Abstract image of a Canon DSLR showing the intricate ergonomics and design
A Canon Professional Services logója: fehér betűk fekete háttér előtt egy piros színű ponttal

Csatlakozás a CPS-hez

Regisztráld a felszerelésed ingyen a Canon Professional Services szolgáltatásban, és csapj le az elmesélésre váró történetekre – elsőbbségi támogatással, gyors szervizeléssel, exkluzív rendezvényekkel és különleges ajánlatokkal.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ BEJELENTKEZÉS

Amit kínálunk

Tudjuk, hogy a jó felvételt mindössze egyetlen milliszekundum választja el a hajmeresztő eredményektől, és ez a különbség talán éppen a fényképezőgéped állapotán múlik. Regisztráld készletedet, hogy ott legyünk, ha valami nem stimmel; ha pedig minden jól megy, segítünk ihletet adni a határaid feszegetéséhez.

Image of an icon representing support Image of an icon representing support

CPS elsőbbségi támogatás

Külön közvetlen telefonvonal és e-mailes ügyfélszolgálat. Szakértőink gyorsan megfejtik, mi nem stimmel, és műszaki támogatást, tagsági segítséget és terméktanácsokat nyújtanak.

Image of an icon representing repair and loans Image of an icon representing repair and loans

Fast Track szervizelés és cserekészülékek

A terméket speciális CPS szervizközpontjaink egyikében mindössze 2 nap alatt megjavítjuk vagy szervizeljük, szükség esetén pedig ingyenes cserekészüléket biztosítunk.

Image of an icon representing support and positivity Image of an icon representing support and positivity

Nemzetközi támogatás

Külföldi segítségnyújtás a helyi szervizközpontokban Európában, a Közel-Keleten és Afrikában egyaránt. Gyors, speciális támogatás akkreditált fotósoknak világszerte a nagyobb sport- és szórakoztató rendezvényeken.

Image of an icon representing a bright idea Image of an icon representing a bright idea

Exkluzív rendezvények és élmények

Exkluzív rendezvénymeghívások, workshopok, Canon-élmények és különleges ajánlatok, hogy mindig felkészült lehess.

Még több ok a regisztrációra

Még több ok a regisztrációra

Kedvezményes karbantartás

Őrizd meg a felszerelésed csúcsformáját a Canon szerviz- és javítási központok által kínált, Canon-karbantartáshoz biztosított CPS-kedvezményekkel.

Ingyenes visszaküldés

Ha CPS-tagként veszed igénybe a Canon szerviz- és javítási központok által nyújtott díjköteles javítási vagy karbantartási szolgáltatásokat, a központba elküldött terméked díjmentesen visszaszállítjuk.

Elsőbbségi támogatás a nagyobb rendezvényeken

Az egész világon jelen vagyunk a látványosabb rendezvények többségén – és támogatást nyújtunk akkreditált Canon-fotósainknak. Szakértői támogatásunk rendezvényenként eltérő: vonatkozhat ingyenes cserekészülékekre, műszaki támogatásra, ingyenes tisztításra és ellenőrzésekre, kisebb javításokra, valamint a CPS-tagoknak biztosított elsőbbségi sorban állásra – így az események egyetlen pillanatáról sem maradsz le.

Ingyenes tagság

Tagsági szinted megismeréséhez percek alatt elvégezheted a regisztrációt, és egyetlen helyen kezelheted fotós táskádat, pontjaidat és különleges ajánlataidat.

Üdvözlőcsomag

Szeretnénk, ha meleg fogadtatásban részesülnél, ezért testreszabott üdvözlőcsomaggal köszöntünk, amelyet a postán vehetsz át. Tagsági kártyáddal szervizközpontjainkban és a rendezvényeken gyorsan hozzáférhetsz a CPS szolgáltatáshoz és támogatáshoz.
A TÁMOGATÁS, AMELYET A CPS NYÚJT A PROFI FOTÓSOK SZÁMÁRA VALÓBAN PÁRATLAN

Massimo Sestini
CPS-tag

A csomag tartalma

A pontjaid megismeréséhez regisztráld összes Canon termékedet. A pontjaid összege biztosítja a tagsági szintedet és az előnyeidet. (Az előnyök országonként eltérőek lehetnek.)

