Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Történetek

TÁJFOTÓZÁS

Tájképobjektív kihívás

Verity Milligan fotós megosztja két könnyű objektívvel készített kreatív tájképekkel kapcsolatos tapasztalatait.

További információ

Landscape lens challenge

A mi történeteink

Vezető fotósok interjúi, szenvedélyes fotósok inspiráló történetei, a különböző kreatív műfajok információkban gazdag áttekintése – történeteink között mindezt megtalálod.

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

Wanda martin interview body positivity

Martin Wandával a body positivity világtrendről, az önarcképek fontosságáról, a korszakokon átívelő romantikáról, valamint az érvényesülésről beszélgettünk.

További információ

girl poses with leaf

Maja Topčagić stílusa a kreatív portrékészítés terén nagy érdeklődést keltett az interneten, különösen a vörös hajú emberekről készített lenyűgöző felvételei. Nézd meg, hogy Maja otthon, Bihács és Szarajevó városában jár-kel, a barátait fényképezve.

További információ

children stand on stool in kitchen

Caroline Holttal a családi fotózás világába vezető útjáról beszélgettünk. Nagyon szerettük volna tudni, hogyan képes megörökíteni a szépséget a hétköznapokban, és miért olyan fontos a történetek megörökítéséhez, hogy kapcsolatba kerüljön a családdal.

További információ

busy road in Cuba

Hét éven át beutazni a világot és közben fotókat készíteni – legtöbbünk számára ez csak álom. Jeroen az útjáról, a világjárásról és a halálgyárnak nevezett helyszínen rendezett kiállításáról beszélgetett velünk.

További információ

couple ride through town on scooter

Izgalmas portrékat készíteni rendkívül nehéz feladat, amihez az embernek ki kell lépnie a komfortzónájából. Emmanuel Cole városi fényképésszel a munkáiról beszélgettünk, melyek London különleges és érdekes karaktereit, tájképeit örökítik meg.

További információ

snowboarder performs jump on slope of mountain

Egy exkluzív interjúban Lorenz Holder a CPN egyik szerzőjével, Steve Fairclough-val munkásságáról és a képkészítéshez való hozzáállásáról beszélt, valamint arról, miért szeret a Canon EOS DSLR gépekkel és EF objektívekkel dolgozni.

További információ

cars driving in rain

Sarah Caron Párizsban élő francia fotóriporter. Kubában találkoztunk vele, ahol épp szünetet tartott egy fárasztó divatfotózás közben, és odaadtuk neki tesztelésre az EOS M5 gépet, valamint karrierjéről és a nagyszerű képek megörökítéséhez való hozzáállásáról kérdeztük.

További információ

shadows cast on wall

Christopher Anderson autodidakta fotós Kanadában született, Nyugat-Texasban nőtt fel, és felnőtt éveinek legnagyobb részében New York volt az otthona. Épp új környezetét fedezte fel, amikor találkoztunk vele, hogy megtudjuk számára mit jelent az otthon.

További információ

scuba diver swimming with shark

A díjnyertes természetfotós és Canon felfedező, Franco Banfi a víz alatti fotózás iránti szenvedélyéről mesél, és arról, hogy milyen érzés megpróbálkozni a tökéletes felvétel elkészítésével, ha kék cápák vesznek körül.

További információ

RNLI worker

A természetes és elérhető fény által körülhatárolt, különleges fókuszálási stílusáról ismert Clive Booth munkái hangulatosak és földöntúli jellegűek. Megkérdeztük tőle, hogyan alakította fotóit a fény használatával.

További információ

Kifejezetten egy műfaj érdekel?

Nézd meg a tippeket és technikákat

Kedvet kaptál kipróbálni? Kövesd szakértőink útmutatását, és vágj bele magabiztosan egy új kreatív technikába még ma

TIPPEK ÉS TECHNIKÁK MEGTEKINTÉSE

A városközpontban álló híd alatt egy férfi áll az út mentén, és felvételt készít Canon fényképezőgépével.

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!