About Us Hero

Rólunk

A Canon Europe a képtechnológia egyik világelső fejlesztőjének és szolgáltatójának, a Canon Inc. cégnek a leányvállalata.


A Canonról >Fenntarthatóság >Jogi ügyek és megfelelés >Szponzori tevékenység >Hírek >

Cégünk Kyosei filozófiája

A Canon vállalati filozófiája, a Kyosei a márkanév, az üzletmenet és a szponzori tevékenység alapját képezi. A Kyosei japán szó, jelentése: „a közjó érdekét szem előtt tartva történő együttélés és közös munka” – ez egy olyan elv, amelyet a Canon összes alkalmazottja a magáénak vall. Ez hatja át a küldetésünket és az értékeinket, azt, ahogyan az emberekkel bánunk és az üzleti tevékenységünket végezzük.


Vállalati tevékenységeinken túl a Kyosei arra is hatással van, ahogy a szélesebb értelemben vett közösségben tevékenykedünk és a világ különböző szervezeteivel együttműködünk. Hiszünk benne, hogy a helyes vállalati magatartás elengedhetetlenül fontos, és odafigyelünk arra, hogy milyen hatással vannak tevékenységeink az ügyfeleinkre, a dolgozóinkra, a partnereinkre és a minket körülvevő világra.


About Canon
Canonról
Tudj meg többet a nemzetközi Canon vállalatról, az Európában tevékenykedő Canonról, és ismerd meg jobban a Canon cégcsoporthoz tartozó vállalatainkat.
Fenntarthatóság
Ismerd meg a Canon EMEA-régiót érintő fenntarthatósági stratégiáját és a fejlődésre vonatkozó céljait. Tudd meg azt is, hogyan növeljük a képalkotási technológiák és szolgáltatások pozitív teljesítményét.
Sustainability
Legal & Compliance
Jogi ügyek és megfelelés
Olvasd el megfelelőségi és jogi nyilatkozatainkat, állásfoglalásunkat és irányelveinket.
Szponzori tevékenység
Ismerd meg alaposabban szponzori tevékenységünket, amely a legkülönfélébb közösségi, kulturális és sporttevékenységeket öleli fel.
Sponsorship

Kapcsolódj be a közösségi oldalainkon zajló beszélgetésekbe