Vörös

0

Pontok

Ezüst

500

Pontok

Arany

1000

Pontok

Platina

1600

Pontok

Fő előnyök:

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Fast Track szervizelés1

5 nap
3 nap
2 nap

Ingyenes cserekészülékek2

Karbantartási kedvezmény3

10%
10%
10%

Világszerte elérhető támogatás rendezvényeinken4

  1. Fast Track termékek esetén, csak a résztvevő országokban. Elérhető a Canon szerviz- és javítási központjaiban és a hivatalos CPS szolgáltatási partnerek által végzett szervizre, továbbá karbantartási és frissítési szolgáltatásokra csak a Canon szerviz- és javítási központjaiban. A videokamerák (Cinema EOS és X sorozat) legrövidebb lehetséges átfutási ideje 5 nap.
    A tervezett átfutási idők nem garantáljuk. - Tekintsd meg a GYIK részt.
  2. Ha a Fast Track átfutási ideje nem tartható
  3. A kedvezmény csak a Canon regionális szervizközpontjai (Olaszország, Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Svédország és Oroszország) által végzett teljes árú karbantartási szolgáltatások esetén vehető igénybe. A kedvezmény nem vehető igénybe a hivatalos CPS szervizpartnerek által végzett szolgáltatások esetén. A kedvezmény nem vonatkozik a szállítási díjra. További információ
  4. Akkreditált fotósoknak
  5. Csak a Canon szerviz- és javítási központok által nyújtott díjköteles javítási vagy karbantartási szolgáltatásokra elérhető. Normál szállítási mód. A kiterjesztett szállítási lehetőségekre díjat számítunk fel.
  6. A rendezvény típusa és a hozzáférés a tagsági szinttől függ. A jegy árát nem tartalmazza.
  7. Bizonyos előnyök csak a résztvevő országok számára érhetők el. A résztvevő országokat lásd alább, vagy tekintsd meg a részletes Használati feltételeket.

További előnyök:

Ingyenes visszaküldés5

Exkluzív hozzáférés a Canon-rendezvényekhez és élményekhez6

Exkluzív különleges ajánlatok és kedvezmények (lásd alább)

Üdvözlőcsomag és tagsági kártya

Tagsági díj

INGYENES
INGYENES
INGYENES
INGYENES

Fotós táska minta: Vörös

Példa olyan Canon felszerelésre, amellyel Platina tagságra vagy jogosult.
0 pont szükséges.

Résztvevő országok és előnyök

A teljes CPS programban Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) területén jelenleg részt vevő országok: 

Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Dél-Afrika, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország és Szlovénia.

A CPS szolgáltatás és cserekészülékek a következő országokban, illetve területeken nem elérhető lehetőségek, a szolgáltatás azonban megszervezhető a megnevezett országgal: 

Åland-szigetek (Svédország), Andorra (Spanyolország), Kanári-szigetek (Spanyolország), Ceuta és Melilla (Spanyolország), Gibraltár (Spanyolország), Grönland (Dánia), Guernsey (Egyesült Királyság), Man (Egyesült Királyság), Jersey (Egyesült Királyság), Liechtenstein (Svájc), Monaco (Franciaország), San Marino (Olaszország) és Vatikánváros (Olaszország). További szállítási költségek, adók és vámkezelési költségek merülhetnek fel. Kérjük, hogy előbb vedd fel a kapcsolatot a megfelelő szervizközponttal.

A következő CPS-országokban a Fast Track szervizelés átfutási ideje 5 nap, cserekészülékek pedig nem állnak rendelkezésre: 

Egyesült Arab Emírségek, Észtország, Kazahsztán, Lettország, Litvánia, Törökország és Ukrajna.

A profi fotósok és videósok a következő országokban is regisztrálhatnak a CPS-tagságra: 

Algéria, Azerbajdzsán, Bahrein, Bulgária, Ciprus, Egyiptom, Fehéroroszország, Görögország, Grúzia, Irán, Izrael, Jordánia, Katar, Kuvait, Libanon, Észak-Macedónia, Málta, Nigéria, Omán, Örményország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia és Üzbegisztán. Habár a CPS szolgáltatás és a cserekészülékek ezekben az országokban nem elérhetők, az ezen országok CPS-tagjai igénybe vehetik a megfelelő szintű CPS szolgáltatást, amikor az ezeket a szolgáltatásokat kínáló országba utaznak.

Saját országukban vagy területükön azonban a további előnyök, például az ajánlatok, a rendezvények, az élmények és a szolgáltatási kedvezmények eltérőek lehetnek, illetve előfordulhat, hogy nem állnak rendelkezésre.


CPS partnerajánlatok

A CPS-tagok jelenleg e remek ajánlatokat használhatják ki partnereink részéről. A beváltás menetéről a tagok CPS irányítópultjukon olvashatnak.

Regisztrálj, és hozz létre ingyenes CPS-fiókot!

Regisztráció egy szempillantás alatt

Image of an icon representing a camera body Image of an icon representing a camera body

Regisztráld Canon termékeidet, és szerezz pontokat!

Image of an icon representing level of membership Image of an icon representing level of membership

Ismerd meg tagsági szintedet!

Image of an icon representing a winning cup Image of an icon representing a winning cup

Használd ki az előnyöket és az üdvözlőcsomagot!

