eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility szoftver

A prémium minőségű videokészleteinkkel és a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel mindened megvan, amire szükséged lehet a korlátlan videoértekezletekhez, hívásokhoz és konferenciákhoz. Tudj meg többet a Canon webkameraszoftverünkről.

Maradj kapcsolatban

A videohívások és a streamelés minősége új szintre emelkedett. Canon fényképezőgépedet webkamerává változtatva, a professzionális képminőség élménye vár a videokonferenciák során. Vegyél részt megbeszéléseken munkatársaiddal, vedd fel a kapcsolatot barátaiddal és családoddal, és maradj kapcsolatban akár még utazás közben is. A kezdéshez töltsd le az EOS Webcam Utility szoftvert.

Vágjunk is bele

Töltsd ki az űrlapot a Windows és Mac operációs rendszerhez való Canon EOS Webcam Utility szoftver letöltéséhez.

Letöltés Windows operációs rendszerhez

Letöltés Mac rendszerre

Canon Tippek: az EOS Webcam Utility szoftver használata

  • Amennyiben az EOS Webcam Utility Beta szoftver már telepítve van a gépeden, töröld azt, mielőtt az EOS Webcam Utility szoftvert telepítenéd.
  • A fényképezőgép csak úgy tud működni, ha egyszerre csak egy alkalmazás van a számítógépen. Ha az Ön által használni próbált streaming alkalmazás nem tud videofeedet fogadni a fényképezőgépéről, a számítógépen zárjon be minden egyéb olyan alkalmazást, amely csatlakoztatva lehet a fényképezőgéphez.
  • Ha az EOS Webcam Utility szoftvert Messengerrel használod Firefox böngészőn, az EOS Webcam Utility nem szerepel a készülékeden működő funkciók listáján. Javasoljuk, hogy használd a Messenger asztali verzióját, vagy próbálj ki egy másik böngészőt.
  • Nem garantálhatjuk, hogy az EOS Webcam Utility kompatibilis legyen minden videokonferenciával és/vagy streaming szolgáltatással kapcsolatos alkalmazással. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, javasoljuk, hogy használj másik videokonferencia- vagy streaming alkalmazást és/vagy böngészőt.

Kompatibilis termékek

Fedezd fel prémium EOS és PowerShot fényképezőgépeinket. Ezek a modellek a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel is kompatibilisek.


Adatmegosztás a Canonnal

A lépésről lépésre haladó útmutatónk segítségével tudj meg többet arról, hogy hogyan használd webkamerád streameléshez és videokonferenciákhoz.

További információk

Segítségre van szükséged?

Az EOS Webcam Utility a legtöbb EOS és PowerShot fényképezőgépünkkel is működik, de hogy megkönnyítsük a dolgod, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

Vásárlási útmutató

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
KIEMELT TERMÉK

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideális vloggerek, élőben közvetítők, videokonferenciázók és bloggerek számára. Online követőidet le fogják nyűgözni e csatlakoztatható fényképezőgéppel készített nagyszerű videofelvételek és fotók.

Részletek megtekintése

G7X MK III Vlogging

Fantasztikus videók, amelyekért közönséged is rajongani fog

Örökíts meg tájakat 4K tisztaságú felvételeken. Vegyél fel sporteseményeket lassított módban gyors, akár 120 képkocka/mp képfrekvenciával. Csatlakoztass külső mikrofont, hogy az utazásos vlogjaid kristálytiszta hangminőségben szóljanak. Közvetíts élőben, lenyűgöző minőségben akár játék közben is, és fejleszd tovább a webkamerádat az üzleti videokonferencia-hívásokhoz. A PowerShot G7 X Mark III készülékkel a lehetőségek száma végtelen.

Itt olvasható a teljes cikk

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

A következő is érdekelhet…

Fedezd fel a Canon fényképezőgép- és szoftverkínálatát, amelyek segítenek kapcsolatban maradni a világ bármely pontján.

A Windows, Microsoft és Teams a Microsoft Corporation Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye.
A Google Chrome™ a Google Inc. védjegye.
A Messenger a Facebook által birtokolt védjegy.
A Firefox a Mozilla Foundation által birtokolt védjegy.