eos_760d_lifestyle_9_remote_shooting_1680x1120.jpg
alt text goes here

HOZZ KI MÉG TÖBBET
KÉPEIDBŐL ALKALMAZÁSAINK KÍNÁLATÁVAL

Keltsd életre történeteidet, bárhol is legyél

Alkalmazásaink választéka

Hozz ki még többet a fényképezőgépedből, nyomtass és szkennelj okoseszközökről vezeték nélkül, készíts távoli felvételeket, és oszd meg őket könnyedén.

Alkalmazáskompatibilitás, nyelvek és letölthető anyagok

Canon Photo Companion

A személyre szabott, egyszerűen használható tartalmakhoz való gyors hozzáférés révén Photo Companion alkalmazásunkkal a legtöbbet hozhatod ki a fényképezőgépből, és életre keltheted a történeteidet.

Kompatibilitás

Az alkalmazás jelenleg az PowerShot G7 X Mark III, PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G1 X Mark III, EOS 4000D, EOS 2000D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 250D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 850D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 90D, EOS 5D Mark IV, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS R, EOS Ra, EOS RP, EOS R5, EOS R6, EOS M200, EOS M100, EOS M50, EOS M10, EOS M3, EOS M5, EOS M6 Mark II & EOS M6 fényképezőgépekkel kompatibilis. Ha régebbi típusú fényképezőgéppel rendelkezel, akkor is megfelelő tartalmakat biztosítunk számodra, így te is élvezheted az alkalmazás nyújtotta előnyöket.


Nyelvek

Angol, arab, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szlovák és török nyelven érhető el.

Canon Camera Connect

Kompatibilitás

A legtöbb wifis Canon fényképezőgéppel, például a legújabb EOS, PowerShot és IXUS modellekkel is használható. Kompatibilis az iOS 9.3/10.3, illetve az Android OS 5.0–5.1/6.0/7.0–7.1 operációs rendszerekkel.


Nyelvek

Angol, egyszerűsített kínai, francia, japán, koreai, német, olasz, orosz és spanyol nyelven érhető el.

Creative Park alkalmazás – kompatibilitás

A támogatott Canon tintasugaras nyomtatómodellekkel kapcsolatos további információ érdekében tekintsd meg a következő weboldalt: https://ij.start.canon/cpapp-model

Az alkalmazás elérhető iOS és Android eszközökre is, kompatibilis az iOS 11.0 vagy újabb, illetve az Android OS 5.0 vagy újabb verziójú operációs rendszereivel.


Nyelvek

Angol, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és török nyelven érhető el.

A Creative Park egy kizárólag Canon nyomtató(k) tulajdonosai számára elérhető, ingyenes tartalomszolgáltatás. Regisztrálj vagy lépj be Canon ID fiókodba, regisztráld Canon nyomtatódat és töltsd le a Creative Park alkalmazást a szerkesztési és nyomtatási funkciók használatához.

Canon Mini Cam

Készíts csoportos szelfiket a távoli felvételkészítési funkcióval, vidd át képeidet a Canon IVY REC fényképezőgépről a készülékedre, és oszd meg őket barátaiddal.

Kompatibilitás

Az opcionális Canon Mini Cam alkalmazás használatához egy kompatibilis eszközt Bluetooth®-on és Wi-Fi-n keresztül a Canon IVY REC géphez kell csatlakoztatni. A Canon Mini Cam alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban. Az ingyenes Canon Mini Cam alkalmazás letöltése adatforgalmi költségekkel járhat. Kompatibilis az iOS 11 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel és az 5.1 vagy újabb verziójú Android rendszert futtató mobileszközökkel.


Nyelvek

Angol nyelven érhető el.

Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás

Kompatibilitás

Tintasugaras Canon nyomtatók

PIXMA TS, TR, MG, MX, G, E, PRO, MP, iP és iX sorozat, MAXIFY MB és iB sorozat

*Bizonyos típusok kivételével


Nyelvek

Angol, cseh, dán, egyszerűsített kínai, finn, francia, hagyományos kínai, holland, indonéz, japán, koreai, lengyel, német, norvég bokmål, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, thai

Digital Photo Professional Express

Kompatibilitás

Operációs rendszer verziója: iOS 11.4

Eszközök: minden iPad Pro modell/iPad (6. gen.)/mini4/Air2 (iPad legalább 2 GB telepített RAM memóriával)

Az első generációs iPad mini2/mini3/Air eszközökre telepíthető, de nem támogatott. Az alkalmazás nem telepíthető a fent említett iPad és iPhone/iPod touch modellek korábbi verzióira


Nyelvek

Angol, brazíliai portugál, francia, japán, kínai (egyszerűsített), koreai, német, olasz, orosz, spanyol török

SELPHY Photo Layout

Kompatibilitás

A SELPHY Photo Layout alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store (iOS eszközök) vagy a Google Play áruház (Android eszközök) felületéről.

Canon PRINT alkalmazás

Forradalmasítsd nyomtatási, másolási és szkennelési tevékenységedet, és férj hozzá közvetlenül felhőalapú szolgáltatásokhoz iOS vagy androidos eszközeiddel.

Kompatibilitás

A Canon PRINT alkalmazás a legtöbb Wi-Fi funkcióval rendelkező PIXMA, MAXIFY és SELPHY nyomtatóval használható.


Nyelvek

Angol, japán, francia, német, spanyol, olasz, egyszerűsített kínai, holland, portugál, lengyel, orosz, hagyományos kínai, koreai, dán, finn, norvég, svéd, cseh, thai, indonéz

Üzleti alkalmazásaink


Növeld hatékonyságodat olyan alkalmazásokkal, amelyek segítségével könnyedén nyomtathatsz és szkennelhetsz mobileszközökön keresztül, valamint távolról vezérelhetsz Canon projektorokat.

Alkalmazáskompatibilitás, nyelvek és letölthető anyagok

Canon PRINT Business

Kompatibilitás

i-SENSYS, imageRUNNER és imageRUNNER ADVANCE irodai nyomtatók


Nyelvek

Angol, német, orosz, portugál, koreai, japán, olasz, francia, spanyol és kínai

Canon Service Tool for Projectors

Kompatibilitás

Wi-Fi-kompatibilis Canon projektorok


Nyelvek

Angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, svéd, orosz, holland, finn, norvég, török, lengyel, magyar, cseh, szlovák, dán, arab, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, koreai, japán