Image of an icon representing a continued relationship of shaking hands Image of an icon representing a continued relationship of shaking hands

További előnyökért adj hozzá további termékeket!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a CPS?

A Canon Professional Services (CPS) egy azon profi és félprofi szintű amatőr fotósok és videósok számára biztosított speciális szolgáltatás, akik Canon termékeket használnak. A készlethez nyújtott gyors szolgáltatás és szervizelés, az inspiráló rendezvények és élmények, valamint az exkluzív, különleges ajánlatok csupán töredékét képezik a CPS-tagsággal járó előnyöknek, amelyeket egész Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA) kínálunk.

Mik azok a Canon pontok, és hogyan működnek?

A fotózáshoz és videózáshoz kapcsolódó Canon termékek nagy része pontokkal rendelkezik. A termékedhez tartozó pontok megtekintéséhez a regisztráció során egyszerűen válaszd ki a terméket. A termék összes adatának megadását követően ezek a pontok hozzáadódnak a fiókodhoz. A regisztrált termékeid összpontszáma határozza meg a tagsági szintedet. A termékek pontjai idővel csökkenhetnek, és nem válthatók be, illetve nem cserélhetők be.

A termékpontok ki vannak szürkítve, és egy kék pont is megjelent. Mit jelent ez?

A kék pont azt jelzi, hogy el kell végezned egy műveletet az adott termékre vonatkozóan. Kattints a pontra, és nézd meg, mi a teendőd. A pontok akkor vannak kiszürkítve, ha bizonyos adatok hiányoznak, és a termék regisztrációja nem teljes. Szerkeszd a termékregisztrációt, és add meg az összes szükséges adatot (sorozatszám, a vásárlás országa, a vásárlás dátuma és a vásárlás helye). A pontok ezután érvényesítésre kerülnek, és beleszámítanak a tagsági szintedbe.

Hány pontot érhetek el a készletemmel?

Az egyszerű regisztrációt követően add hozzá termékeidet a fiókodhoz, és máris kiderül, hány pontot érhetsz el a készleteddel. Ahhoz, hogy megtudd, mennyit ér a felszerelésed, nem kell befejezned a regisztrációt – később is visszatérhetsz és befejezheted, hogy megkapd a pontjaidat.

Milyen adatokat kell megadnom a regisztráció során?

A CPS-regisztráció gyors és egyszerű, továbbá azonnali tagsággal jár – a regisztrációhoz egyszerűen add meg az elérhetőségeidet. A tagsági szinthez szükséges pontgyűjtés megkezdéséhez minden termékedet regisztrálnod kell. Ne aggódj, a regisztráció rendkívül egyszerű, az adatokat pedig elegendő akkor megadni, amikor időd van rá. Ehhez szükséged lesz a sorozatszámra, a viszonteladó nevére, valamint a vásárlás országára és dátumára. Az adatok jóváhagyását követően pontjaid megjelennek a fiókodban. Kérjük, ellenőrizd, hogy az adataid helyesek-e, a termékeidhez kapott bizonylatot pedig őrizd meg, mivel az előnyök igénybe vételéhez, illetve a jótállási igények esetleges bejelentéshez bekérhetjük.

Mely Canon termékeket regisztrálhatom?

A regisztrációra több mint 3000 Canon termék jogosult – beleértve a fényképezőgépeink, videokameráink, objektívjeink, nyomtatóink, sőt a tartozékaink többségét. Ne feledd, hogy régi és új felszereléseket egyaránt hozzáadhatsz, és akár az országodon kívül vásárolt Canon termékekre is kaphatsz pontokat. Pro Canon termékeink közül 120 felel meg a Fast Track szolgáltatásnak – ami azt jelenti, hogy a tagsági szinted függvényében mindössze 2 nap alatt megjavítjuk.

Mi az a Fast Track szolgáltatás? Mindez garantált?

Canon termékeink közül 120 jogosult a gyors átfutási idejű szervizelésre hivatalos Canon szervizközpontjainkban. A fotós táskádban egy-egy termék kiválasztásával megtudhatod, hogy megfelel-e valamelyik terméked a Fast Track szolgáltatás feltételeinek. Itt az átfutási időt is megtalálhatod, ami a tagsági szintedtől és az országodban elérhető CPS szolgáltatási szinttől függ.
A Fast Track szolgáltatás a Canon szerviz- és javítási központjaiban, illetve a hivatalos CPS szolgáltatási partnerek által végzett szervizre elérhető. Karbantartási és frissítési szolgáltatások esetén a Fast Track szolgáltatás csak a Canon szerviz- és javítási központjaiban elérhető. A Fast Track csak a teljes mértékben, az összes szükséges adat (sorozatszám, a vásárlás országa, a vásárlás dátuma és a vásárlás helye) megadásával regisztrált termékek esetében áll rendelkezésre.
Az átfutási idők tagonként egyszerre legfeljebb 3 termék szervizelésére vonatkoznak, és nem foglalják magukban a szállítási időt. Összehasonlításképpen, a nem a CPS által biztosított normál átfutási idő nagyjából 10 nap.
Az átfutási idők nem garantálhatók, és előfordulhat, hogy nem különböző okokból – pl. pótalkatrészek rendelkezésre állása – kifolyólag nem tudjuk teljesíteni őket. Ugyanakkor mind a Canon, mind a CPS szolgáltatásban való részvételre feljogosított szervizek törekedni fognak az említett átfutási idők betartására. Ha az átfutási idő valamilyen okból kifolyólag nem tartható, jogosulttá válsz egy ingyenes cserekészülékre (Arany és Platina tagok esetében).
Az átfutási idők számításának módja megtekinthető a Használati feltételek részben.

