Rólunk

Páratlan örökségünkkel és szakértelmünkkel innovatív képalkotási megoldásokat kínálunk az életünk minden területén, átalakítva azt, ahogyan ebben a csatlakoztatott világban dolgozunk, tanulunk és játszunk.
About us

Örökségünk és alapítványunk

Vállalatunkat 1937-ben alapították Japánban, és vezető technológiai nagyvállalatként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk az embereknek újragondolni és feszegetni annak határait, hogy mi minden érhető el a képalkotással.

Több mint 182 000 embert foglalkoztatunk a Japánban, az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában és Óceániában lévő marketing- és gyártói létesítményekben. Vállalati filozófiánk, a Kyosei a márkanév, az üzletmenet és a szponzori tevékenység alapját képezi. A Kyosei japán szó, jelentése: „a közjó érdekét szem előtt tartva történő együttélés és közös munka” – ez egy olyan elv, amelyet a Canon összes alkalmazottja a magáénak vall. Ez hatja át a küldetésünket és az értékeinket, azt, ahogyan az emberekkel bánunk és az üzleti tevékenységünket végezzük.
Tudjon meg többet a Canon vállalatról és történelmünkről.

Canonról

Tudjon meg többet a nemzetközi Canon vállalatról, az Európában tevékenykedő Canonról, és ismerje meg jobban a Canon cégcsoporthoz tartozó vállalatainkat.

about canon
Sustainability

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság kulcsfontosságú azon missziónk eléréséhez, hogy képalkotással alakítsuk át világunkat. Tudjon meg többet, hogy mit teszünk érte a közösségi és környezetvédelmi kezdeményezéseinken keresztül.

Sokszínűség, méltányosság és befogadás

Ismerje meg, hogyan dolgozunk egy befogadó munkahely létrehozásán és egy sokrétű társadalom kialakításán egy méltányosabb világban.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Sajtószoba

Itt találhatja a Canon legfrissebb híreit és információit, mint például a blogunkat és a VIEW platformot.

Szponzori tevékenység

Ismerje meg alaposabban szponzori tevékenységünket, amely a legkülönfélébb közösségi, kulturális és sporttevékenységeket öleli fel.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

A változás világának inspirálása

A vidéki természeti környezettől a nagyvárosi utcákig, az óceánoktól a műholdakig, mindegy merre visz a holnap, mi felkészülten várjuk. Fedezze fel, hogy a Canon miként inspirálja a változás világát.

A következő is érdekelheti:

Kapcsolat

Tudja meg, hogy léphet velünk kapcsolatba.