A Canon új modellfrissítésekkel ünnepli a varioPRINT 6000 TITAN sorozat sikerét

Budapest, Magyarország, március 8. - 2017-es bevezetése óta a Canon varioPRINT 6000 TITAN sorozat készülékeiből több mint 1000 darabot értékesítettek az EMEA-régióban, ezzel biztosítva piacvezető pozícióját a monokróm ívadagolású nyomtatásban. Erre a sikerre építve a Canon frissítéseket dob piacra a sorozathoz, amelyek minden modell esetében továbbfejlesztett felhasználói felületet, robusztusabb tonert és egy új Print Guard Module opciót kínálnak a még nagyobb nyomat tartósság érdekében a tranzakciós dokumentumfeldolgozásban.

VP6000_660x372

A Canon piacvezető varioPRINT 6000 TITAN sorozata

vP6000_Front_660x372

Az új varioPRINT 6000 TITAN-ról készült röntgenfelvétel a Gemini instant-duplex technológiát szemlélteti

A már jól ismert megbízhatóságot, termelékenységet és nyomtatási minőséget biztosító gépcsalád  a nagy volumenű piacokat célozza meg, és havonta akár 10 millió A4-es nyomatot is képes kezelni. A monokróm nyomtatás széles skáláját kiszolgáló sorozat három változatban - Standard, TPxp és MICR - kapható, amelyek különböző ügyfélpiaci szegmenseket – általános kereskedelmi-, könyv-, kézikönyv vagy házon belüli nyomtatás, tranzakciós-, és biztonsági nyomtatás – fednek le. A Standard, TPxp és MICR nyomdagépek többféle sebességopcióval, ideiglenes vagy állandó sebességnövelés lehetőségével, valamint papírbeviteli és utófeldolgozó modulok széles választékával érhetők el. A Canon varioPRINT 6000 TITAN sorozat a Canon standján kerül bemutatásra a 8a csarnokban, a 2024-es drupa (Nemzetközi nyomdaipari) szakvásáron.

Az ügyfelek igényeire szabva

A három változatot - Standard, TPxp és MICR - a kereskedelmi és házon belüli nyomtatási, tranzakciós és biztonsági piacra optimalizálták, így a felhasználók sokféle nyomatot készíthetnek, beleértve az igény szerinti könyveket, használati útmutatókat, tranzakciós dokumentumokat, DM leveleket és pénzügyi dokumentumokat, valamint a vékony papírokra nyomtatott alkalmazásokat, például gyógyszerhasználati tájékoztatókat.

A TPxp (tranzakciós nyomtatás nagyobb teljesítménnyel) termékcsalád minden varioPRINT 6000 TITAN nagysebességű modelljét kifejezetten tranzakciós dokumentumok és DM levelek nyomtatására tervezték. Az újonnan kifejlesztett, strapabíróbb TPxp toner a legújabb, opcionális Print Guard Module (PGM) modullal kombinálva nagyobb kohéziós szilárdságot biztosít a nyomatok tartósságának további növelése érdekében, ami elengedhetetlen az optimális nyomtatási minőség fenntartásához a nagy igénybevételű, utófeldolgozó berendezéseket használó környezetben.

 Egyszerűbb kezelés

A varioPRINT 6000 TITAN sorozat mostantól a Canon saját nyomtatószervere, a PRISMAsync legújabb, Mark 10-es verzióját használja, amely feldolgozza a feladatokat, valamint felügyeli és vezérli a nyomtatási funkciókat. A PRISMAsync akár nyolc órányi fejlett gyártástervezést és ütemezést kínál, és a munkafolyamatokat a lehető leghatékonyabbá teszi. A PRISMAsync feldolgozza a szükséges kezelői beavatkozások előrejelzéséhez szükséges valós idejű információkat, és a PRISMAremote Manager segítségével egy vagy több nyomdagép távoli felügyeletét teszi lehetővé egy szempillantás alatt.

A felhasználói kényelem terén még inkább kiemelkedő, integrált kezelőpanellel ellátott, rendkívül vizuális PRISMAsync felhasználói felület mostantól egy új, dinamikusabb, nagyméretű, 21,5" full HD érintőképernyőről vezérelhető.

Méretezhető technológia

A varioPRINT 6000 TITAN sorozat 182, 221, 272 és 328 A4 nyomat/perc sebességű ideiglenes és állandó licencekkel kapható, hogy a nyomtatási szolgáltatók változó nyomtatási volumenéhez igazodjon, amikor és ahogyan arra szükségük van. A varioPRINT TITAN a DFD interfészen keresztül standard és nagy hatékonyságú utófeldolgozó berendezések széles választékához csatlakozik. Az opcionális Light Weight Media kit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ultrakönnyű (45 g/m2) hordozóra nyomtassanak.

