Tapasztalja meg a Wi-Fi csatlakozás nyújtotta szabadságot

Az iOs és Android rendszerekre készült Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás segítségével zökkenőmentesen másolhat, nyomtathat és olvashat be dokumentumokat telefonjáról vagy táblagépéről, közvetlenül elérheti a felhőalapú szolgáltatásokat, valamint akár távolról is megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintamennyiséget. Töltse le ingyen, és tapasztalja meg a nyomtatás, másolás és beolvasás forradalmian új élményét.


App Store
Google Play

tájkép

• Vezeték nélküli nyomtatás bárhonnan

• Egyszerű beolvasás

• Másolás vezérlése

• Felhőalapú nyomtatás és beolvasás egyszerűen

• Pofonegyszerű kapcsolódás az NFC segítségével


Nem minden funkció érhető el minden terméken, tekintse át az alábbi kompatibilitási táblázatot


Vezeték nélküli nyomtatás bárhonnan

Free_download

Ingyenes letöltés

Sosem volt még könnyebb okostelefonról vagy táblagépről nyomtatni – az iPhone, iPod, iPad vagy androidos okostelefonokra és táblagépekre elérhető ingyenes Canon PRINT inkjet/SELPHY alkalmazásnak köszönhetően, mely letölthető az App Store és a Google Play áruházakból

App Store
Google Play

Egyszerű nyomtatás wifin keresztül

Az okostelefonon vagy táblagépen tárolt fényképek és dokumentumok nyomtatása még sosem volt ilyen egyszerű, hiszen a helyi Wi-Fi hálózatot, a beépített hozzáférési pont üzemmódot vagy a Wi-Fi Direct funkciót is használhatja a kompatibilis nyomtatókon és eszközökön. Kapcsolódjon, válassza ki a kívánt dokumentumot, és már nyomtathat is.

Easy_wifi_printing
SettingsBeállítások és karbantartás

Tekintse meg a nyomtató állapotát, a tintaadatokat vagy a nyomtató online kézikönyvét, és végezze el a nyomtató karbantartását okostelefonjáról vagy táblagépéről.

Több nyomtató regisztrálása

Osszon el akár 10 MAXIFY, PIXMA vagy SELPHY nyomtatót felhasználói között, és nyomtasson vezeték nélkül. Az alkalmazás automatikusan megkeresi a Wi-Fi hálózaton található kompatibilis vezeték nélküli nyomtatókat, így Önnek nem kell őket minden egyes alkalommal megkeresnie. A nyomtatókat rendszerezheti, törölheti, átnevezheti, valamint beállíthatja, hogy az új nyomtatók automatikusan a lista elejére kerüljenek.

Register
Doc_conversion

Egyszerű dokumentumkonvertálás

Konvertálja át egyszerűen az irodában használt és az eszközön tárolt dokumentumokat nyomtatásra kész PDF formátumba. Az eszközön és a felhőben található dokumentumok nyomtatása mellett az iOS 8 rendszerrel rendelkező felhasználók más alkalmazásokban tárolt PDF-fájlokat is nyomtathatnak

Egyszerű beolvasás

Beolvasás mobilra

Beolvasás mobileszközre

Olvassa be dokumentumait és fényképeit, majd mentse el őket különböző formátumokban okostelefonjára vagy táblagépére

Beolvasás e-mailbe

Beolvasás e-mailbe

Küldje el a beolvasott dokumentumokat e-mailben bármilyen e-mail címre a Beolvasás e-mailbe funkció segítségével.*


*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Felhőalapú nyomtatás és beolvasás egyszerűen

Hozzon ki még többet nyomtatójából! A felhőalapú funkciókkal rendelkező nyomtatók és a Canon inkjet/SELPHY alkalmazás együttes használata esetén akár menet közben is elérheti a felhőt – így nyomtatójához távolról egyszerűen hozzáférhet az interneten keresztül, és közvetlen nyomtatást vagy beolvasást végezhet a népszerű felhőalapú szolgáltatások segítségével.*

*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Zökkenőmentes kapcsolódás

A Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás segítségével rendkívül egyszerűen és gyorsan csatlakozhat az NFC funkcióval rendelkező nyomtatókhoz – egyszerűen csak érintse oda NFC-kompatibilis androidos eszközét a nyomtatóhoz, és már kezdheti is.

Nyomtatás és beolvasás egyetlen érintésre

Nyomtassa ki egyszerűen és gyorsan fényképeit és dokumentumait NFC-kompatibilis androidos eszközéről: ehhez nyissa meg az alkalmazást, válassza ki, hogy mit szeretne nyomtatni, majd egyszerűen érintse oda az eszközt a nyomtatóhoz

Az NFC technológia azonnal létrehozza a kapcsolatot az eszköz és a nyomtató között, regisztrálja a nyomtatót, és átviszi az adatokat – és ehhez illesztőprogramokra vagy jelszó beállítására sincs szükség.

