eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility szoftver

A prémium minőségű videokészleteinkkel és a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel mindened megvan, amire szükséged lehet a korlátlan videoértekezletekhez, hívásokhoz és konferenciákhoz. Tudj meg többet a Canon webkameraszoftverünkről.

Maradj kapcsolatban

A videohívások és a streamelés minősége új szintre emelkedett. Canon fényképezőgépedet webkamerává változtatva, a professzionális képminőség élménye vár a videokonferenciák során. Vegyél részt megbeszéléseken munkatársaiddal, vedd fel a kapcsolatot barátaiddal és családoddal, és maradj kapcsolatban akár még utazás közben is. A kezdéshez töltsd le az EOS Webcam Utility szoftvert.

Vágjunk is bele

Töltsd ki az űrlapot a Windows és Mac operációs rendszerhez való Canon EOS Webcam Utility szoftver letöltéséhez.

Letöltés Windows operációs rendszerhez

Letöltés Mac rendszerre

Kompatibilis termékek

Fedezd fel prémium EOS és PowerShot fényképezőgépeinket. Ezek a modellek a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel is kompatibilisek.


Adatmegosztás a Canonnal

A lépésről lépésre haladó útmutatónk segítségével tudj meg többet arról, hogy hogyan használd webkamerád streameléshez és videokonferenciákhoz.

További információk

Segítségre van szükséged?

Az EOS Webcam Utility a legtöbb EOS és PowerShot fényképezőgépünkkel is működik, de hogy megkönnyítsük a dolgod, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

Vásárlási útmutató

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

A következő is érdekelhet…Fedezd fel a Canon fényképezőgép- és szoftverkínálatát, amelyek segítenek kapcsolatban maradni a világ bármely pontján.