Print app
alt text goes here

Canon

Print alkalmazás

Vedd át az irányítást okoseszközöddel, és nyomtass, másolj, szkennelj szabadon!

Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Google Play oldaláról

Okos és problémamentes

Élvezd az okoseszközöd és a nyomtató közötti problémamentes kommunikációt a Canon PRINT alkalmazás segítségével. Az okoseszközökről egyszerűen nyomtathatsz, másolhatsz és szkennelhetsz, ellenőrizheted a nyomtatód állapotát, valamint a még rugalmasabb kezelhetőség érdekében csatlakozhatsz a felhőhöz* is.

*Nem minden funkció érhető el az összes terméken.

Modern és mobil

Az ingyenesen letölthető Canon PRINT alkalmazás tökéletes társ a nyomtatáshoz. A beépített hozzáférési ponton vagy közvetlenül Wi-Fi-kapcsolaton keresztül csatlakoztasd okostelefonodat vagy táblagépedet a nyomtatódhoz, és máris nyomtathatsz. Légy naprakész a karbantartási adatokkal kapcsolatban is – okoseszközödről távolról ellenőrizheted a nyomtató állapotát és a tintatartályok szintjét, valamint karbantartási feladatokat is elvégezhetsz.

Capture and create

Egyszerű szkennelés

Az alkalmazás segítségével a szkennelés gyerekjáték. Szkenneld be dokumentumaidat és fényképeidet, mentsd el a számtalan választható formátum egyikébe, és küld őket közvetlenül okostelefonodra vagy táblagépedre. A beszkennelt dokumentumokat közvetlenül e-mailen keresztül is elküldheted, a PIXMA Cloud Link révén pedig a felhőbe is feltöltheted*.

*A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Simple scanning

Felhőalapú csatlakozások

Hozz ki még többet a nyomtatódból, és csatlakozz menet közben a felhőhöz. Használd ki a PIXMA Cloud Link előnyeit, amelyek révén népszerű felhőkbe* – például Dropbox, Google Drive és OneDrive – szkennelhetsz, illetve onnan nyomtathatsz. Kedvenc fényképeidet közvetlenül a közösségi fiókodból, például a Facebookról vagy az Instagramról is kinyomtathatod.

*A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Cloud connections

*A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Használd a Canon PRINT alkalmazás Okostelefonos rögzítés és másolás funkcióját, hogy az okostelefonod kamerájának segítségével gyorsan és egyszerűen készíthess másolatokat egy dokumentumról. Ezután a dokumentumot közvetlenül a telefonról kinyomtathatod, elmentheted vagy e-mailen keresztül továbbíthatod.

Use your smartphone as a scanner

A Canon PRINT alkalmazás kompatibilitása

A Canon PRINT alkalmazás a legtöbb wifis nyomtatóval, köztük a PIXMA, a MAXIFY és a SELPHY típusokkal is használható. Az alkalmazás elérhető iOS és Android eszközökre is, kompatibilis az iOS 11.0–12.0, valamint az Android OS 4.4–9.0 verziójú operációs rendszereivel.

Támogatott nyelvek – angol, francia, német, spanyol, olasz, holland, portugál, lengyel, orosz, dán, finn, norvég, svéd, cseh, török

Hatékonyság a tenyeredben

Ezeknek a Canon alkalmazásoknak a segítségével okoseszközödet kifinomult nyomtatóeszközzé alakíthatod