Lenses for EOS R

Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.

Fedezz fel minden lehetőséget

A Canon EOS R segítségével a fotósok és filmesek számos új kreatív felvételkészítési lehetőséget próbálhatnak ki. Az innovatív RF objektívek kimagasló optikai minőség mellett rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé. Az EOS R adapterek biztosítják a meglévő EF és EF-S objektívek zökkenőmentes használatát a teljesítmény csökkenése nélkül.

EOS R objektívszűrők

Az EF és EF-S objektívek EOS R rendszerrel való használatához EOS R adapter szükséges, amely teljes kompatibilitást biztosít, teljesítménycsökkenés nélkül.

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

canon-camera

Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.

További információk

canon-camera

Az RF 70-200mm F4L IS USM egy alapvető, kompakt és könnyű, L-sorozatú zoom teleobjektív, amely tökéletes utazások során készített, illetve sport- és természetfotókhoz, valamint portréfotókhoz.

További információk

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

Az RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM élességet és sokoldalúságot biztosít kiváló szuper-teleobjektív teljesítménnyel és 5 fokozatú képstabilizátorral egy kompakt házban.

További információk

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Az L-sorozat optikai minőségének és az 5 fokozatú képstabilizálásnak köszönhetően rendkívül széles és éles kialakítással gondoskodik szűk helyeken is dinamikus nézési szögekről.

További információk

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ideális objektív mindennapi használatra a teljes képmezős, tükör nélküli fotózás szerelmeseinek. Az egyszerűen használható RF 24-105mm F4-7.1 IS STM könnyű, kompakt kialakítású, és készen áll arra, ha magasabb szinten szeretnéd művelni a fotózás művészetét.

További információk

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

A 24-70 mm-es zoomobjektív gyors rekesznyílással és 5 fokozatú képstabilizálással tesz lehetővé teljes képmezős, tükör nélküli fotózást.

További információk

RF 28-70mm F2L USM

Ez az L sorozatba tartozó, nagyon gyors és nagy fényerejű, 28–70 mm-es f/2 rekeszértékű objektív fantasztikus eredményekre képes még gyenge fényviszonyok között is.

További információk

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Gyors záridejű, 35 mm-es, f/1,8 rekeszértékű makroobjektív nagy látószögű perspektívához, közelre történő fókuszáláshoz, Hibrid képstabilizátorral.

További információk

RF 50mm F1.2L USM

50 mm-es, f/1,2 rekeszértékű fix objektív, amely rendkívül éles képeket készít, és gyenge fényviszonyok között is figyelemre méltó teljesítményt nyújt.

További információk

RF 600mm F11 IS STM side

Forradalmian új, kompakt és könnyű szuper teleobjektív, amely ideális a vadvilág-, szafari- és vonatfotósok számára egyaránt.

További információk

RF 70-200mm F2.8L IS USM

A professzionális zoomobjektívek hármasának nélkülözhetetlen tagjaként az RF 70-200mm F2.8L IS USM tökéletes útitárs a sajtófotózáshoz, a sporteseményekhez és az utazáshoz.

További információk

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Kompakt, könnyű és nagy teljesítményű szuper teleobjektív elsősorban a vadvilág szerelmeseinek a lehető legközelebbi felvételek készítéséhez.

További információk

RF 85mm F1.2L USM

Az RF 85mm F1.2L USM ellentmondást nem tűrő élességről, valamint kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítményről és kreatív lehetőségekről gondoskodik a portrék készítéséhez.

További információk

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Az RF 85mm F2 MACRO IS STM sokoldalúságot biztosít a közeli felvételekhez, illetve szolid telefotó-tömörítést és 5 fokozatú képstabilizálást kínál egy kompakt, könnyű házban.

További információk

EOS R RF-objektívfoglalat-kompatibilitás

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá adapterek révén teljes mértékben kompatibilis a meglévő EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával.

Cikk megtekintése

EOS R RF Mount Compatibility

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

A következő is érdekelhet...