A Canon bemutatja a "The Power to Move"-ot a drupa 2024-en

Budapest, Magyarország 2024. április 2. - A Canon a drupa 2024 kiállításon (Messe Düsseldorf, 2024. május 28. - június 7., 8a csarnok, B41-1 – B41-8 stand) a "The Power to Move" témában bemutatja, hogy a technológiai innovációk, a szakértői csapatok, a kiváló támogató szolgáltatások és a dinamikus együttműködés erőteljes kombinációja hogyan teszi képessé a nyomtatási szolgáltatókat (PSP-k) üzleti tevékenységük átalakítására. A Canon felvonultatja termelési nyomtatási technológiáinak teljes portfólióját, beleértve az íves tintasugaras és porfestékes nyomtatókat, a nagy sebességű tekercses tintasugaras gyártósorokat, a síkágyas és tekercses széles formátumú nyomtatókat, valamint a digitális címkenyomtatókat.

DRUPA 2024

A drupa 2024-en a "The Power to Move" témával a Canon bemutatja, hogyan teszi képessé a PSP-ket üzleti tevékenységük átalakítására.

A valós működést szimulálva, a végponttól végpontig tartó gyártási megoldások a Canon munkafolyamat- vezérlési megoldásait, a nyomathordozókat és a nyomdagépeket több mint tíz technológiai partner elő- és utófeldolgozó berendezésével kombinálják. Az ügyfelek sikertörténetein, innovatív alkalmazásain és ötletes üzleti modelljein keresztül a látogatók megismerhetik a digitális igény-szerinti- nyomtatás számos kreatív és kereskedelmi lehetőségét.

A Canon 4600 négyzetméteres kiállító-, és vendéglátó területének középpontjában a "The Core" áll majd, amely a látogatók számára egy magával ragadó, multiszenzoros felfedezési lehetőséget kínál a nyomtatás érzelmi hatásáról és arról, hogy a képalkotás élménye hogyan gazdagíthatja az életet és a vállalkozásokat. A "The Core" arra ösztönzi a résztvevőket, hogy ismerjék meg a Canon-t egy kevésbé megszokott szemszögből, és tapasztalják meg, hogy a nyomtatás mekkora hatást gyakorol életünkre.

A Canon technológiái a “The Core”-ból kiindulva iparági szegmensek szerint lesznek elrendezve: Kereskedelmi nyomtatás, kiadók (beleértve a könyveket is), marketingkommunikáció (beleértve a dm leveleket és a kiskereskedelmet), címkék és csomagolások, belsőépítészet, valamint házon belüli és CAD-nyomtatás. A standon a termelési megoldások élő alkalmazások széles választékát kínálják, amelyek tükrözik az ügyfelek munkáinak összetételét ezekben a szegmensekben. Akár tintasugaras, akár toneres, színes vagy monokróm, kis- vagy széles formátumú nyomtatás iránt érdeklődnek a látogatók, a Canon szakértői minden típusú és méretű nyomtatási vállalkozás számára a legjobb digitális nyomtatási technológiát, munkafolyamatot és nyomtatási hordozót fogják kiválasztani - figyelembe véve működési területüket, termelési volumenünet, ügyfélprofiljaikat és növekedési törekvéseiket.

A Canon elsőként a drupa-n bizonyítja elkötelezettségét, hogy a címke- és csomagolási piac jelentős, megbízható partnerévé váljon, és élőben mutatja be különböző címke-, hullámkarton- és dobozkarton gyártmányok előállítását.

A stand "Printworks" területe a "People, Planet and What's Possible" (Emberek, bolygó és lehetőségek) témakörről szól. A látogatók inspirációt nyerhetnek a Canon ügyfelei által a sikeres fenntartható növekedés érdekében alkalmazott különböző stratégiák felfedezéséből, valamint abból, hogy a Canon hogyan működött együtt velük a hatékony megoldások megvalósítása érdekében. Ez a terület szemlélteti a Canon együttműködési tevékenységét is a piacon az innováció előmozdítása és az iparágra gyakorolt pozitív hatás érdekében. A "Printworks" a Canon üzletfejlesztési, alkalmazási és üzemeltetési szakértőivel való kapcsolattartásra kijelölt terület is egyben. A látogatók itt felfedezhetik, hogyan gyorsíthatják fel növekedésüket azáltal, hogy tanácsokat kapnak a termelés hatékonyságának javításától kezdve a színkezelésen és a minőségellenőrzésen át a hordozók kiválasztásáig, az üzembe helyezés előtti és utáni szolgáltatási és támogatási modellekig és a fenntarthatóságig.

