Canon Zoemini 2 in navy blue and Canon Zoemini S2 in white on a teal surface surrounded by tape, stamps and paper packaging.

Instant fényképezőgépek és mini nyomtatók

A mutatós és teljes mértékben hordozható, zsebméretű modellek azonnali eredményt nyújtanak, így tökéletesek a különleges pillanatok megörökítésére és az azonnal megosztható képek létrehozására

Azonnali képkészítés és megosztás

Fényképezz és nyomtass egy zsebméretű nyomtatóval. Válassz a fényképezőgéppel és praktikus szelfitükörrel ellátott 2 az 1-ben modellek és az okoskészülékedhez ötletesen csatlakozó, keskeny kivitelű hordozható nyomtatók között, amelyek mind elférnek a kezedben.

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2

Turbózd fel szelfijeidet egy zsebméretű fényképezőgép-nyomtatóval, amelyet tükör, gyűrűs világítás, távoli zárkioldás és élő nézet tesz teljessé.

Több megtekintése

Canon Zoemini S2
Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

A zsebméretű, akkumulátoros Zoemini 2 nyomtatóval bármikor, bárhol azonnal nyomtathatsz okostelefonodról.

Több megtekintése

Canon Zoemini 2

Célozz, fotózz, és ragaszd fel képeidet a zsebméretű készülékek és tintamentes képek segítségével

A tintamentes nyomtatási technológiával, a 10 lapos papírkapacitással és a vékony, könnyű házzal ellátott instant fényképezőgépek és zsebnyomtatók tökéletes társat jelentenek a fényképrajongó, aktív közösségi életet élő személyek számára

Canon Zoemini S

• A szelfitükör és a Micro SD-kártyafoglalat csak a Canon Zoemini S2 modellen áll rendelkezésre

 canon-zoemini

Nézz, fotózz és nyomtass

Vedd kezedbe az irányítást az instant fényképezőgép és zsebnyomtató segítségével

Videó megtekintése

Azonnali képkészítés

Használd ki az eszközök közötti ötletes kapcsolatokat, és nyomtasd ki azonnal az okoskészülékeden lévő képeket a Canon Zoemini segítségével. A Canon Zoemini S2 esetében a beépített fényképezőgép és a szelfitükör 2 az 1-ben megoldást kínál, amely egyetlen praktikus készülékben elégíti ki összes fotózási és nyomtatási igényedet.

Instant capture

Kreatív testreszabás

Aknázd ki a Canon Mini Print alkalmazás nyújtotta lehetőségeket a Canon Zoemini és a Canon Zoemini S2 készülékekkel, hogy egy csipetnyi egyedi stílussal ruházd fel képeidet. Adj képeidhez szűrőket, kereteket, kiterjesztett valóság effektusokat és szöveget, vagy változtasd fényképeidet kollázsokká vagy mozaikos elrendezésű poszterekké a valóban személyes nyomatok létrehozásához.

Creative customisation
Canon Zoemini

Felfedezés

Nyomtasd ki és oszd meg élményeidet menet közben

Videó megtekintése

Connect Canon Zoemini to your phone

Canon Mini Print alkalmazás

Csatlakoztasd a Canon Zoemini nyomtatót mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül, melyet ingyenesen letölthetsz az App Store és a Google Play áruházból. Készítsen saját képeket, vagy töltse le őket a Facebook, Instagram, Google Fotók, Dropbox vagy iCloud alkalmazásokból. Használd a szűröket, a kiterjesztett valóság funkciót, a torzító effekteket, a rajzokat vagy a feliratokat képeinek személyre szabásához. 

Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Google Play oldaláról

Canon ZINK™ fotópapír

A ZINK papír mikrokristály-rétege hő hatására aktiválódik, így maszatmentes, szakadás- és vízálló képet hoz létre tinta felhasználása nélkül.

20 lap vásárlása

50 lap vásárlása

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#FreeYourStory

Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

További információk

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Kapcsolódó termékek

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!