Home Printers

Otthoni nyomtatók

Fedezze fel a lenyűgözően tiszta dokumentumok és fényképek nyomtatására képes legjobb otthoni nyomtatókat.

Stílusos megoldások

Engedd szabadjára fantáziádat, és hoz létre saját kis otthoni irodádat. Legyen szó akár az otthoni tanulásról, munkavégzésről vagy kreatívkodásról, a Canon nyomtatókat arra terveztük, hogy illeszkedjenek az életstílusodhoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Otthoni nyomtatók – szűrő

Konkrét terméket keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

PIXMA TS205

Ezzel a megfizethető, kompakt nyomtatóval Ön is könnyedén nyomtathat élénk színű fényképek és éles dokumentumokat otthonában.

További információk

PIXMA TS305

Használja ki a megfizethető és jó minőségű vezeték nélküli nyomtatás előnyeit okoskészülékeiről és a felhőszolgáltatásokból.

További információk

PIXMA TS3150

Megfizethető árú, Wi-Fi funkcióval rendelkező multifunkciós nyomtató az éles dokumentumokért és élénk színű, szegély nélküli fényképekért

További információk

PIXMA TS3350 Series

Sokféle funkció kiváló csatlakoztathatósággal, szegély nélküli nyomtatással és opcionális XL-méretű tintakazettákkal – mindezt megfizethető áron

További információk

PIXMA TS5050 Series

Kiváló minőségű, kompakt, színes multifunkciós nyomtató készülék Wi-Fi- és felhőalapú csatlakozási lehetőségekkel, valamint 7,5 cm-es (3") LCD kijelzővel.

További információk

PIXMA TS5150 Series

Kis méretű, megfizethető árú és csatlakoztatható családi multifunkciós készülék egyszerű otthoni nyomtatási és szkennelési lehetőséggel.

További információk

PIXMA TS5350

A PIXMA TS5350 széria sokoldalú hordozókezeléssel, izgalmas kreatív alkalmazásokkal és problémamentes okostelefonos csatlakoztathatósággal teszi lehetővé dizájneszközei tárházának bemutatását.

További információk

PIXMA TS6350 Series

Kifinomult univerzális készülék felhasználóbarát és sokoldalú kialakítással, valamint 5 db, színenként cserélhető tintapatronnal kiváló minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatásához.

További információk

PIXMA TS705

Élvezd a kiemelkedő csatlakoztathatóság és a magas papírkapacitás előnyeit egy kompakt és megfizethető csomagban

További információk

PIXMA TS7450

Stílusos multifunkciós készülék a technológiában jártasak számára, kreatív nyomtatási megoldások sorával, valamint ADF technológiával több különböző lap másolásának és beolvasásának egyszerűbbé tételéhez

További információk

PIXMA TS8350 Series

Használja kreatívan a sokféle nyomathordozót, és gyönyörködjön a FINE technológia, valamint a 6 db, színenként cserélhető tintapatron által nyújtott gazdagabb, élénkebb kinyomtatott fényképekben.

További információk

Canon PIXMA TS6050 Series

Készítsen prémium minőségű, szegély nélküli fényképeket ezzel a kompakt, 6 tintás, multifunkciós, intelligens csatlakoztatási lehetőségeket és Ethernet-csatlakozást kínáló készülékkel

További információk

PIXMA TS9550

Ismerd meg a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, a 20 lapos automatikus dokumentumadagoló és az A3-as lapméret fogadása nyújtotta előnyöket.

További információk

PIXMA TS9551C

Ismerd meg a kompakt méret, a vezeték nélküli kapcsolat, az A3-as nyomtatás és a többféle hordozó kezelése miként szabadítja fel kreativitásodat.

További információk

PIXMA MG2550S

A kompakt méretű, mindennapos használtra szánt színes multifunkciós nyomtató, szkenner és másoló ideális megoldást jelent otthoni használatra.

További információk

Range

Problémamentes csatlakoztathatóság és gyors, kiváló minőségű nyomtatás, másolás és szkennelés – mindez egy megfizethető csomagban

További információk

PIXMA iP8750

Nyomtass lenyűgöző, jó minőségű fényképeket Wi-Fi-kapcsolaton keresztül.

