CANON FÉNYKÉPEZŐGÉP- ÉS NYOMTATÓALKALMAZÁSOK

CANON
CAMERA CONNECT 3-as verzió

Csatlakoztasd fényképezőgépedet okostelefonodhoz, vagy táblagépedhez és élvezd a funkciók sosem látott választékát:

Kapcsolódj. Irányíts. Alkoss.

Csatlakoztasd és vezéreld fényképezőgéped egy kompatibilis okostelefonról vagy táblagépről egy olyan alkalmazás segítségével, amelynek funkciói és alapvető információi segítségével még kreatívabb képeket készíthetsz.

Egy alkalmazás, rengeteg előny

A Canon Camera Connect alkalmazás új, 3-as verziójával a kreatív munkafolyamataid részévé teheted a legújabb készülékszoftver-kiadások és fényképek letöltését, a távoli felvételkészítést és még sok mást.

Legújabb frissítések

 • KAMERA ÁLLAPOTÁNAK MEGJELENÍTÉSE

  Érintsd meg, válaszd ki

  Testreszabhatod az alkalmazást a fényképezőgéped képével és becenevével, majd továbbiak hozzáadáshoz csak balra vagy jobbra kell húznod az ujjad.

 • FUNKCIÓGOMB TERÜLETE

  Vezérlés és letöltés

  Csatlakozz okoseszközödhöz, és válaszd ki a fényképezőgépről átvinni kívánt képeket vagy videókat. Ezt követően megoszthatod a tartalmakat a közösségi oldalakon, vagy e-mailen keresztül az ügyfeleiddel – gond nélkül.

 • ALKALMAZÁSOK ÉS KÉSZÜLÉKSZOFTVER

  Alkalmazások egyszerű elérése

  Érd el kedvenc alkalmazásaid gyorsgombbal, és biztosítsd fényképezőgéped és objektíved tökéletes működését a legújabb készülékszoftver-kiadásokkal, amelyek gyakran új funkciókat is kínálnak.

Az alkalmazás, amely még többet nyújt

Tekints meg egy rövid videót, amelyből megtudhatod, miért nélkülözhetetlen alkalmazás a Canon Camera Connect a Canon fényképezőgépedhez.

Legfontosabb előnyök

 • KOMPOZÍCIÓ ÉS MÓDOSÍTÁSOK

  Finomhangolás és beállítás

  A telefonod kényelméből komponálhatod meg a képet, továbbá módosíthatod a fényképezőgép beállításait és az expozíciós értékeket.

 • MEGOSZTÁS ÚTKÖZBEN

  Letöltés és megosztás

  Csatlakozz okoseszközödhöz, és válaszd ki a fényképezőgépről átvinni kívánt képeket vagy videókat. Ezt követően megoszthatod a tartalmakat a közösségi oldalakon, vagy e-mailen keresztül az ügyfeleiddel – gond nélkül.

 • AZONNALI FRISSÍTÉSEK

  Maradj naprakész a készülékszoftver-frissítésekkel

  Biztosítsd fényképezőgéped és objektíved tökéletes működését a legújabb készülékszoftver-kiadásokkal, amelyek gyakran új funkciókat is kínálnak. Frissítsd a készülékszoftvert az okostelefonodon keresztül, akár távolról, számítógép használata nélkül.

 • BLUETOOTH TÁVVEZÉRLŐ

  Távoli felvételkészítés és videórögzítés

  Ne maradj le a felvételről, az egyszerűen használható Bluetooth távvezérlő funkció segítségével távolról is vezérelheted fényképezőgépedet.

 • HELYZETADATOK

  A felvételek felcímkézése helyadatokkal

  Ha a fényképezőgép nem rendelkezik beépített GPS-szel, a telefonod helyadatait is hozzáadhatod a képekhez, hogy később intelligens katalogizálást és képfeliratozást alkalmazhass.

 • ÁTTEKINTÉS ÉS CÍMKÉZÉS

  Fényképek megtekintése menet közben

  Csatlakozz a táskádban lévő fényképezőgépedhez, és nézd át a képeket a telefonodon. Címkézd fel a legjobb képeket a telefonodról vagy töröld azokat, amelyek nem sikerültek, így felgyorsíthatod a letöltést és a szerkesztést, amikor hazaérsz.

