Canon DSLR Cameras Hero

Fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon fényképezőgépek választékát, és emeld magasabb szintre kreativitásod

FEDEZD FEL AZ EOS R FÉNYKÉPEZŐGÉPET

Kiváló eredmény, minden helyzetben

A Canon fényképezőgépeinek választéka mindenki számára lehetőséget nyújt kreativitása kibontakoztatására, a mutatós és hordozható instantfényképezőgép-nyomtatóktól és a könnyű, rögzített objektíves rugalmasságot kínáló kompakt fényképezőgépektől kezdve a csúcsmodern funkciókkal ellátott DSLR-készülékekig és Milc fényképezőgépekig terjedően.

Fényképezőgépeink

Válaszd ki fényképezőgépedet az alábbi Canon termékválasztékból.

Cserélhető vs. fix objektívek

Cserélhető

A cserélhető objektíves fényképezőgépekhez különböző objektíveket lehet használni, így ideális a nagyobb rugalmasságot keresőknek, akik az objektívek cserélésével teret engednének a kreativitásnak. A gyors és világos, rengeteg részletet megörökítő ultranagy látószögű modellektől a nagy távolságokat befogó, és így a világot közelebb hozó teleobjektívekig: a különböző objektívek használata kulcsfontosságú a tökéletes megjelenítés szempontjából.

Az összes megtekintése

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Készült: EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Rögzített

A fix objektíves fényképezőgépet sokszor kompakt vagy bridge fényképezőgépnek is nevezik. Ezeknél a fényképezőgépeknél az objektívek nem cserélhetők, hiszen a vázba vannak beépítve, ellenben egy zoomoláson belül nagyobb tartományú fókusztávolságra képesek. Tökéletes választás a mindennapos használatra, könnyen hordozható és könnyű készülék: a fix objektíves fényképezőgépek ideálisak mindazok számára, akik kompakt fényképezőgépeket keresnek, amelyek egy pillanat alatt készen állnak a fotózásra.

Az összes megtekintése

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Még mindig keresed a hozzád illő fényképezőgépet? Próbáld ki termékkeresőnket

Lélegzetelállító részleteket, kreatív szabadság: Tudj meg többet a Canon 4K kínálatáról