A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tippek és technikák

5 fontos tipp szabadtéri tevékenységek megörökítéséhez

Tudd meg, hogyan készíthetsz még kreatívabb akciófelvételeket hétköznapi kalandjaid során Tom Bing profi fotós tippjeivel.

További információ

Photographer Tom Bing on a beach taking a picture of a surfer holding her board.

Tippek és technikák

El szeretnéd sajátítani a fényképezés alapjait, egy új kreatív technikát próbálnál ki, vagy jobb fotókat szeretnél készíteni? Ez esetben olvasd el szakértői tippjeinket és útmutatóinkat, hogy szert tehess a kiváló fotók készítéséhez szükséges önbizalomra és képességekre.

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

See the difference with a specialist action lens

A kiemelkedő minőségű akciófotók készítésének gyakori módja, hogy hagyjuk, hogy az akció a maga részletgazdagságában kitöltse a keretet. Ez speciális objektívekkel érhető el, amelyek segítségével anélkül készíthetsz közelképeket, hogy túl közel kellene lenned a témához. Tekintsd meg a legjobb objektívekkel készített legjobb felvételek készítésére vonatkozó tippjeinket.

További információ

kayaker in water

A szörf, a kajak és egyéb vízi sportok kitűnő témát nyújtanak a fotózáshoz. Néhány ötletet szeretnénk nyújtani a jobb felvételek készítéséhez, majd az elkészült felvételek nyomtatásához.

További információ

corgi running

Az akciófotózás a másodperc törtrésze alatt történő események megörökítéséről szól. Fel kell venned a játék tempóját, követned kell snowboardozó barátaidat, és készen kell állnod a városi szörfösök fotózására, miközben a hullámok hátán lovagolnak. Nem kell azonban olyan gyorsan mozdulnod, mint amire felkészültél.

További információ

long exposure of Ferris wheel

Ha mozgást szeretnél megörökíteni a fotóidon, akkor választhatsz a jelenet megfagyasztása VAGY a mozgás kreatív elhomályosítással való ábrázolása között. Brian Worley Canon oktató hasznos tippeket oszt meg a mozgás megörökítésével kapcsolatban.

További információ

time lapse of night sky

Biztosan láttál már olyan lélegzetelállító time-lapse videofelvételeket, ahol a Tejút felkel az éjszakai égbolton, vagy ahogy a forgalom keresztülszáguld egy városi látképen. Ebből a kisfilmből és az útmutatóból megtanulhatod, hogy kezdj hozzá a time-lapse fényképezéshez.

További információ

Kifejezetten egy fotózási technika érdekel?

Canon Photo Companion alkalmazás

A fotós utazásod során végig a segítségedre lévő, személyre szabott tartalmak, kihívások és inspiráció révén Photo Companion alkalmazásunk tökéletes társa lehet minden vizuális történetmesélőnek.

Az alkalmazás letöltése

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Nézd meg történeteinket

Olvasd el interjúinkat és inspiráló történeteinket, amelyek szenvedélyes emberekről szólnak

TÖRTÉNETEK MEGTEKINTÉSE

Richard Walch fényképész végignéz a parton, és felvételt készít Canon fényképezőgépével.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb hírekről és termékinformációkról

IRATKOZZ FEL MOST