Touch_to_print

Gyakran Ismételt Kérdések

Működik ez az alkalmazás az én nyomtatómmal?

Tekintse át a fent található kompatibilitási listát, amelyből megtudhatja, hogy az alkalmazás működik-e az Ön nyomtatójával

Minden funkció (azaz nyomtatás, másolás, beolvasás, felhőalapú funkciók) elérhető az összes nyomtatón?

Nem, nem minden funkció érhető el az összes nyomtatótípuson. Tekintse át a fentebb található kompatibilitási listát, amelyből megtudhatja, hogy mely funkciók használhatók az Ön nyomtatóján

Hogyan tudok új nyomtatót hozzáadni az alkalmazás telepítését követően?

A nyomtató és az okostelefon vagy táblagép kapcsolódjon ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz. Válassza az oldal bal felső részében található „Nyomtató hozzáadása” ikont, majd a Register Printer (Nyomtató regisztrálása) lehetőséget.

Az alkalmazás ezt követően megkeresi az eszközzel megegyező Wi-Fi hálózathoz csatlakozó nyomtatókat. Ha az alkalmazás megtalálta a nyomtatót, Ön kijelölheti azt, és egyedi nevet rendelhet hozzá.

Használhatom az alkalmazást nyomtatásra/másolásra/beolvasásra, ha nem rendelkezem internetkapcsolattal?

Igen. Internetkapcsolat nélkül is nyomtathat az alkalmazással a „Hozzáférési pont mód” vagy a „Wi-Fi Direct” funkció segítségével, amennyiben a nyomtató/eszköz támogatja ezeket.

Hogyan tudok nyomtatni a PIXMA Cloud Link segítségével?

Az alábbi lépéseket követve regisztrálhatja nyomtatóját és eszközét a PIXMA Cloud Link rendszerben.


1. lépés – Válassza ki a képernyő felső részén megjelenő, az Ön modelljének sorozatszámával ellátott nyomtatóikont

2. lépés – Válassza a „Nyomtatóadatok” lehetőséget

3. lépés – Válassza a „Megnyitás” lehetőséget

4. lépés – Adja meg a hitelesítő felhasználónevet és jelszót. Felhasználónév = ADMIN Jelszó = canon

5. lépés – Válassza az „IJ Cloud Printing Center beállítása” lehetőséget

6. lépés – Válassza a „Szolgáltatással történő regisztráció” elemet


A PIXMA Cloud Link fiók létrehozásához és a regisztráció elvégzéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

(A beállítások véglegesítéséhez hozzáféréssel kell rendelkeznie egy működő e-mail fiókhoz)

A fényképezőgépemmel is működik az NFC funkció?

Nem. Az NFC-t támogató nyomtatók kizárólag egy NFC-kompatibilis okoseszközről, a Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazáson keresztül teszik lehetővé a nyomtatást.

Hogyan regisztrálhatok egy másik nyomtatót az alkalmazásban?

A nyomtató és az okostelefon vagy táblagép kapcsolódjon ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz. Válassza az oldal bal felső részében található „Nyomtató hozzáadása” ikont, majd a Register Printer (Nyomtató regisztrálása) lehetőséget.

Milyen formátumú fájlokat nyomtathatok?

Számos különböző, az okostelefonon vagy táblagépen tárolt dokumentum- és képformátumot nyomtathat. Néhány a támogatott fájltípusok közül: JPEG, PDF, MS Office dokumentumok

Hogyan tudok eltávolítani egy nyomtatót?

iOS rendszerű eszközök esetében válassza a „Nyomtató hozzáadása” ikont a főmenüből, majd kattintson a jobb felső részen látható EDIT (SZERKESZTÉS) elemre. Ezt követően a nyomtatók mellett található piros törlés ikon segítségével törölje a kívánt nyomtatókat

Android rendszerű eszközök esetében válassza a főmenő „Nyomtató hozzáadása” ikonját, majd kattintson a törölni kívánt nyomtató mellett látható X-re.

Miért nem érem el az Easy-PhotoPrint+ alkalmazást az okostelefonomról?

Az Easy-PhotoPrint+ okostelefonokról nem, kizárólag táblagépekről érhető el.

Hogyan tudom megosztani a véleményem?

Szívesen meghallgatjuk az alkalmazásra vonatkozó visszajelzésedet, legyen az kedvező, vagy kedvezőtlen. Szeretnénk arra vonatkozó javaslataidat is meghallgatni, hogyan fejleszthetnénk tovább az alkalmazást.