További információk

canon-camera

Nagy kapacitású, kevés költséggel járó, hatékony multifunkciós készülék, amely megbízható működésről, kényelemről és kreatív szabadságról gondoskodik.

További információk

canon-camera

Nagy kapacitású, kevés költséggel járó multifunkciós nyomtató Wi-Fi funkcióval az állandó minőség és lenyűgöző, kreatív, rugalmas használat jegyében

További információk

PIXMA G4411

Tapasztald meg a rendkívül produktív, alacsony költségű nyomtatást ezzel a kompakt, felhőtámogatással rendelkező, wifis 4-az-1-ben készülékkel.

További információk

Canon Zeomini

Bármerre is jársz, rögzítsd, tedd egyedivé és nyomtasd ki kedvenc tartalmaidat ezzel a tökéletesen zsebméretű mobileszköz-tartozékkal.

További információk

Canon Zoemini C

Örökítsd meg barátaidat, és osztozz velük a szelfiken egy zsebméretű nyomtató segítségével, amely menet közben készít azonnali ajándékokat.

További információk

Canon Zoemini S

Készíts tökéletes szelfit: fotózz, szabd testre, és nyomtasd ki menet közben a kezedben a szelfitükör, a gyűrűs megvilágítás és a távoli zárkioldás segítségével.

További információk

MAXIFY MB2150

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

További információk

MAXIFY MB2750

Színes multifunkciós, tintasugaras készülék otthoni irodák számára. A Canon MAXIFY MB2750 sorozat mobil nyomtatást és felhővel való integrálást tesz lehetővé, 500 oldalas papírkapacitása és 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebessége pedig maximalizálja a hatékonyságot.

További információk

MAXIFY MB5450

Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra kialakított Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem köt kompromisszumot a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság terén sem.

További információk

PIXMA GM4040

Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat és csökkentsd az oldalankénti költséget a 18 000 oldalas kapacitás, a 35 lapos ADF és a nagy, 350 sima papírlapos kapacitás révén.

További információk

canon-camera

Egyfunkciós nyomtató hat újratölthető, festékalapú tintát tartalmazó tartállyal a kiváló minőségű fotónyomtatásért, melynek során nagy mennyiségeket lehet előállítani különösen kis költséggel.

További információk

canon-camera

A PIXMA G640 készülék a PIXMA G termékcsalád első olyan multifunkciós nyomtatója, amely hat újratölthető, festékalapú tintatartállyal rendelkezik, így nemcsak páratlan, fényképminőségű nyomtatást tesz lehetővé, hanem nagy mennyiségek különösen kis költséggel történő előállítását is.

További információk

PIXMA TR4550 Series

Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás és 20 lapos automatikus dokumentumadagoló egyetlen elegáns csomagban, amely egyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatóságot is kínál

További információk

Canon PIXMA TR7550

Kis méretű, hatékony, wifis 4-az-1-ben készülék az intelligensebb és hatékonyabb otthoni irodáért

További információk

Canon PIXMA TR8550

Kis méretű, intelligens, helytakarékos 4-az-egyben készülék több csatlakozási lehetőséggel a maximális hatékonyságért

További információk

Selphy CP1000

Ezzel a kicsi, elegáns fényképnyomtatóval fotólabor minőségű nyomatokat készíthet azonnal bárhol és bármikor.

További információk

Selphy CP1200

Keltsd életre könnyedén az emlékezetes pillanatokat okostelefonodról a kiváló minőségű, egész életen át tartó nyomatokkal.

További információk

SELPHY CP1300

Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő vezeték nélküli gyönyörű nyomtatáshoz és igazolványkép-készítéshez.

További információk

Do you need help finding a printer?

Segítsünk új nyomtatója kiválasztásában?

Találja meg a tökéletes nyomtatót a nyomtatóválasztóval.

A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA

Támogatás Canon nyomtatójához

Illesztőprogramokat, készülékszoftvereket és kézikönyveket tölthet le, valamint online műszaki támogatást, erőforrásokat és hibaelhárítást érhet el Canon nyomtatójához.

TUDJ MEG TÖBBET

A következő is érdekelheti…