eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility szoftver

A prémium minőségű videokészleteinkkel és a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel mindened megvan, amire szükséged lehet a korlátlan videoértekezletekhez, hívásokhoz és konferenciákhoz. Tudj meg többet a Canon webkameraszoftverünkről.

Maradj kapcsolatban

A videohívások és a streamelés minősége új szintre emelkedett. Canon fényképezőgépedet webkamerává változtatva, a professzionális képminőség élménye vár a videokonferenciák során. Vegyél részt megbeszéléseken munkatársaiddal, vedd fel a kapcsolatot barátaiddal és családoddal, és maradj kapcsolatban akár még utazás közben is. A kezdéshez töltsd le az EOS Webcam Utility szoftvert.

Vágjunk is bele

Töltsd ki az űrlapot a Windows és Mac operációs rendszerhez való Canon EOS Webcam Utility szoftver letöltéséhez.

Letöltés Windows operációs rendszerhez

Letöltés Mac rendszerre

Canon Tippek: az EOS Webcam Utility szoftver használata

  • Amennyiben az EOS Webcam Utility Beta szoftver már telepítve van a gépeden, töröld azt, mielőtt az EOS Webcam Utility szoftvert telepítenéd.
  • A fényképezőgép csak úgy tud működni, ha egyszerre csak egy alkalmazás van a számítógépen. Ha az Ön által használni próbált streaming alkalmazás nem tud videofeedet fogadni a fényképezőgépéről, a számítógépen zárjon be minden egyéb olyan alkalmazást, amely csatlakoztatva lehet a fényképezőgéphez.
  • Ha az EOS Webcam Utility szoftvert Messengerrel használod Firefox böngészőn, az EOS Webcam Utility nem szerepel a készülékeden működő funkciók listáján. Javasoljuk, hogy használd a Messenger asztali verzióját, vagy próbálj ki egy másik böngészőt.
  • Nem garantálhatjuk, hogy az EOS Webcam Utility kompatibilis legyen minden videokonferenciával és/vagy streaming szolgáltatással kapcsolatos alkalmazással. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, javasoljuk, hogy használj másik videokonferencia- vagy streaming alkalmazást és/vagy böngészőt.

Kompatibilis termékek

Fedezd fel prémium EOS és PowerShot fényképezőgépeinket. Ezek a modellek a Canon EOS Webcam Utility szoftverrel is kompatibilisek.


Adatmegosztás a Canonnal

A lépésről lépésre haladó útmutatónk segítségével tudj meg többet arról, hogy hogyan használd webkamerád streameléshez és videokonferenciákhoz.

További információk

Segítségre van szükséged?

Az EOS Webcam Utility a legtöbb EOS és PowerShot fényképezőgépünkkel is működik, de hogy megkönnyítsük a dolgod, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

Vásárlási útmutató

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

A következő is érdekelhet…

Fedezd fel a Canon fényképezőgép- és szoftverkínálatát, amelyek segítenek kapcsolatban maradni a világ bármely pontján.

A Windows, Microsoft és Teams a Microsoft Corporation Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye.
A Google Chrome™ a Google Inc. védjegye.
A Messenger a Facebook által birtokolt védjegy.
A Firefox a Mozilla Foundation által birtokolt védjegy.