A Canon két új, intelligens és kiváló minőségű multifunkciós otthoni nyomtatóval bővíti a PIXMA termékpalettát

• A Canon innovatív otthoni nyomtatási megoldásainak újdonsága, a Canon Pixma TS7650i és a Pixma TS7750i 2023 októberétől lesz kapható.
• A kiváló minőségű, kompakt és igazi mindenes Canon Pixma TS7650i és Pixma TS7750i nyomtatók optimalizálják a munkafolyamatokat otthonában.
• Mindkét modell kompatibilis lesz a PIXMA Print Plan előfizetéssel, amellyel a felhasználók akár 50%-ot is megtakaríthatnak a tinta árából.

Budapest, Magyarország, 2023. augusztus 29. – Idén októberben a Canon egy vadonatúj termékkel bővíti innovatív nyomtatási termékcsaládját, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy az otthoni tanulást, munkát vagy kreatív elfoglaltságokat új szintre emelje a Pixma TS7650i-val és a Pixma TS7750i-val. Ezen nyomtatók könnyű és gyors minőségi nyomtatást biztosítanak, forradalmasítják és egyben egyszerűsítik az otthoni nyomtatás élményét. A Pixma TS7750i a Pixma TS7650i bővítéseként 35 lapos ADF-fel lett felszerelve a további kényelem és a többoldalas dokumentumok hatékony kezelése érdekében. Legyen szó diákról, akinek nyomtatóra van szüksége a házifeladatához, kreatív alkotóról, aki otthoni kisvállalkozást vezet, vagy olyan valakiről, aki szeretne gyors és kiváló minőségű fotókat nyomtatni1, a Canon Pixma TS7750i a Pixma TS7650i kézzelfoghatóvá teszi bárki elképzelését.

PIXMA
Pixma

A Canon Pixma TS7650i / Pixma TS7750i nyomtatókat a praktikusság és a könnyű használat jegyében tervezték. A 2,7"-os színes LCD-érintőképernyő, a maximális kényelmet biztosító billenőpanel és a LED-es állapotjelző lámpa mellett ezek a kompakt méretű készülékek helytakarékosak és tökéletesen illeszkednek a legkülönfélébb enteriőrbe, anélkül, hogy a minőség terén kompromisszumot kellene kötni. A Pixma TS7650i / Pixma TS7750i – amely 15 ipm-10 ipm közötti sebességgel nyomtat –úgy lett kialakítva, hogy kiváló minőségű, tartós dokumentumnyomtatást, valamint szövegkiemelővel, súrlódással és vízzel szembeni ellenálló képességet biztosítson.

Felismerve, hogy otthonunkban az íróasztal általában több funkciót is betölt, a munkától kezdve a mellékálláson át az adminisztrációs feladatokig, ez a két modell a termelékenység bajnoka, lehetővé téve, hogy a család minden tagja gyorsan elvégezhesse feladatait, automatikus kétoldalas nyomtatással és egy új funkcióval, amely egyetlen gombnyomással másolatot készít az oldalról.

Továbbá a Canon Pixma TS7650i / Pixma TS7750i Switch UI funkcióval is rendelkezik, egy felhasználóbarát érintőképernyős felülettel, amely a népszerű funkciókat különböző ikonokba foglalja össze, így kezelése egyszerű és akadálymentes. A felhasználók a képernyő tetején található menüben gyorsan válthatnak az ikonok között, testre szabhatják a háttérszínt, és letilthatják a nem szükséges funkciókat. A háztartás különböző tagjai saját profilokat hozhatnak létre, így a leggyakrabban használt beállítások könnyebben és gyorsabban elérhetők.

A Pixma TS7650i / Pixma TS7750i segítségével a felhasználók búcsút inthetnek a bonyolult beállításoknak és az összegabalyodott kábeleknek, mivel a vezeték nélküli beállítás egyszerű és könnyű, és a Wireless Direct segítségével router nélkül is csatlakozhatnak a hálózathoz. Ez egy QR-kód beolvasásával kezdeményezhető, ami közvetlen kapcsolatot hoz létre a mobileszköz és a nyomtató között. A munkafolyamatok további optimalizálása érdekében ez a nyomtató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a QR-kód funkcióval közvetlenül a mobileszközükre küldött dokumentumot szkenneljék be, anélkül, hogy más alkalmazást vagy hálózatot kelljen használni.

A gyors nyomtatási feladatokhoz a Canon PRINT alkalmazás zökkenőmentes, PC-nélküli nyomtatást tesz lehetővé, valamint kompatibilis az Apple AirPrint® és a Mopria for Android alkalmazással. A kreatív lehetőségeket további alkalmazások szélesítik: a Creative Park alkalmazás, az Easy-Photo Print Editor, az Easy-Layout Editor és a PosterArtist Web.

A Canon Pixma TS7650i / Pixma TS7750i nyomtatókat a Canon PIXMA TS5350a és a Canon PIXMA TS7450a fölé, és a Canon PIXMA TS6350a alá pozicionálták, amely egy elegáns, 5db-os, színenként cserélhető tintapatronnal felszerelt többfunkciós készülék, mely inkább a kreatív közösséget célozza meg. A Canon a mai napon bejelentette az új Pixma TS8750-es sorozatot is, egy kiváló minőségű fotónyomtatásra alkalmas otthoni multifunkciós nyomtatót, amely a PIXMA termékcsalád felsőbb szegmensében helyezkedik majd el.

A Canon Pixma TS7650i / Pixma TS7750i nyomtatók 2023. októberétől lesznek kaphatók.

  1. A dokumentumnyomtatási sebességek az ESAT átlagai az irodai kategóriatesztben, alapértelmezett szimplex üzemmódban, az ISO/IEC 24734 szabvány szerint.
    A fényképnyomtatási sebesség az ISO/JIS-SCID N2 alapértelmezett beállításon alapul, ISO/JIS-SCID N2 Photo Paper Plus Glossy II fotópapírra, és nem veszi figyelembe a gazdaszámítógépen történő adatfeldolgozás idejét.