Two camera men inspecting the rear screen of a Canon EOS camera

Karbantartás, frissítés és szerviz

Szakértői szolgáltatások a felszerelésed tökéletes állapotának fenntartásához, képalkotási teljesítményének fenntartásához vagy szervizeléshez.

További részletek

Szakértői termékjavítás és szerviz

Tarts felszerelésedet tökéletes állapotban, bővítsd történetmesélő képességeit vagy szervizeltesd a Canon szakértői termékjavítási és szervizelési szolgáltatásai segítségével.

Karbantartás

Gondoskodj felszerelésed tisztításáról, ellenőrzéséről és beállításáról termékápolási csomagjainkkal. A CPS-tagok 10% kedvezményre és ingyenes normál visszaküldésre jogosultak.

További részletek

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Frissítések

Javítsd EOS, Cinema EOS és XA/XF fényképezőgéped teljesítményét, és mesélj még hatásosabb történeteket.

További részletek

A specialist working on a Canon EOS C body

Javítások

Gondoskodj gyorsan felszerelésed szervizeléséről, ha valami elromlik. A Canon számos különböző szervizopciót, többet között fix áras, becslésalapú és garanciális szervizt is biztosít. A CPS-tagok a tagsági szinttől függően gyorsabb átfutási időre és cserekészülékre lehetnek jogosultak.

További részletek

A Canon L lens with tools sitting on a repair table
Canon EOS camera body top awaiting repair

Expressz szolgáltatások

Gyors szervizre van szükséged? Azonnali érzékelőtisztítási szolgáltatásaink segítségével akár már egy óra múlva folytathatod a fényképezést. A 3 napos expressz átfutási időt garantáló szolgáltatás segítségével pedig felgyorsíthatod a karbantartási, frissítési és szervizelési folyamatot.

További részletek

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services