Easy-PhotoPrint Editor App

EASY-PHOTOPRINT EDITOR ALKALMAZÁS

Szerkeszd meg képeidet: készíts kollázsokat, üdvözlőlapokat és egyéb egyedi ajándékokat ennek az egyszerűen használható, ingyenes képszerkesztő alkalmazásnak köszönhetően.

Ingyenes képszerkesztő alkalmazás PIXMA és MAXIFY nyomtatókhoz

A Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás egyszerű módszert kínál, hogy a kedvenc fényképeidből stílusos nyomatokat vagy egyedi ajándékokat alkoss igazán kreatív és személyre szabott módon – nem csupán egyszerűvé teszi a nyomtatást, de szórakoztatóvá is!
 • Intuitív kezelhetőség az egyszerű nyomtatásért

  Válaszd ki a képeket és dokumentumokat közvetlenül az eszközödről vagy az image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram és OneDrive felületéről, majd szerkeszd, dekoráld és nyomtasd ki.

 • Rengeteg használatra kész sablon

  Válassz számos hasznos sablon közül, és használd a szabad elrendezésű szerkesztőt fényképelrendezések, üdvözlőlapok, kollázsok, naptárak, lemezcímkék, fényképazonosítók, névjegykártyák, matricák, poszterek létrehozásához.

 • Szerkeszd és szabd testre fényképeidet

  Szerkeszd a képeidet: vágd meg, változtasd meg a hátteret, adj hozzá szöveget vagy keretet, és használj kreatív matricákat (pl. nyilakat, szövegbuborékokat, állatokat, számokat és szimbólumokat), hogy olyan nyomatokat készíthess, amilyet csak szeretnél.

 • Készíts kollázsokat

  Gyűjtsd az emlékeket egy egyedi emlékkönyvbe saját használatra vagy akár ajándékba. Válassz nyomtatható csomagolópapír-mintát, és szabd testre az igazán egyedi eredményhez.

 • Üzleti és személyes adminisztráció

  Készíts posztereket, és szabd testre, hogy passzoljon vállalkozásodhoz. Nyomtass igazolványképet, tervezd meg saját névjegykártyádat, vagy készíts naptárt, és nyomtass lemezcímkét.

iOS és Android készülékeken érhető el

Töltsd le a Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazást

Mac és Windows platformokhoz érhető el

Töltsd le a Canon Easy-PhotoPrint Editor asztali változatát

Kompatibilitás

A támogatott nyomtatókat tekintsd meg weboldalunkon.

Kapcsolódó cikkek

A következő is érdekelhet…