Akadálymentesítés a Canon vállalatnál

A Canon elkötelezettsége az akadálymentesítés iránti

A felhasználói élményhez állítsa be igényeinek megfelelően

Hozzáférhetőség fejlesztése az oldalunkon

Kapcsolat


A Canon Europe honlapjainak 2023 októberétől érvényes akadálymentesítési nyilatkozata


A Canon akadálymentesítés iránti elkötelezettsége

A Canon Europe elkötelezett amellett, hogy honlapjainkat, alkalmazásainkat és digitális szolgáltatásainkat a lehető legakadálymentesebbé tegyük. Célunk, hogy a kényelmes felhasználói élményeket magas szintű hozzáférhetőséggel és inkluzivitással ötvözzük, így képességektől és a fogyatékosság mértékétől függetlenül a digitális szolgáltatásaink mindenki számára használhatók legyenek . Elkötelezettségünk része, hogy lássuk, ahogy minden ember – kultúrától, szokástól, nyelvtől és faji hovatartozástól függetlenül – együtt él és dolgozik a közös jóért. Ez a kyosei vállalati filozófiája, egy mély hitvallás, amely minden cselekedetünk alapja. Folyamatban lévő webhelyfejlesztésünket, alkalmazásfejlesztésünket és tartalomkészítésünket is az olyan akadálymentesítési irányelvek vezérlik, mint a WCAG 2.1 és az ISO 30071-1.

Igazítsa szükségleteihez a felhasználói élményt.

Míg ez a webhely azért jött létre, hogy úgy legyen használható, „ahogy van”, néhányan valószínűleg számítógépük egyéni szükségleteik szerinti testre szabása (például a beszélő webhely, a színséma módosítása vagy a webhely szövegméretének növelése) révén is megkapják a lehető legteljesebb élményt.

Ha ezt hasznosnak találja, javasoljuk, hogy látogassa meg a következőt:

WAI’s Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer (WAI Jobb webböngészés: Tippek a számítógép testre szabásához című kiadványa). Itt elolvashatod és megnézheted, hogy ezek a testreszabási lehetőségek (amelyek a számítógépeden, telefonodon vagy táblagépeden már meglévő, vagy segítő technológiák telepítésével használható akadálymentesítési funkciókkal elérhetők) hogyan lehetnek hasznodra.

Hozzáférhetőség fejlesztése az oldalunkon

Weboldalunk szakértői hozzáférhetőségi auditon és fogyatékossággal élő személyek felhasználói tesztelésén esett át, így tisztában vagyunk azzal, hogy az oldal fejlesztésre szorul hozzáférhetőség szempontjából, és már ki is dolgozunk egy tervet ezek bevezetésére. Jelenleg a következő problémák megoldásán dolgozunk:

  • Felülvizsgáljuk a weboldal alternatív szövegét, és korrigáljuk az eltéréseket.
  • Dolgozunk a további videók hangleírásának hozzáadásán.
  • Weboldalunk egyes elemeinek szerkezetét is felülvizsgáljuk, hogy azok intuitív és logikus módon legyenek használhatók, amikor képernyőolvasóval olvassák fel őket.
  • Áttekintjük weboldalunk egyes hivatkozásainak színét, hogy könnyebben látható legyen, ha a szöveg hivatkozásként működik.
  • Felülvizsgáljuk a weboldalunkon használt szövegek és hátterek színeit egyes szövegek és ikonok esetében annak biztosítása érdekében, hogy azok könnyen olvashatók legyenek, illetve az összes szöveg kinagyítható legyen a böngészőkben.
  • Törekszünk a weboldalunkon található menük és cookie-bannerek hozzáférhetőségének javítására.
  • Törekszünk arra, hogy javítsuk weboldalunk egyes elemeinek működését a csak billentyűzetet használó látogatók számára.
  • Felülvizsgáljuk az oldalaink kódolását, hogy biztosítsuk, hogy a képernyőolvasók megfelelő kiejtéssel olvassák fel a szavakat.

Ha ezen korlátozások közül bármelyik megakadályozza, hogy az oldalunkról információt vagy szolgáltatást szerezzen be, forduljon hozzánk az accessibility@canon-europe.com e-mail-címen, és mi örömmel segítünk.

Tudassa velünk, ha nehézségeket tapasztal az oldal használata során

Folyamatosan dolgozunk oldalunk akadálymentesítésének fejlesztésén, így ha nehézkesnek találja az oldal bármely részének használatát, tájékoztasson minket róla az accessibility@canon-europe.com e-mail-címen. A probléma megértésének elősegítéséhez rendkívül hasznos lenne, ha kéréseiben biztosítaná számunkra a „Kapcsolatfelvétel szervezetekkel a nem akadálymentes weboldalakkal kapcsolatban” című részben javasolt információkat.

Az oldal hozzáférhetőségével és használhatóságával kapcsolatos összes építő jellegű visszajelzést örömmel fogadunk és megfontolunk.

Ez az akadálymentesítési nyilatkozat utoljára 2023 októberében frissült, és a International Standard ISO 30071-1 nemzetközi szabványban lévő akadálymentesítési nyilatkozat tanácsait követi.