A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tippek és technikák

Portréfotózással kapcsolatos tippek és technikák

Fejleszd a portréfotózási készségeid ezekkel a tippekkel és technikákkal.

További információ

Portrait photography

Tippek és technikák

El szeretnéd sajátítani a fényképezés alapjait, egy új kreatív technikát próbálnál ki, vagy jobb fotókat szeretnél készíteni? Ez esetben olvasd el szakértői tippjeinket és útmutatóinkat, hogy szert tehess a kiváló fotók készítéséhez szükséges önbizalomra és képességekre.

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Idén ősszel, mire a gyerekek visszatérnek az iskolába, készítsd fel otthonod, hogy folytathassák a tanulmányaikat a Canon PIXMA TS5350 sorozatú nyomtató segítségével, amely még a nagyobb igényeket támasztó családi szükségleteket is kielégíti.

További információ

See the difference with a specialist action lens

A kiemelkedő minőségű akciófotók készítésének gyakori módja, hogy hagyjuk, hogy az akció a maga részletgazdagságában kitöltse a keretet. Ez speciális objektívekkel érhető el, amelyek segítségével anélkül készíthetsz közelképeket, hogy túl közel kellene lenned a témához. Tekintsd meg a legjobb objektívekkel készített legjobb felvételek készítésére vonatkozó tippjeinket.

További információ

kayaker in water

A szörf, a kajak és egyéb vízi sportok kitűnő témát nyújtanak a fotózáshoz. Néhány ötletet szeretnénk nyújtani a jobb felvételek készítéséhez, majd az elkészült felvételek nyomtatásához.

További információ

corgi running

Az akciófotózás a másodperc törtrésze alatt történő események megörökítéséről szól. Fel kell venned a játék tempóját, követned kell snowboardozó barátaidat, és készen kell állnod a városi szörfösök fotózására, miközben a hullámok hátán lovagolnak. Nem kell azonban olyan gyorsan mozdulnod, mint amire felkészültél.

További információ

A close-up photograph of five droplets of water on the surface of an autumnal leaf.

Az őszi és téli hónapok különösen kedveznek a makrofotózásnak, mivel ez a lakásban és a szabadban egyaránt remek szórakozás, amikor már rövidek a nappalok és kiszámíthatatlan az időjárás.

További információ

time lapse of night sky

Biztosan láttál már olyan lélegzetelállító time-lapse videofelvételeket, ahol a Tejút felkel az éjszakai égbolton, vagy ahogy a forgalom keresztülszáguld egy városi látképen. Ebből a kisfilmből és az útmutatóból megtanulhatod, hogy kezdj hozzá a time-lapse fényképezéshez.

További információ

Kifejezetten egy fotózási technika érdekel?

Canon Photo Companion alkalmazás

A fotós utazásod során végig a segítségedre lévő, személyre szabott tartalmak, kihívások és inspiráció révén Photo Companion alkalmazásunk tökéletes társa lehet minden vizuális történetmesélőnek.

Az alkalmazás letöltése

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Nézd meg történeteinket

Olvasd el interjúinkat és inspiráló történeteinket, amelyek szenvedélyes emberekről szólnak

TÖRTÉNETEK MEGTEKINTÉSE

Richard Walch fényképész végignéz a parton, és felvételt készít Canon fényképezőgépével.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb hírekről és termékinformációkról

IRATKOZZ FEL MOST