Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Legújabb termékek

Ismerd meg a legújabb Canon termékeket, amelyeket arra terveztünk, hogy emlékezetes történeteket alkothass.

Instant fényképezőgépek

Fotózz, nyomtass, és ragaszd fel képeidet a zsebméretű instant fényképezőgép segítségével, bárhol is légy. A szelfik megszállottjai számára ideális hordozható fényképezőgép-nyomtatók fényvisszaverő tükörrel vannak ellátva a képek tökéletes beállítása érdekében, valamint maszat- és tintamentes nyomatokat biztosítanak a gondtalan, azonnali megelégedés végett.

Tükör nélküli fényképezőgépek

A holnap történetei ma, kiemelkedő minőségű fotókkal és videókkal. Kompakt vázba ültetett, cserélhető objektívekkel rendelkező, egyszerűen hordozható, tükör nélküli, új fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt fényképezőgépek és DSLR-ek legjobb tulajdonságait.

Objektívek

Az objektíveinket jellemző szakértelemnek és az optikai technológiának köszönhetően kiemelkedő minőségű fényképeket és videókat készíthetsz. Egyedülálló és széles termékválasztékunk folyamatosan bővül, hogy garantáltan megtalálhasd a tökéletes objektívet.

Fényképezőgépek és vakuk

Hódolj a fényképezés iránti szenvedélyednek – ismerd meg a legújabb képalkotási fejlesztésekkel ellátott új fényképezőgépeinket, amelyeket állandó, iparágvezető kutatás–fejlesztési befektetéseink tesznek lehetővé. Legújabb Speedlite vakujaink új fényt vetnek a dolgokra.

*A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-kijelzővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).

Tartozékok

Cinema EOS Systems

Professzionális videokamerák

Multifunkciós fényképezőgépek

PTZ kamerák

Fogyasztói videokamerák

Nyomtatók

Csodálatos színes fényképekre vagy megbízható, kiváló minőségű dokumentumnyomtatásra és szkennelésre van szükséged? Helytakarékos, új nyomtatóink és multifunkciós eszközeink naprakész funkció garantálják a kiemelkedő minőséget és az intelligens csatlakoztathatóságot.

Távcsövek

A Canon képstabilizált távcsőkínálatának legújabb tagjait a tökéletes képélményre tervezték. Rendkívül stabil, kézben való használatot biztosítanak a természet felfedezéséhez, valamint számos látványos eseményhez.

Professzionális kijelzők

Egyéb termékek

Folyamatos technológiai fejlesztéseink biztosítják, hogy porfóliónk mindig újabb és újabb Canon termékekkel gazdagodik – a legújabb képstabilizáló távcsövektől az önálló fénykép- és dokumentumszkennerekig, lézermutatókig és számológépekig.