image.canon
alt text goes here

image.canon

Élvezd a képek és videók zökkenőmentes és automatikus továbbítását Canon fényképezőgépedről eszközeidre és webes szolgáltatásokba, ingyenes felhőalapú tárhellyel*.

További információk megtekintése és letöltés

Zökkenőmentes médiatovábbítás és ingyenes tárhely

Csatlakoztasd Canon fényképezőgépedet* automatikusan a felhőhöz, ahol fotóidat és videóidat – így például CR3 nyers és 4K fájljaidat is – biztonságosan tárolhatod 30 napig**, majd automatikusan továbbíthatod eszközeidre és webszolgáltatásokba. További előny, hogy mind a közösségi médiához méretezett, mind az akár 10 GB méretű képeid hosszú távú tárolását.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

image.canon – összekapcsolja a Canon fényképezőgépedet* a világoddal.

Tekintsd meg, hogyan formálhatja át az image.canon a fotóid tárolására, feldolgozására, és megosztására vonatkozó szokásaidat. Nincs szükség kábelekre, nagy merevlemezekre vagy kártyaolvasóra. Csak te és a fényképezőgéped.

Videó megtekintése

Az internet szívében

Az image.canon több, mint egy átlagos tárhely. A Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépedről automatikusan vagy manuálisan küldött képeket egy központban helyezi el a problémamentes továbbküldés érdekében.

At the heart of the internet

Automatikus átvitel

A 2020-tól megjelent, Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépekkel* az automatikus, háttérben futó, közvetlenül az image.canon szolgáltatásba történő továbbítás csak akkor lehetséges, ha azok az internethez csatlakoznak.

Automatic transfers

Ingyenes tárhely

Tárold médiafájljaidat, így CR3 nyers képeidet vagy 4K videóidat is akár 30 napig** – bőséges idő arra, hogy letöltsd őket az eszközeidre, illetve kedvenc szolgáltatásaidba továbbítsd. A közösségi médiához méretezett képeket saját, személyes könyvtáradban készítheted el és tárolhatod. Használd a hosszú távú, 10 GB méretű tárhelyet a legfontosabb médiafájljaid tárolására.

Free storage

Gyors kapcsolat

Akár családi pillanatképeid tárolásához, akár professzionális fotózáshoz szeretnéd használni a csatlakoztatott felhőalapú tárhelyet, az image.canon gyors átvitelt tesz lehetővé a webszolgáltatásokba vagy számítógépedre.

Fast connections

Kényelmes, egyszerű és intuitív

Az egyszerűen és intuitív image.canon egyik legerősebb oldala a kényelmes használat. Rendezd könnyedén képeidet úgy, ahogy szeretnéd, és használd ki a közösségi médián vagy e-mailben való gondtalan megosztást.

Convenient, simple and intuitive

Folyamatos fejlődés

A Google Photos és az Adobe Creative Cloud platformokkal kötött partnerkapcsolatnak, illetve a kreativitásodat támogató, rendszeres frissítésekre vonatkozó izgalmas terveknek köszönhetően az image.canon megadja neked az eszközöket, hogy lépést tarthass az 5G és az MI világával.

Continuously evolving

Kapcsolódó termékek

* Nem minden Canon fényképezőgép támogatja a háttérben futó, automatikus átvitelt. Egyéb Wi-Fi-képes Canon fényképezőgépek az image.canon szolgáltatásba való egyszerű manuális átvitelt teszik lehetővé. A kompatibilis fényképezőgépek teljes listájáért látogass el a http://image.canon oldalra. A kompatibilis fényképezőgépeknek Wi-Fi-n keresztül kapcsolódniuk kell az internethez.
** Azokat a képeket, amelyeket nem helyezel át a hosszú távú tárhelyre, 30 nap után törlünk.