 • Canon Camera

  FÉNYKÉPEZŐGÉP TÁVVEZÉRLÉSE

  Távoli felvételkészítés és videórögzítés

  A távvezérlő funkció új kreatív lehetőségeket kínál a félénk vadvilág fotózáshoz, a hosszú expozíciós tájképekhez, valamint a vidám szelfik vagy akár vlogok készítéséhez. Nézd meg képeket Élő nézetben a készülékeden, vagy akár távolról miközben számos beállítást módosíthatsz. Vagy stúdió környezetben az ST-E10 Speedlite vakujeladó segítségével távolról is vezérelheted a vakukat. A Bulb módú, hosszabb expozíció esetén is elkerülheted a fényképezőgéped rezgését, ha az alkalmazást használod a zár működtetéséhez.

  LETÖLTÉS

  Letöltés, értékelés és megosztás

  Csatlakoztasd okoseszközödet, és válassz ki képeket, vagy töltsd át automatikusan az összes képet. Más Canon alkalmazásokban, például a Digital Photo Professional Express alkalmazásban is megnyithatod képeidet szerkesztésre, vagy a Canon Print alkalmazásban nyomtatásra. A fényképezőgépedről is egyszerűen átmásolhatod a videókat, kábelek és problémák nélkül, így a munkafolyamat egyszerűbbé válik, a videók pedig átméretezésre kerülnek, hogy útközben is könnyen megoszthasd azokat. Az okostelefonnal való párosítás után pedig az okostelefon képernyőjén is ellenőrizheted a fényképezőgépen lévő képeket – még akkor is, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva. A képek eredeti méretben is átvihetők az okostelefonra vagy átméretezhetők, így azonnal megoszthatod őket a közösségi oldalakon.

  Canon Camera
  Canon Camera

  KÉPEK FELCÍMKÉZÉSE HELYADATOKKAL

  Pontos helyadatok

  Ha okostelefonodat a Canon Camera Connect alkalmazáshoz csatlakoztatod, akkor a telefonod GPS funkcióját is használhatod, így ha a Canon fényképezőgéped nem rendelkezik vele, akkor is feltérképezheted és rögzítheted az utadat, bárhol is legyél. Még a fényképezőgép óráját egyszerűen beállíthatod, ha különböző időzónákba utazol!

  KÉSZÜLÉKSZOFTVER-FRISSÍTÉSEK

  Tartsd naprakészen a fényképezőgépedet

  Az új frissítésekről szóló értesítéseket közvetlenül az alkalmazásban kapod meg így gondoskodni tudsz arról, hogy a fényképezőgéped és objektívjeid legújabb elérhető készülékszoftvere legyen telepítve. Töltsd le és telepítsd az új fényképezőgép készülékszoftvert telefonod segítségével anélkül, hogy számítógépre vagy kártyák eltávolítására lenne szükség. Így biztosíthatod, hogy fényképezőgéped mindig naprakész legyen a legújabb készülékszoftverrel, bárhol is tartózkodj, és így abban biztos lehetsz, hogy rendelkezel a legújabb funkciókkal.

  Canon Camera

  A Canon Camera Connect alkalmazás 3-as verziójának letöltése

  A Camera Connect alkalmazást ingyenesen letöltheted a készülékeden keresztül. Keresd fel az App Store vagy Google Play áruházat, majd keress rá a „Canon Camera Connect” szóra.

  A teljes kompatibilitást illetően tekintsd meg az adott alkalmazás oldalát.

  Kompatibilitási információk

  A Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül a felhasználók frissíthetik Canon fényképezőgépeik készülékszoftverét. Ez a funkció csak az EOS-1D X Mark III, az EOS R5, az EOS R6, az EOS R3, a PowerShot Zoom és a 2022-től kezdődően bejelentett termékek készülékszoftver-frissítéseihez használható.

  Támogatás

  Ezt a szoftvert keresed Canon termékedhez?
  Keresés

  Kapcsolódó cikkek