Egy kézben tartott okostelefon, amelynek kijelzőjén a Camera Connect alkalmazás és néhány kép látható, míg a háttérben egy asztalon egy fényképezőgép, étel és ital van.

CANON FÉNYKÉPEZŐGÉP- ÉS NYOMTATÓALKALMAZÁSOK

CANON
CAMERA CONNECT ALKALMAZÁS

Csatlakoztasd fényképezőgépedet okostelefonodhoz Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül – és használd ki a benne rejlő valódi lehetőségeket.

CANON
CAMERA CONNECT ALKALMAZÁS

Hozz ki még többet fényképezőgépedből a Canon Camera Connect alkalmazással

Csatlakozz és vezéreld fényképezőgépedet kreatív és dinamikus módon egy kompatibilis okostelefonról vagy táblagépről, továbbá maradj naprakész, és töltsd le1 a legújabb készülékszoftver-frissítéseket – mindezt egyetlen alapvető Canon alkalmazással.

Az előnyök

Csatlakoztasd fényképezőgépedet okostelefonodhoz, vagy táblagépedhez és élvezd a funkciók sosem látott választékát:

 • FÉNYKÉPEZŐGÉP TÁVVEZÉRLÉSE

  Finomhangolás és beállítás

  A telefonod kényelméből komponálhatod meg a képet, továbbá módosíthatod a fényképezőgép beállításait és az expozíciós értékeket.

 • LETÖLTÉS

  Letöltés és megosztás útközben

  Csatlakozz okoseszközödhöz, és válaszd ki a fényképezőgépről átvinni kívánt képeket vagy videókat. Ezt követően megoszthatod a tartalmakat a közösségi oldalakon vagy e-mailen keresztül az ügyfeleiddel kábelek és gondok nélkül.

 • KÉSZÜLÉKSZOFTVER

  Maradj naprakész a készülékszoftver-frissítésekkel1

  Biztosítsd fényképezőgéped és objektíved tökéletes működését a legújabb készülékszoftver-kiadásokkal, amelyek gyakran új funkciókat is kínálnak. Frissítsd a készülékszoftvert az okostelefonodon keresztül, akár távolról, számítógép használata nélkül.

 • BLUETOOTH TÁVVEZÉRLŐ

  Távoli felvételkészítés és videórögzítés

  Ne maradj le a felvételről, az egyszerűen használható Bluetooth távvezérlő funkció segítségével távolról is vezérelheted fényképezőgépedet.

 • HELYZETADATOK

  A felvételek felcímkézése helyadatokkal

  Ha a fényképezőgép nem rendelkezik beépített GPS-szel, a telefonod helyadatait is hozzáadhatod a képekhez, hogy később intelligens katalogizálást és képfeliratozást alkalmazhass.

 • ÁTTEKINTÉS ÉS CÍMKÉZÉS

  Fényképek megtekintése menet közben

  Csatlakozz a táskádban lévő fényképezőgépedhez, és nézd át a képeket a telefonodon. Címkézd fel a legjobb képeket a telefonodról vagy töröld azokat, amelyek nem sikerültek, így felgyorsíthatod a letöltést és a szerkesztést, amikor hazaérsz.

Nézd meg közelről, az előnyök valósak

Canon Camera

FÉNYKÉPEZŐGÉP TÁVVEZÉRLÉSE

Távoli felvételkészítés és videórögzítés

A távvezérlő funkció új kreatív lehetőségeket kínál a félénk vadvilág fotózáshoz, a hosszú expozíciós tájképekhez, valamint a vidám szelfik vagy akár vlogok készítéséhez. Nézd meg képeket Élő nézetben a készülékeden, vagy akár távolról miközben számos beállítást módosíthatsz. Vagy stúdió környezetben az ST-E10 Speedlite vakujeladó segítségével távolról is vezérelheted a vakukat. A Bulb módú, hosszabb expozíció esetén is elkerülheted a fényképezőgéped rezgését, ha az alkalmazást használod a zár működtetéséhez.

LETÖLTÉS

Letöltés, értékelés és megosztás

Csatlakoztasd okoseszközödet, és válassz ki képeket, vagy töltsd át automatikusan az összes képet. Más Canon alkalmazásokban, például a Digital Photo Professional Express alkalmazásban is megnyithatod képeidet szerkesztésre, vagy a Canon Print alkalmazásban nyomtatásra. A fényképezőgépedről is egyszerűen átmásolhatod a videókat, kábelek és problémák nélkül, így a munkafolyamat egyszerűbbé válik, a videók pedig átméretezésre kerülnek, hogy útközben is könnyen megoszthasd azokat. Az okostelefonnal való párosítás után pedig az okostelefon képernyőjén is ellenőrizheted a fényképezőgépen lévő képeket – még akkor is, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva. A képek eredeti méretben is átvihetők az okostelefonra vagy átméretezhetők, így azonnal megoszthatod őket a közösségi oldalakon.

Canon Camera
Canon Camera

KÉPEK FELCÍMKÉZÉSE HELYADATOKKAL

Pontos helyadatok

Ha okostelefonodat a Canon Camera Connect alkalmazáshoz csatlakoztatod, akkor a telefonod GPS funkcióját is használhatod, így ha a Canon fényképezőgéped nem rendelkezik vele, akkor is feltérképezheted és rögzítheted az utadat, bárhol is legyél. Még a fényképezőgép óráját egyszerűen beállíthatod, ha különböző időzónákba utazol!

KÉSZÜLÉKSZOFTVER-FRISSÍTÉSEK

Tartsd naprakészen a fényképezőgépedet

Az új frissítésekről szóló értesítéseket közvetlenül az alkalmazásban kapod meg így gondoskodni tudsz arról, hogy a fényképezőgéped és objektívjeid legújabb elérhető készülékszoftvere legyen telepítve. Töltsd le és telepítsd az új fényképezőgép készülékszoftvert telefonod segítségével anélkül, hogy számítógépre vagy kártyák eltávolítására lenne szükség. Így biztosíthatod, hogy fényképezőgéped mindig naprakész legyen a legújabb készülékszoftverrel, bárhol is tartózkodj, és így abban biztos lehetsz, hogy rendelkezel a legújabb funkciókkal.1

Canon Camera

Canon Camera Connect alkalmazás letöltése

A Camera Connect alkalmazást ingyenesen letöltheted a készülékeden keresztül. Keresd fel az App Store vagy Google Play áruházat, majd keress rá a „Canon Camera Connect” szóra. A teljes kompatibilitást illetően tekintsd meg az adott alkalmazás oldalát.

Kompatibilitási információk

1A Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül a felhasználók frissíthetik Canon fényképezőgépeik készülékszoftverét. Ez a funkció csak az EOS R3, PowerShot Zoom és a 2022-től kezdődően bejelentett termékek készülékszoftver-frissítéseihez használható.

Kapcsolódó cikkek