Home Printers

Otthoni nyomtatók

Fedezze fel a lenyűgözően tiszta dokumentumok és fényképek nyomtatására képes legjobb otthoni nyomtatókat.

Stílusos megoldások

Engedd szabadjára fantáziádat, és hoz létre saját kis otthoni irodádat. Legyen szó akár az otthoni tanulásról, munkavégzésről vagy kreatívkodásról, a Canon nyomtatókat arra terveztük, hogy illeszkedjenek az életstílusodhoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Segítségre van szüksége készülékével kapcsolatban?

Otthoni nyomtatók – szűrő

Konkrét terméket keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

PIXMA G4470

Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon otthonában ezzel a gyors, újratölthető tintával ellátott, Wi-Fi funkcióval rendelkező nyomtatóval

További információk

canon-camera

Kiváló minőségű, kompakt, színes multifunkciós nyomtató készülék Wi-Fi- és felhőalapú csatlakozási lehetőségekkel, valamint 7,5 cm-es (3") LCD kijelzővel.

További információk

PIXMA TS7650i

Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.

További információk

PIXMA TS7750i

Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.

További információk

PIXMA TS8750 sorozat

Nyomtass éles szöveges dokumentumokat és gazdag árnyalatú színes képeket a 6 tintás, kiváló minőségű és egyszerűen használható multifunkciós nyomtatóval, amelyet az egész család használhat

További információk

PIXMA_TS9140

Készítsen prémium minőségű, szegély nélküli fényképeket ezzel a kompakt, 6 tintás, multifunkciós, intelligens csatlakoztatási lehetőségeket és Ethernet-csatlakozást kínáló készülékkel

További információk

PIXMA TS9551C

PIXMA TS9551C

Ismerd meg a kompakt méret, a vezeték nélküli kapcsolat, az A3-as nyomtatás és a többféle hordozó kezelése miként szabadítja fel kreativitásodat.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2540S

A compact everyday All-in-one colour printer, scanner and copier ideal for home use.

A PIXMA G1420 képe szemből

A költségmegtakarítás mellett kényelmet és maximális megbízhatóságot kínáló speciális nyomtató újratölthető tintapatronokkal.

További információk

PIXMA G2411

Nyomtass, másolj és szkennelj kiváló minőségben ezzel az alacsony költségű, újratölthető multifunkciós készülékkel, amely nagy oldalkapacitást biztosít.

További információk

A PIXMA G2420 képe szemből

Nagy kapacitású, kevés költséggel járó, hatékony multifunkciós készülék, amely megbízható működésről, kényelemről és kreatív szabadságról gondoskodik.

További információk

A PIXMA G2460 képe szemből

Ez a rendkívül gyors és kényelmes, nagy kapacitású, multifunkciós készülék mindig tűéles dokumentumokról és élénk fotókról gondoskodik.

További információk

PIXMA G3411

Növeld a produktivitást és legyen részed okoseszközök és a felhő által nyújtott alacsony költségű nyomtatásban ezzel a wifis multifunkciós készülékkel.

További információk

A Canon PIXMA G3420 képe szemből

Nagy kapacitású, kevés költséggel járó multifunkciós nyomtató Wi-Fi funkcióval az állandó minőség és lenyűgöző, kreatív, rugalmas használat jegyében

További információk

A PIXMA G3460 képe szemből

Csatlakozz és spórolj – rendkívül hatékony, kevés költséggel járó nyomtatással, amelyre mindig számíthatsz!

További információk

PIXMA G4410

Experience highly productive, low cost printing with this compact, cloud-ready Wi-Fi 4-In-One.

További információk

Canon Zeomini

Bármerre is jársz, rögzítsd, tedd egyedivé és nyomtasd ki kedvenc tartalmaidat ezzel a tökéletesen zsebméretű mobileszköz-tartozékkal.

További információk

Canon Zoemini C

Canon Zoemini C

Örökítsd meg barátaidat, és osztozz velük a szelfiken egy zsebméretű nyomtató segítségével, amely menet közben készít azonnali ajándékokat.

Canon Zoemini S

Canon Zoemini S

Készíts tökéletes szelfit: fotózz, szabd testre, és nyomtasd ki menet közben a kezedben a szelfitükör, a gyűrűs megvilágítás és a távoli zárkioldás segítségével.

MAXIFY MB5450

MAXIFY MB5450 sorozat

Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra kialakított Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem köt kompromisszumot a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság terén sem.

canon-camera

Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat és csökkentsd az oldalankénti költséget a 18 000 oldalas kapacitás, a 35 lapos ADF és a nagy, 350 sima papírlapos kapacitás révén.

További információk

pixma g540 fra range page

Egyfunkciós nyomtató hat újratölthető, festékalapú tintát tartalmazó tartállyal a kiváló minőségű fotónyomtatásért, melynek során nagy mennyiségeket lehet előállítani különösen kis költséggel.

További információk

PIXMA G640

A PIXMA G640 készülék a PIXMA G termékcsalád első olyan multifunkciós nyomtatója, amely hat újratölthető, festékalapú tintatartállyal rendelkezik, így nemcsak páratlan, fényképminőségű nyomtatást tesz lehetővé, hanem nagy mennyiségek különösen kis költséggel történő előállítását is.

További információk

Selphy CP1000

SELPHY CP1000

Ezzel a kicsi, elegáns fényképnyomtatóval fotólabor minőségű nyomatokat készíthet azonnal bárhol és bármikor.

Selphy CP1200

SELPHY CP1200

Keltsd életre könnyedén az emlékezetes pillanatokat okostelefonodról a kiváló minőségű, egész életen át tartó nyomatokkal.

SELPHY CP1300

Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő vezeték nélküli gyönyörű nyomtatáshoz és igazolványkép-készítéshez.

További információk

Do you need help finding a printer?

Segítsünk új nyomtatója kiválasztásában?

Találja meg a tökéletes nyomtatót a nyomtatóválasztóval.

A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA

Támogatás Canon nyomtatójához

Illesztőprogramokat, készülékszoftvereket és kézikönyveket tölthet le, valamint online műszaki támogatást, erőforrásokat és hibaelhárítást érhet el Canon nyomtatójához.

TUDJ MEG TÖBBET

A következő is érdekelheti…