Kivételes nyomtatási minőség és közel nulla ózonkibocsátás

A varioPRINT 6000 TITAN sorozat energiatakarékos, rendkívül megbízható és nagy termelékenységű, akár havi 10 millió A4-es nyomtatással segíti a nagy volumenű nyomtatási műveleteket, hogy kivételes minőségű nyomatok készüljenek drasztikusan lecsökkent gyártási idő mellett. A Gemini technológiának köszönhetően a monokróm nyomtató az ofszet-szerű, egymenetes kétoldalas nyomtatást alacsony energiafogyasztással, hulladéktoner nélkül, minimális zaj- és ózonkibocsátással kombinálja.

A varioPRINT 6000 TITAN sorozatot a fenntarthatóságot szem előtt tartva, a körforgásos gazdaságra tervezték, és olyan alkatrészekkel készült, amelyek a Canon Európában elérhető visszavásárlási programja révén újrafelhasználhatók. Az energiahatékonyságot a két oldal egyidejű fixálása, az alacsony hőmérséklet és az alacsony hőkibocsátás javítja.

Bizonyított tapasztalat

A L'imprimerie Corlet egy több mint 60 éves múltra visszatekintő, jelentős könyvnyomda, és Franciaország harmadik legnagyobb könyvnyomdája. Jean-Luc CORLET, a Corlet csoport vezérigazgatója szerint: "A varioPRINT 6000 TITAN nyomdagép a csoport digitális részlegét erősíti, és kielégíti változatos, folyamatosan fejlődő termelési környezetünk minden igényét. Úgy véljük, hogy a TITAN a leghatékonyabb, ívadagolású, kétoldalas mono nyomtatásra alkalmas nyomdagép a piacon. Ez a legjobb választás."

A belga Universitas fenntartható digitális nyomdaipari vállalat ügyfelei között megtalálható az oktatási ágazat, kiadók, ágazati alapok, akadémiák és képzéssel foglalkozó vállalatok, valamint a B2B piac. A vállalat egy varioPRINT 6270 TITAN-t telepített, hogy ügyfelei több kis és közepes példányszámú nyomtatási feladatát ofszetről digitálisra állítsa át.

Tom Van Uffelen, az Universitas tulajdonosa így nyilatkozott: "A varioPRINT 6270 TITAN-ba a nyomdagép lenyűgöző műszaki jellemzői miatt fektettünk be, különösen az üzemidő, a megbízható papírpálya, a 45 g/m2 papírra való nyomtatási képesség, az elő/hát regisztrációs pontosság, az ofszethez hasonló nyomtatási minőség, a működési rugalmasság és a kis példányszámok egyszerű használata miatt. Mindezek összessége és a fenntarthatósági előnyök – mint például az alacsony energiafogyasztás, a hulladéktoner hiánya és a kevés vagy semennyi ózonkibocsátás – miatt nem volt kérdés, hogy vállalkozásunk ezt a nyomtatót választja.”

Jennifer Kolloczek, a Canon Europe EMEA tervezésért, marketingért, innovációért és nyomdagépekért felelős főigazgatója a következőket mondta: "A Canon folyamatos elkötelezettsége az innováció iránt az összes nyomtatási kategórián átível. A monokróm nyomtatott dokumentumok a nyomtatott kommunikáció létfontosságú és kritikus formáját jelentik a kis példányszámú, digitális könyvgyártás folyamatos növekedésével, valamint az olyan alkalmazásokban való felhasználással, mint a DM levelek. A kiemelkedő megbízhatóságot, minőséget és energiahatékonyságot nyújtó varioPRINT 6000 TITAN sorozat monokróm nyomdagépei elnyerték a 200+ oldal/perc sebességű nyomdagépekbe beruházó nyomtatási szolgáltatók többségének bizalmát, és bevezetésük óta vezető piaci részesedést szereztek ebben a szegmensben. A varioPRINT 6000 TITAN sorozat monokróm nyomdagépei ideálisak a nagy volumenű nyomtatási műveletekhez, mint a kereskedelmi-, könyv-, oktatási-, választási-, tranzakciós-, vagy biztonsági nyomtatás; Ezek azok az “igáslovak”, amelyek minden alkalommal kompromisszumok nélküli minőséget és termelékenységet biztosítanak."

A varioPRINT 6000 TITAN sorozattal kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.canon.hu/business/products/production-printers/digital-presses/varioprint-6000-titan/ weboldalra.

További információk:
fotók-Download