A CPS karbantartási kedvezmény és az ingyenes visszaküldés minden Canon szervizközpontnál elérhető?

A termékek karbantartására vonatkozó CPS-kedvezmények és a díjköteles javításokra vonatkozó ingyenes visszaküldési szolgáltatás csak a Canon szerviz- és javítási központoknál érhető el (az alábbi GYIK listában felsorolt helyeken).
A hivatalos CPS szolgáltatási partnerek jelenleg nem kínálják ezeket a szolgáltatásokat, de más szolgáltatásokat igen, így a további egyeztetés miatt érdemes felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatási partnerrel.
A CPS-felszereléssel kapcsolatos szervizelést végző összes Canon szervizközpont elérhető az alábbi oldalon, a „Canon Professional Services” szűrő kiválasztásával.

Mi a különbség a Canon Professional Service Centers és a hivatalos CPS szolgáltatási partnerek között?

A Canon Professional Service Centers a Canon nagy, regionális műhelyei, amelyek Canon termékek széles választékának szervizelését és javítását bonyolítják kiválóan.
Az EMEA-térségben 7 ilyen központ működik:

Franciaország
Németország
Olaszország
Oroszország
Spanyolország
Svédország
Egyesült Királyság

A hivatalos CPS szolgáltatási partnerek különálló műhelyek, akik a Canon megbízásából végeznek szervizelési és javítási szolgáltatásokat bizonyos termékeken a CPS ügyfeleinek, a megfelelő Fast Track átfutási idő érdekében. A CPS szolgáltatási partnereknek megvannak az eszközei és a szakértelme is a szervizszolgáltatások magas szintű ellátásához, a Canon által elvárt minőségben.
A Canon Professional Service Centers és a hivatalos CPS szolgáltatási partnerek összefoglaló neve: Canon CPS szervizközpontok.
A CPS-felszereléssel kapcsolatos szervizelést végző összes Canon szervizközpont elérhető az alábbi oldalon, a „Canon Professional Services” szűrő kiválasztásával.

A CPS-t csak a saját országomban használhatom?

CPS-tagságod révén utazás közben Európa, a Közel-Kelet és Afrika összes résztvevő országában igénybe veheted a támogatást és az előnyöket. Az előnyök országonként eltérőek lehetnek, ezért további információért tekintsd meg a résztvevő országok leírásait.

Részesülhetek-e más globális régiók előnyeiben, ha a CPS EMEA tagja vagyok?

Amennyiben a Canon EMEA tagja vagy, érvényes CPS-tagsági kártyával Európán, a Közel-Keleten és Afrikán kívül is igénybe veheted a Canon elsőbbségi szolgáltatásait. Ugyanakkor az előnyök eltérhetnek a saját régiódban kínált előnyöktől.


Vállalati CPS

Egy Canon termékeket használó nagyobb csoporthoz vagy szervezethez tartozol? Válassz az egész csoportra vonatkozó tagsági szintet a vállalati CPS szolgáltatással, és kövesd nyomon az egész Canon készletet és fotósaidat egyetlen központi fiókból.

Kapcsolatfelvétel a részletekért

Image of a sports match with many dslr’s and some amazing lenses
Hozz létre fiókot, és regisztráld Canon készletedet azonnali előnyökért.

*Az Adobe előfizetéssel már rendelkezők az adott termékre vonatkozó beváltási kódot saját Adobe azonosítójukkal bármikor beválthatják. A korlátozott ideig elérhető előfizetési ajánlatot a már meglévő előfizetésnél számítják be. Az alábbi országokban az Adobe előfizetéssel már rendelkezők csak az utolsó befizetett időszak lejárta után 30 nappal használhatják fel az ajánlat kódját: Algéria, Azerbajdzsán, Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Fehéroroszország, Gibraltár, Grúzia, Izrael, Jordánia, Katar, Kazahsztán, Kuvait, Libanon, Omán, Örményország, Szaúd-Arábia, Törökország, Ukrajna és Üzbegisztán.