A Canonról

A Canonról

A Canon Europe a Canon Inc. of Japan leányvállalata, a képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője és szolgáltatója.

Vállalatunk
Már 70 éve nyújtunk ügyfeleink számára úttörő képalkotási technológiákat Európa minden táján.

Olyan fogyasztói és professzionális képalkotási termékeket értékesítünk, mint a felsőkategóriás fényképészeti felszerelések, nyomtatók, lapolvasók, távcsövek, illetve a digitális és tükörreflexes fényképezőgépek átfogó családja. Ezenfelül az üzleti megoldásokra szakosodott csoportunk a nyomtatási és dokumentumkezelési megoldások széles portfólióját ajánlja fel a kis- és középvállalatok, a nagyvállalatok és kormányzati intézmények számára.

Az ipari termékekre szakosodott üzleti csoportunk még inkább kitágítja perspektívánkat, olyan változatos piacokat fedve le, mint az orvosi és optikai készülékek, műsorszórás és nemzetközi IT szervezetek.

A három kontinensen – Európa, Közel-Kelet és Afrika – több mint 18 000 embert foglalkoztató Canon Europe tevékenységei a Canon globális értékesítési bevételeinek mintegy egyharmadát teszik ki.

Márkánk
A Canon hisz a képek erejében: a könnyű és gyors kommunikációnak, a legfinomabb árnyalatok közvetítésének, a legmélyebb érzelmek kifejezésének és a legkomplexebb feladatok leegyszerűsítésének a lehetőségében.

A képek iránti szenvedélyünket úgy teljesítjük ki, hogy a Canon márkanevet értékes és pozitív tevékenységekkel kapcsoljuk össze, így olyan kezdeményezésekkel, mint a nemrég lefolytatott "We Speak Image" (A képek nyelvén) vállalati kampányunk, a kulturális és sportesemények, illetve európai művészeti események és kiállítások támogatása. 

Márkaplatformunk, a "Come and see" a Canon márka lényegét ragadja meg, célja, hogy technológiáink segítségével az ügyfeleket rávezesse saját kreativitásuk felfedezésére. Canon – Come and see

A Canon hitét a kép erejében és elkötelezettségét a japán vállalati filozófia, a Kyosei iránt, amely a közös cél érdekében történő összefogást és együttműködést jelenti. Tudjon meg többet a Kyosei-ről!.

Tudjon meg részletes információkat a globális Canon Group szervezetről.

Ismerje meg a Canon Europe-pal kapcsolatos tényeket és eredményeket

Fedezze fel termékeink átfogó portfólióját

spacer
					image