image.canon 1.5.0

CANON FÉNYKÉPEZŐGÉP- ÉS NYOMTATÓALKALMAZÁSOK

IMAGE.CANON

Élvezd a képek és videók zökkenőmentes és automatikus továbbítását Canon fényképezőgépedről eszközeidre és webszolgáltatásokba1.

Zökkenőmentes médiatovábbítás és ingyenes tárhely

Csatlakoztasd Canon fényképezőgépedet1 automatikusan a felhőhöz, ahol fotóidat és videóidat – így például nyers és 4K fájljaidat is – biztonságosan tárolhatod 30 napig2, és automatikusan továbbíthatod eszközeidre és webszolgáltatásokba.

Több mint tárhely

Az image.canon alkalmazással zökkenőmentesen rögzítheted fotóidat és videóidat, és azokat ott helyezheted el, ahol szükséged van rájuk – így mesélheted el történeteidet barátaidnak, családtagjaid vagy egy szélesebb közönségnek.

A legújabb funkciók

Folyamatosan újabb funkciókat kínálunk, hogy képeidet és videóidat ott találd, ahol szükséged van rájuk, és könnyen integrálhatók legyenek a különböző munkafolyamatokba, beleértve az összes Google Fotók-fiókot is.

 • Frame.io-támogatás

  A fényképezőgépekkel készített fényképek és videók automatikus átvitele nem lineáris szerkesztőszoftverekre, például az Adobe Premiere Pro alkalmazásba a Frame.io használatával.

 • Adobe Photoshop Lightroom filmtámogatás

  Töltsd át rövid videóidat a Lightroom programba az állóképekkel együtt.

 • Támogatja az Adobe Lightroom vállalati felhasználókat

  Használd Lightroom üzleti fiókodat az image.canon alkalmazással való zökkenőmentes integráció érdekében.

Az image.canon összekapcsolja a Canon fényképezőgépedet1 a világoddal.

Tekintsd meg, hogyan formálhatja át az image.canon a fotóid tárolására, feldolgozására, és megosztására vonatkozó szokásaidat. Nincs szükség kábelekre, nagy merevlemezekre vagy kártyaolvasóra. Csak te és a fényképezőgéped.

Tárolás és megosztás az image.canon alkalmazásban

A zökkenőmentes feltöltés a felhőbe csak a kezdete a történetmesélésnek.

 • Zökkenőmentes feltöltés

  A kamerától a felhőig, automatikusan.1

 • 30 napos korlátlan tárolás

  Mindent itt tárolhatsz, mielőtt áthelyezed a hosszú távú tárhelyedre.

 • Automatikus letöltés

  Képek automatikus letöltése a helyi munkavégzéshez.

 • Képek automatikus továbbítása

  Továbbítás Adobe, Frame.io, Flickr vagy Google platformra.

An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

Automatikus átvitel

A 2020-tól megjelent, Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépekkel1 az automatikus, háttérben futó, közvetlenül az image.canon szolgáltatásba történő továbbítás csak akkor lehetséges, ha azok az internethez csatlakoznak.

Az internet szívében

Az image.canon több, mint egy átlagos tárhely. A Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépedről1 automatikusan vagy manuálisan küldött képeket egy központban helyezi el a problémamentes továbbküldés érdekében.

A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

Gyors kapcsolat

Akár családi pillanatképeid tárolásához, akár professzionális fotózáshoz szeretnéd használni a csatlakoztatott felhőalapú tárhelyet, az image.canon gyors átvitelt tesz lehetővé a webszolgáltatásokba vagy számítógépedre.

Ingyenes tárhely

Tárold médiafájljaidat, így nyers képeidet vagy 4K videóidat is akár 30 napig2 – bőséges idő arra, hogy letöltsd őket az eszközeidre, illetve kedvenc szolgáltatásaidba továbbítsd. A közösségi médiához méretezett képeket saját, személyes könyvtáradban készítheted el és tárolhatod.

Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
Egy férfi az egyik kezében egy okostelefont tart, a másik kezében pedig egy Canon fényképezőgépet, melyen az LCD-kijelzőt nézi.

Kényelmes, egyszerű és intuitív

Az egyszerűen és intuitív image.canon egyik legerősebb oldala a kényelmes használat. Rendezd könnyedén képeidet úgy, ahogy szeretnéd, és használd ki a közösségi médián vagy e-mailben való gondtalan megosztást.

Kompatibilitás a Canon fényképezőgépekkel

Tekintsd meg az image.canon alkalmazáshoz csatlakoztatható Canon fényképezőgépek teljes listáját itt.
További információ

Előfizetéses szolgáltatások

Tudj meg többet a Canon előfizetéses szolgáltatásairól a neurális hálózattal történő képfeldolgozáshoz.
További információ

Támogatás

Ezt a szoftvert keresed Canon termékedhez?
További információ

Kapcsolódó termékek

 • Canon Camera Connect

  Csatlakoztasd Canon fényképezőgépedet Apple- vagy androidos eszközhöz, és készíts távoli felvételeket, vagy oszd meg fotóidat egyszerűen.

 • Digital Photo Professional

  Ezzel a dedikált Canon szerkesztőszoftverrel feldolgozhatod, importálhatod, böngészheted és szerkesztheted a Canon .CR3 RAW-, HEIF- vagy JPEG-fájlokat.

 • Canon PRINT alkalmazás

  Lépj be a Wi-Fi-n keresztül való csatlakozás világába és forradalmasítsd a nyomtatási, másolási és szkennelési tevékenységedet.

 • A Google Drive, a Google Photos, a Google One és a YouTube a Google LLC. védjegye. Az Adobe, a Photoshop, a Lightroom, a Premiere Pro, a Frame.io és ezen szolgáltatások emblémái az Adobe Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. Minden más említett cégnév, termék és szolgáltatás a megfelelő tulajdonos védjegye vagy bejegyzett védjegye.
  1. Nem minden Canon fényképezőgép támogatja a háttérben futó, automatikus átvitelt. Egyéb Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépek az image.canon szolgáltatásba való egyszerű manuális átvitelt teszik lehetővé. A kompatibilis fényképezőgépek teljes listájáért látogass el a https://image.canon/st/en/connectable-models.html oldalra. A kompatibilis fényképezőgépeknek Wi-Fi-n keresztül kapcsolódniuk kell az internethez.
  2. Azokat a képeket, amelyeket nem helyezel át a hosszú távú tárhelyre, 30 nap után töröljük