A Canon a fenntarthatóság fontosságát a stand minden aspektusában tükrözi majd, az egyes termékek jellemzőitől kezdve a stand kialakításán át a nyomtatott alkalmazások kiválasztásáig, amelyek közül soknak konkrét célja van a látogatói vagy közösségi projektekkel. A standon található valamennyi megoldásra és hordozóanyagra vonatkozó környezetvédelmi adatok egyértelműen feltüntetésre kerülnek.

Technológiai innovációk

A drupa látogatói Európában elsőként láthatják a Canon számos újdonságát a termelési nyomtatás területén, beleértve:

Az új LabelStream LS2000 vízbázisú tintát használó digitális címkenyomó gép első élő bemutatója Japánon kívül, amely 2025-ben lesz elérhető
Az új varioPRINT iX1700 íves tintasugaras nyomdagép európai bemutatója, amely 2025-től lesz elérhető
A Canon ProStream és ColorStream nagysebességű, rotációs tintasugaras nyomtatósorozatának legújabb tagjait: a ProStream 2000 sorozat és a ColorStream 8200.
Az új Arizona 2300 FLXflow síkágyas széles formátumú nyomtató, PRISMAelevate XL rendszerrel.
Az új imagePROGRAF PRO sorozat fotó- és képzőművészeti nyomtatáshoz
Az új imagePROGRAF GP sorozat hatásos plakátgyártáshoz

Ezek az innovációk a Canon meglévő portfóliójának folyamatos továbbfejlesztését, valamint új, korszakalkotó termékeket tartalmaznak, bizonyítva a Canon folyamatos K+F beruházásait és a nyomdaipar iránti rendíthetetlen elkötelezettségét. Annak tudatában, hogy a nyomdaipari vállalkozások a termelékenység, a sokoldalúság és a működési hatékonyság jelentős növelésére törekszenek – maximális üzemidő és minimális hulladék mellett –, a Canon jobb nyomtatási teljesítményt biztosít ügyfeleinek, bővíti alkalmazási körüket, és intelligens automatizálási funkciókat integrál, hogy egyszerűsítse a rutinfeladatokat, és lehetővé tegye számukra, hogy az értékteremtésre összpontosítsanak.

A standon található kiállítást a Canon imagePRESS V sorozatú színes nyomtatók, a varioPRINT TITAN és a QUARTZ sorozatú monokróm nyomtatók, valamint a Colorado M sorozat és az UV-gél Print Factory, illetve a Canon széles  formátumú műszaki dokumentációs rendszerei teszik teljessé - mindezek az átfogó PRISMA termelési munkafolyamat-megoldáscsomag által vezérelve.

Jennifer Kolloczek, a Canon Europe EMEA tervezésért, marketingért, innovációért és nyomdagépekért felelős igazgatója szerint: "A legutóbbi drupa kiállítás óta eltelt nyolc évben a Canon a nyomtatási szolgáltatók széles körével dolgozhatott együtt sikeresen, és a teljes tintasugaras nyomtatásban vezető szerepet tölt be, vezető pozíciókat szerezve az általunk kiszolgált rotációs, íves és széles formátumú szegmensekben. A drupa 2024-en izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk a globális közösséggel a technológiába és az üzleti innovációba történő folyamatos befektetésünk gyümölcseit, és bemutassuk a nagy teljesítményű digitális termelési nyomtatás, illetve a címke- és csomagolástechnológiákat is magába foglaló eddigi legkiterjedtebb portfóliónkat - készen állva arra, hogy támogassuk ügyfeleink növekedési és diverzifikációs törekvéseit. Továbbá hangsúlyozni szeretnénk a számos együttműködési partnerséget is, amelyek segítenek bennünket az innovációban, a digitális nyomtatás elterjedésének növelésében, valamint a fenntarthatóbb jövő felé vezető jelentős változások ösztönzésében.

"A látogatók lenyűgöző példákat láthatnak majd arra, hogy a nyomtatás milyen erővel képes megmozgatni a közönséget, és egyértelmű bizonyítékot kapnak arra vonatkozóan, hogy a Canon képes a növekedést, az értékteremtést  és a pozitív fejlődést előmozdítani – nemcsak ügyfeleink, hanem teljes értékláncuk és a nyomtatási ágazat szélesebb köre számára. Teljes körű képalkotó vállalatként a Canon erős és egészséges partnere ügyfeleinek és értékesítési csatornáinak, egyértelmű elkötelezettséggel a kereskedelmi és ipari nyomtatás, mint stratégiai növekedési hajtóerő iránt, azzal a céllal, hogy hosszú távú, virágzó partnerséget alakítson ki és tartson fenn ügyfeleivel. Szeretettel várunk minden látogatót a 8a csarnokban található standunkon."

Megjegyzés a szerkesztőknek

A drupa-n bemutatásra kerülő további újdonságokat a Canon 2024. május 28-i sajtótájékoztatóján jelentik be.

További információk:
fotók-Download