Canon-fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon fényképezőgépek választékát, és emeld magasabb szintre kreativitásod.
Canon Camera

Canon-fényképezőgépek

Találd meg a számodra ideális fényképezőgépet

A Canon fényképezőgépeinek választéka mindenki számára lehetőséget nyújt kreativitása kibontakoztatására, a mutatós és hordozható instant fényképezőgépektől és a könnyű, rögzített objektíves rugalmasságot kínáló kompakt fényképezőgépektől kezdve a csúcsmodern funkciókkal ellátott DSLR készülékekig és tükör nélküli fényképezőgépekig.

Legújabb termékeink
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATÍV RUGALMASSÁG

  Cserélhető objektíves fényképezőgépek

  A cserélhető objektíves fényképezőgépek – például az EOS DSLR és a tükör nélküli fényképezőgépek – számos különböző objektívet képesek befogadni a nagy részletességű, gyors és nagy fényerejű, ultranagy látószögű objektívektől kezdve a nagy látószögű, a világot közelebb hozó teleobjektívekig, emellett nagyobb teret biztosítanak a kreativitásnak.

 • PowerShot G5 X Mark II

  KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

  Kompakt digitális fényképezőgépek

  Nagyszerű a mindennapokhoz. Könnyű és hordozható, rögzített objektíves digitális fényképezőgépek az egyszerű, azonnali képkészítést lehetővé tevő modellektől a profik számára kreatív megoldásokat nyújtó kompakt fényképezőgépekig. Ideális azok számára, akik multifunkciós, azonnal használható fényképezőgépre vágynak.

 • HORDOZHATÓ NYOMTATÓK

  Instant fényképezőgépek és zsebnyomtatók

  Válassz a fényképezőgéppel és praktikus szelfitükörrel ellátott 2 az 1-ben modellek és az okoskészülékedhez ügyesen csatlakozó, keskeny kialakítású hordozható nyomtatók között, amelyek mind elférnek a kezedben.

Új termékek

Hódolj a fényképezés iránti szenvedélyednek – ismerd meg új fényképezőgépeinket, amelyekben folyamatos, iparágvezető kutatás-fejlesztési befektetéseinknek köszönhetően a legújabb innovatív képalkotási megoldások találhatóak meg.

Segítsünk új fényképezőgéped kiválasztásában?

Találd meg az ideális fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Meríts inspirációt

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Ismerd meg a Canon útját a történetmesélésben!

A Canonnál több mint 80 éve segítünk embereknek történeteik elmesélésében. Kevesen voltak több fejlesztésnek és fejlődésnek szemtanúi, mint Mike Burnhill termékspecialistánk, aki több mint 11 év tapasztalattal rendelkezik. Egy beszélgetés keretében Mike-ot a Canon múltjáról, jelenéről és jövőjéről kérdeztük.

Canon Camera

A következő is érdekelhet...

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb hírekről és termékinformációkról.