, jó minőségű dokumentumok, táblázatok és prezentációk kinyomtatásához.

 • Eltérő méretű és színű tintapatron papírcsomagolása egy polcon.

  PIXMA tintapatronok

  Készíts lenyűgöző, hosszú élettartamú fotónyomatokat PIXMA nyomtatóddal és eredeti Canon tintákkal.

  Kapcsolódó cikkek

 • NYOMTATÁS

  Nyomtatás: Milyen papírt használnak a szakemberek?

  Ha kiállításra készülsz, vagy korlátozott példányszámú könyvet készítesz, a nyomtatási minőség számít. Antonio Gaudencio tájképfotós elmeséli nekünk, hogyan választott.

 • NYOMTATÁSI TIPPEK

  Nyomtatókkal, tintával és papírral kapcsolatos GYIK

  A Canon szakértője, Suhaib Hussain megválaszolja a nyomtatótechnológiával, tintával és papírral kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

 • KREATÍV NYOMTATÁS

  Listák, tervek, célok kinyomtatása

  Kreatívkodj Canon PIXMA nyomtatóddal, és rendszerezd tudatosan a dolgaidat egész évben.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.