A professional photographer's portrait from a bird-eye's view.

Canon Professional Services

Mindegy, hogy rutinos profi vagy, vagy csak szenvedélyed a fotózás és a filmezés, a Canon Professional Services (CPS) szakértői gondoskodással támogat a történetmesélés útján. Üdvözlünk a családban.

Csatlakozz most

Bejelentkezés

Válj taggá. Érezd magad biztos kezekben

A CPS egy exkluzív támogatási szolgáltatás, amely mindig készen áll, amikor csak szükséged van rá. Egyetlen kattintásra vagy telefonhívásra vagy a szakértői tanácsoktól, gyors szolgáltatástól és szerviztől – mi itt vagyunk, hogy azzal foglalkozhass, amihez a legjobban értesz.

  • Ingyenes csatlakozás
  • Speciális ügyfélszolgálat szakértőkkel
  • Szolgáltatási és szervizhelyek kiterjedt hálózata
  • Mindössze kétnapos szervizátfutási idők
  • Ingyenes cserekészülékek
  • Páratlan támogatás a nagyobb eseményeken
  • Exkluzív különleges ajánlatok és hozzáférés különféle eseményekhez

Three camera bodies and several lenses are laid out next to a sports car.

Hogyan lehetek jogosult a szolgáltatásra?

Ha az általad használt Canon fényképezőgépek és objektívek a te tulajdonodban vannak, és megtalálhatók a feljogosító felszereléseket tartalmazó listánkon, akkor mire vársz? A regisztráció ingyenes, és a feliratkozást követően a tagságod azonnal érvényessé válik.

Melyek a feljogosító termékek?

Légy jól informált

Légy naprakész a fotózás és filmezés világával kapcsolatban a professzionális hírlevélen keresztül. Ebben megtalálhatod a legjobb fotósokkal és filmesekkel készült interjúkat, tippeket ahhoz, hogyan emeld magasabb szintre a képeidet, valamint szakértői tanácsokat azzal kapcsolatosan, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a Canon termékeidből. Emellett értesülhetsz a CPS által támogatott, közelgő eseményekkel kapcsolatos legfontosabb információkról, valamint rengeteg különleges, kihagyhatatlan ajánlatról.

Feliratkozás

Kapcsolódó hivatkozások

Az európai CPS-programban jelenleg részt vevő országok: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek (csak Ezüst tagság), Egyesült Királyság, Észtország (csak Ezüst tagság), Finnország, Franciaország, Hollandia, Horvátország (csak Ezüst tagság), Írország, Kazahsztán (csak Ezüst tagság), Lengyelország, Lettország (csak Ezüst tagság), Litvánia (csak Ezüst tagság), Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia (csak Ezüst tagság), Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovénia (csak Ezüst tagság), Törökország (csak Ezüst tagság) és Ukrajna (csak Ezüst tagság). 

A professzionális fotósok és videósok a következő 24 országban is regisztrálhatnak CPS-tagságra: Algéria, Azerbajdzsán, Bahrein, Bulgária, Ciprus, Egyiptom, Fehéroroszország, Görögország, Grúzia, Irán, Izland, Izrael, Jordánia, Katar, Kuvait, Libanon, Macedónia, Málta, Nigéria, Omán, Örményország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia és Üzbegisztán. Habár a CPS-javítások és -cserekészülékek nem érhetők el ezen 24 országban, az említett nemzetek minden regisztrált CPS-tagja igénybe veheti a CPS-javításokat és -cserekészülékeket, amikor azon (a fenti bekezdésben megnevezett) 31 országba utaznak, amely nyújt ilyen szolgáltatásokat.