Home Printers

Otthoni nyomtatók

Fedezze fel a lenyűgözően tiszta dokumentumok és fényképek nyomtatására képes legjobb otthoni nyomtatókat.

Stílusos megoldások

Engedd szabadjára fantáziádat, és hoz létre saját kis otthoni irodádat. Legyen szó akár az otthoni tanulásról, munkavégzésről vagy kreatívkodásról, a Canon nyomtatókat arra terveztük, hogy illeszkedjenek az életstílusodhoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Otthoni nyomtatók – szűrő

Konkrét terméket keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

PIXMA TS305

Használja ki a megfizethető és jó minőségű vezeték nélküli nyomtatás előnyeit okoskészülékeiről és a felhőszolgáltatásokból.

További információk

PIXMA TS5350

A PIXMA TS5350 széria sokoldalú hordozókezeléssel, izgalmas kreatív alkalmazásokkal és problémamentes okostelefonos csatlakoztathatósággal teszi lehetővé dizájneszközei tárházának bemutatását.

További információk

PIXMA TS6350 Series

Kifinomult univerzális készülék felhasználóbarát és sokoldalú kialakítással, valamint 5 db, színenként cserélhető tintapatronnal kiváló minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatásához.

További információk

Canon PIXMA TS8150 Series

Kis méretű, nagy teljesítményű multifunkciós készülék 6 darab, színenként cserélhető tintával, valamint intelligens csatlakozási lehetőségekkel eszközökhöz és a felhőhöz.

További információk

PIXMA TS8350 Series

Használja kreatívan a sokféle nyomathordozót, és gyönyörködjön a FINE technológia, valamint a 6 db, színenként cserélhető tintapatron által nyújtott gazdagabb, élénkebb kinyomtatott fényképekben.

További információk

Canon PIXMA TS6050 Series

Készítsen prémium minőségű, szegély nélküli fényképeket ezzel a kompakt, 6 tintás, multifunkciós, intelligens csatlakoztatási lehetőségeket és Ethernet-csatlakozást kínáló készülékkel

További információk

PIXMA TS9550

Ismerd meg a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, a 20 lapos automatikus dokumentumadagoló és az A3-as lapméret fogadása nyújtotta előnyöket.

További információk

PIXMA TS9551C

Ismerd meg a kompakt méret, a vezeték nélküli kapcsolat, az A3-as nyomtatás és a többféle hordozó kezelése miként szabadítja fel kreativitásodat.

További információk

PIXMA MG2550S

A kompakt méretű, mindennapos használtra szánt színes multifunkciós nyomtató, szkenner és másoló ideális megoldást jelent otthoni használatra.

További információk

PIXMA MG6450

Nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkcionális fotónyomtató, W-Fi csatlakozási lehetőséggel a smart mobilkészülékekről és felhőszolgáltatásból való közvetlen nyomtatáshoz. A stílusos, kis helyigényű és könnyen működtethető készülék kiemelkedő minőségű nyomatokat biztosít.

További információk

PIXMA MG6650

Kivitelének köszönhetően kifejezheti kreativitását – ez a nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkciós fotónyomtató kiváló minőségű nyomatokat készít. A speciális Wi-Fi funkcióval pedig könnyedén nyomtathat közvetlenül okostelefonról, táblagépről vagy felhő tárhelyről.

További információk

PIXMA MG7150

Prémiumkategóriás 6 tintás multifunkciós fotónyomtató a professzionális eredményekért otthon is. Az intuitív érintésvezérlésnek köszönhetően ez a stílusos, könnyen használható készülék kibővített csatlakozási lehetőségeket biztosít a smart mobilkészülékekről és a közvetlenül a felhőből való nyomtatáshoz.

További információk

PIXMA MG7550

Fejezze ki a fényképezés iránti szenvedélyét lenyűgöző nyomatokkal. Csatlakozzon könnyedén közvetlenül okostelefonhoz, táblagéphez vagy felhő tárhelyhez, és élvezze az intuitív érintésvezérlést ezzel a kiváló, 6 tintás, wifis multifunkciós készülékkel.

