image.canon 1.5.0

CANON FÉNYKÉPEZŐGÉP- ÉS NYOMTATÓALKALMAZÁSOK

IMAGE.CANON

Élvezd a képek és videók zökkenőmentes és automatikus továbbítását Canon fényképezőgépedről eszközeidre és webes szolgáltatásokba, ingyenes felhőalapú tárhellyel1.

IMAGE.CANON

Zökkenőmentes médiatovábbítás és ingyenes tárhely

Csatlakoztasd Canon fényképezőgépedet1 automatikusan a felhőhöz, ahol fotóidat és videóidat – így például nyers és 4K fájljaidat is – biztonságosan tárolhatod 30 napig2, és automatikusan továbbíthatod eszközeidre és webszolgáltatásokba. További előny, hogy biztosított a képtárad hosszú távú tárolása a közösségi médiához méretezett méretben, és a legfontosabb eredetikhez akár 10 GB4 tárhely.

Több mint tárhely

Az image.canon alkalmazással zökkenőmentesen rögzítheted fotóidat és videóidat, és azokat ott helyezheted el, ahol szükséged van rájuk – így mesélheted el történeteidet barátaidnak, családtagjaid vagy egy szélesebb közönségnek.

A legújabb funkciók

Folyamatosan újabb funkciókat kínálunk, hogy képeidet és videóidat ott találd, ahol szükséged van rájuk, és könnyen integrálhatók legyenek a különböző munkafolyamatokba, beleértve az összes Google Fotók-fiókot is.

 • Frame.io-támogatás

  A fényképezőgépekkel készített fényképek és videók automatikus átvitele nem lineáris szerkesztőszoftverekre, például az Adobe Premiere Pro alkalmazásba a Frame.io használatával.

 • Adobe Photoshop Lightroom filmtámogatás

  Töltsd át rövid videóidat a Lightroom programba az állóképekkel együtt.

 • Támogatja az Adobe Lightroom vállalati felhasználókat

  Használd Lightroom üzleti fiókodat az image.canon alkalmazással való zökkenőmentes integráció érdekében.

Az image.canon összekapcsolja a Canon fényképezőgépedet1 a világoddal.

Tekintsd meg, hogyan formálhatja át az image.canon a fotóid tárolására, feldolgozására, és megosztására vonatkozó szokásaidat. Nincs szükség kábelekre, nagy merevlemezekre vagy kártyaolvasóra. Csak te és a fényképezőgéped.

Tárolás és megosztás az image.canon alkalmazásban

A zökkenőmentes feltöltés a felhőbe csak a kezdete a történetmesélésnek.

 • image.canon 1.5.0

  Zökkenőmentes feltöltés

  A kamerától a felhőig, automatikusan.1

 • image.canon 1.5.0

  30 napos korlátlan tárolás

  Mindent itt tárolhatsz, mielőtt áthelyezed a hosszú távú tárhelyedre.

 • image.canon 1.5.0

  Automatikus letöltés

  Képek automatikus letöltése a helyi munkavégzéshez.

 • image.canon 1.5.0

  Képek automatikus továbbítása

  Továbbítás Adobe, Frame.io, Flickr vagy Google platformra.

 • image.canon 1.5.0

  Felhőalapú képfeldolgozás

  Ez a hatékony eszköz javítja a képminőséget.3

 • image.canon 1.5.0

  Hosszú távú tárolás

  Akár 10 GB tárhely határozatlan időre.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Automatikus átvitel

  A 2020-tól megjelent, Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépekkel1 az automatikus, háttérben futó, közvetlenül az image.canon szolgáltatásba történő továbbítás csak akkor lehetséges, ha azok az internethez csatlakoznak.

  Az internet szívében

  Az image.canon több, mint egy átlagos tárhely. A Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépedről1 automatikusan vagy manuálisan küldött képeket egy központban helyezi el a problémamentes továbbküldés érdekében.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Gyors kapcsolat

  Akár családi pillanatképeid tárolásához, akár professzionális fotózáshoz szeretnéd használni a csatlakoztatott felhőalapú tárhelyet, az image.canon gyors átvitelt tesz lehetővé a webszolgáltatásokba vagy számítógépedre.

  Ingyenes tárhely

  Tárold médiafájljaidat, így nyers képeidet vagy 4K videóidat is akár 30 napig2 – bőséges idő arra, hogy letöltsd őket az eszközeidre, illetve kedvenc szolgáltatásaidba továbbítsd. A közösségi médiához méretezett képeket saját, személyes könyvtáradban készítheted el és tárolhatod. Használd a hosszú távú, 10 GB méretű tárhelyet a legfontosabb médiafájljaid tárolására.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Egy férfi az egyik kezében egy okostelefont tart, a másik kezében pedig egy Canon fényképezőgépet, melyen az LCD-kijelzőt nézi.

  Kényelmes, egyszerű és intuitív

  Az egyszerűen és intuitív image.canon egyik legerősebb oldala a kényelmes használat. Rendezd könnyedén képeidet úgy, ahogy szeretnéd, és használd ki a közösségi médián vagy e-mailben való gondtalan megosztást.

  Kompatibilitás a Canon fényképezőgépekkel

  Tekintsd meg az image.canon alkalmazáshoz csatlakoztatható Canon fényképezőgépek teljes listáját itt.
  További információ

  Előfizetéses szolgáltatások

  Tudj meg többet a Canon előfizetéses szolgáltatásairól a neurális hálózati képfeldolgozással történő felhőalapú képfeldolgozáshoz. Dolgozd fel RAW-képeidet jobb minőségben az image.canon alkalmazásban használt található tanulási technológiának köszönhetően. A RAW-képek feldolgozása a felhőben ugyanúgy történik, mint a RAW-képek fényképezőgépen belüli feldolgozása során.3
  További információ

  Támogatás

  Ezt a szoftvert keresed Canon termékedhez?
  További információ

  Kapcsolódó termékek

  A Google Drive, a Google Photos, a Google One és a YouTube a Google LLC. védjegye. Az Adobe, a Photoshop, a Lightroom, a Premiere Pro, a Frame.io és ezen szolgáltatások emblémái az Adobe Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. Minden más említett cégnév, termék és szolgáltatás a megfelelő tulajdonos védjegye vagy bejegyzett védjegye.
  1. Nem minden Canon fényképezőgép támogatja a háttérben futó, automatikus átvitelt. Egyéb Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépek az image.canon szolgáltatásba való egyszerű manuális átvitelt teszik lehetővé. A kompatibilis fényképezőgépek teljes listájáért látogass el a https://image.canon/st/en/connectable-models.html oldalra. A kompatibilis fényképezőgépeknek Wi-Fi-n keresztül kapcsolódniuk kell az internethez.
  2. Azokat a képeket, amelyeket nem helyezel át a hosszú távú tárhelyre, 30 nap után töröljük
  3. Ez a funkció fizetett szolgáltatás, és csak bizonyos Canon fényképezőgépek esetében érhető el.
  4. Ha ezt a szolgáltatást 1 éven keresztül nem használják, az összes kép törlődik, a lejárati dátumuktól függetlenül.