The International Broadcasting Convention

IBC Canon Stand

Canon withdraws from IBC 2021

After careful consideration, Canon has made the difficult decision not to exhibit at IBC 2021.

As a normal course of business, we always fully evaluate the viability of our participation at major trade shows and events. Given the ongoing uncertainty caused by COVID-19 and the understandable concerns that people have around travelling to the Netherlands, which is facing stricter restrictions, it seems inappropriate to continue with our plans to exhibit.

IBC has been and will continue to be, a hugely valuable event for our business and we remain totally committed to the broadcast and professional video industry, supporting our customers and partners' demands, today, and over the long term.

 • PTZ kamerák

  CR-N700

  Egy kivételes 4K60P professzionális PTZ-kamera 12G-SDI csatlakozással és kategóriaelső autofókusszal, az intelligens automatikus követés lehetőségével.
 • Cinema objektívek

  CN8x15 IAS S E1/P1

  Széles látószögű Cine-Servo objektív, amely lenyűgöző 4K teljesítményt nyújt 8-szoros zoommal és beépített 1,5-szeres konverterrel.
 • Teljes képmezős Cine zoom

  CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

  Teljes képmezős prémium zoomobjektív T2.4 fényerővel a teljes 45–135 mm-es tartományában, amelyet csúcskategóriás minőséghez terveztek. EF/PL bajonettel érhető el.
 • Videokamerák

  XA65

  Egy 1/2,3 típusú CMOS 4K profi videókamera. Fejlett automatikus fókusszal, 20-szoros optikai zoommal és öttengelyes stabilizálással, 3G-SDI interfésszel, HDMI-kimenettel és UVC-streaminggel.
 • Professzionális kijelzők

  DP-V2730

  27 hüvelykes, 4K HDR referenciakijelző számos funkcióval a professzionális műsorsugárzáshoz és utómunkához.
 • PTZ kamerák

  CR-N500

  A 15-szörös optikai zoommal, a 4K UHD felvételkészítési képességével és az intelligens automatikus követési lehetőséggel rendelkező Dual Pixel autofókusszal a CR-N500 lehetővé teszi a pontos vezérlést és a zökkenőmentes IP-alapú adatátvitelt kivételes eredményeket nyújtva.
 • Videokamerák

  XA75

  Egy 1,0 hüvelykes CMOS 4K profi videókamera. Dual Pixel CMOS AF-fel, 15-szörös optikai zoommal, öttengelyes stabilizálással, 3G-SDI csatlakozóval, HDMI-kimenettel és UVC-streaminggel.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Lélegzetelállító 8K videókat és 45 megapixeles fotókat készíthetsz a legkisebb Cinema EOS kameránkkal, amely mindenre készen áll.
 • Teljes képmezős Cine zoom

  CN-E20-50mm T2.4 L F / FP

  Teljes képmezős prémium zoomobjektív T2.4 fényerővel a teljes 20–50 mm-es tartományában, amelyet csúcskategóriás minőséghez terveztek. EF/PL bajonettel érhető el.
 • Professzionális videokamerák

  XF605

  Ez a sokoldalú, közvetítésra alkalmas minőségű, 4K-s videókamera fejlett autofókuszt, csatlakoztathatóságot és folyamatos adatátvitelt kínál a nagy kihívást jelentő gyártási környezetekben.
 • PTZ kamerák

  CR-X300

  Kompakt IP65 besorolású PTZ fényképezőgép 4K felbontással, 20-szoros optikai zoommal és IP-alapú adatátvitellel és vezérléssel számos alkalmazási módhoz.
 • Broadcast Lenses

  CJ20ex5B IASE S

  Hibrid koncepciós, kompakt és könnyű, 2/3 hüvelykes 4K broadcast 20-szoros zoomobjektív.
 • Professzionális kijelzők

  DP-V3120

  31 hüvelykes 4K HDR professzionális kijelző iparágvezető, 2000 cd/m2 fényerővel, nagyobb rugalmassággal a HDR-es gyártási munkafolyamatokhoz.
 • PTZ kamerák

  CR-N300

  A 4K UHD-felbontással, a 20-szoros optikai zoommal, az intelligens automatikus követési lehetőséggel rendelkező hibrid autofókusszal, a számos IP-adatátviteli és vezérlési protokollal egészen új módokon nyűgözheted le közönségedet.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R7

  Fedezd fel a vadont egy olyan fényképezőgéppel, amely szenzációs sebességet és képminőséget kínál egy a jövő igényeinek megfelelő, hordozható APS-C házban.
 • PTZ kamerák

  CR-X500

  A masszív és időjárásálló készülékházzal és a 4K UHD felbontással, 15-szörös optikai zoommal, 12G-SDI és Dual Pixel CMOS AF funkcióval a CR-X500 az ideális PTZ kamera a távoli produkciókhoz és nyomon követéshez.
 • RF VR objektív

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Örökítsd meg a világot lenyűgöző virtuális valóságban ezzel a korszakalkotó, L-sorozatú objektívvel, amelyet arra terveztek, hogy a virtuális valóságban tett utazásod a lehető leggondtalanabb legyen.