További információk

PIXMA MG7700 Series

Prémium kategóriás multifunkcionális nyomtató, amely 6 tintás rendszerével lenyűgöző fotókat készít – a sebesség és a minőség közti megalkuvás nélkül. Kapcsolódjon okostelefonjához, táblagépéhez és a felhőhöz az intuitív érintőképernyős vezérlésen keresztül.

További információk

PIXMA G1410

Vedd igénybe az egyszerű, alacsony költségű nyomtatási szolgáltatást, és legyen részed akár A4-es méretű, élénk képekben és éles dokumentumokban ezzel az újratölthető nyomtató segítségével.

További információk

PIXMA G2410

Nyomtass, másolj és szkennelj kiváló minőségben ezzel az alacsony költségű, újratölthető multifunkciós készülékkel, amely nagy oldalkapacitást biztosít.

További információk

PIXMA G3410

Növeld a produktivitást és legyen részed okoseszközök és a felhő által nyújtott alacsony költségű nyomtatásban ezzel a wifis multifunkciós készülékkel.

További információk

PIXMA G4410

Tapasztald meg a rendkívül produktív, alacsony költségű nyomtatást ezzel a kompakt, felhőtámogatással rendelkező, wifis 4-az-1-ben készülékkel.

További információk

PIXMA G4411

Tapasztald meg a rendkívül produktív, alacsony költségű nyomtatást ezzel a kompakt, felhőtámogatással rendelkező, wifis 4-az-1-ben készülékkel.

További információk

Canon Zoemini S

Készíts tökéletes szelfit: fotózz, szabd testre, és nyomtasd ki menet közben a kezedben a szelfitükör, a gyűrűs megvilágítás és a távoli zárkioldás segítségével.

További információk

MAXIFY MB2050

Ez a kompakt multifunkciós nyomtató hatékony, üzleti minőségű színes nyomtatást tesz lehetővé az otthoni irodákban, emellett Wi-Fi, automatikus dokumentumadagoló, kétoldalas nyomtatás és felhőbe olvasás funkciókkal is rendelkezik.

További információk

MAXIFY MB2150

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

További információk

MAXIFY MB2350

Gyors és produktív multifunkciós nyomtató, amely üzleti minőségű nyomtatást nyújt az otthoni irodákhoz. Jellemzői között szerepel a Wi-Fi, az Ethernet, az érintőképernyős vezérlés, valamint az okostelefon és a felhő csatlakoztatási lehetősége.

További információk

MAXIFY MB2750

Színes multifunkciós, tintasugaras készülék otthoni irodák számára. A Canon MAXIFY MB2750 sorozat mobil nyomtatást és felhővel való integrálást tesz lehetővé, 500 oldalas papírkapacitása és 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebessége pedig maximalizálja a hatékonyságot.

További információk

MAXIFY MB5450

Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra kialakított Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem köt kompromisszumot a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság terén sem.

További információk

PIXMA GM4040

Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat és csökkentsd az oldalankénti költséget a 18 000 oldalas kapacitás, a 35 lapos ADF és a nagy, 350 sima papírlapos kapacitás révén.

További információk

PIXMA MP230

Az elegáns multifunkciós készülékkel biztosítható a kiemelkedő minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás. Az egyszerűen használható szoftver segítségével könnyedén kezelheti a webes nyomtatást, vagy a fényképek rendszerezését is.

További információk

PIXMA TR4550 Series

Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás és 20 lapos automatikus dokumentumadagoló egyetlen elegáns csomagban, amely egyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatóságot is kínál

További információk

SELPHY CP1300

Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő vezeték nélküli gyönyörű nyomtatáshoz és igazolványkép-készítéshez.

További információk

Do you need help finding a printer?

Segítsünk új nyomtatója kiválasztásában?

Találja meg a tökéletes nyomtatót a nyomtatóválasztóval.

A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA

Támogatás Canon nyomtatójához

Illesztőprogramokat, készülékszoftvereket és kézikönyveket tölthet le, valamint online műszaki támogatást, erőforrásokat és hibaelhárítást érhet el Canon nyomtatójához.

TUDJ MEG TÖBBET

A következő is érdekelheti…