Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.
Canon Camera

Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezz fel minden lehetőséget

A Canon EOS R segítségével a fotósok és filmesek számos új kreatív felvételkészítési lehetőséget próbálhatnak ki. Az innovatív RF objektívek kimagasló optikai minőség mellett rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé. Az EOS R adapterek biztosítják a meglévő EF és EF-S objektívek zökkenőmentes használatát a teljesítmény csökkenése nélkül.
 • SEBESSÉG ÉS MINŐSÉG

  RF objektívek

  Az RF objektívek jobb minőségű és gyorsabb felvételkészítést és EOS R fényképezőgéphez optimalizált teljesítményt kínálnak. A gyors és nagy fényerejű objektívek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így még kiválóbb intuitív vezérlést tudnak nyújtani.

 • ALAPVETŐ MINŐSÉG

  Trinity objektívek

  Három alapvető fontosságú, gyors rekesznyílású, nagy teljesítményű RF zoomobjektív, amely az ultranagy látószögű, normál és teleobjektív-tartományt fedik le. Ezek az objektívek EOS R fényképezőgépre optimalizáltak, és L-sorozatú optikai minőséget, valamint képstabilizálást kínálnak.

 • FEJLESZD AZ OBJEKTÍVEDET

  EOS R adapterek

  Az EOS R rendszer egyedülálló adapterei még kreatívabb vezérlést tesznek lehetővé, így a fotósok és filmkészítők meglévő EF és EF-S objektíveiket is teljes kompatibilitással, a teljesítmény csökkenése nélkül használhatják.

 • RÖGZÍTETT ÉS RUGALMAS

  EF objektívek

  A DSLR fényképezőgépekhez használható fix gyújtótávolságú, zoom- és a speciális objektívek, mint például a makroobejtívek és a halszemoptika segítségével kiváló képek készíthetők.

 • KICSI ÉS KÖNNYŰ

  EF-S objektívek

  Könnyű objektívek, amelyek páratlan képeket nyújtanak az APS-C érzékelőkkel rendelkező DSLR fényképezőgépeken.

 • OPTIKAI KIVÁLÓSÁG

  L sorozatú objektívek

  Az L sorozatú RF és EF objektívek a profik és a komoly rajongók számára is páratlan optikai teljesítményt nyújtanak még nagy kihívást jelentő fényviszonyok és környezetek esetén is.

EOS R objektívszűrők

Az EF és EF-S objektívek EOS R rendszerrel való használatához EOS R adapter szükséges, amely teljes kompatibilitást biztosít, teljesítménycsökkenés nélkül.

EOS R RF-objektívfoglalat-kompatibilitás

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá adapterek révén teljes mértékben kompatibilis a meglévő EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával.

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

 • GYORSKERESÉS

  Nem vagy biztos benne, hogy hol kezd? Kezdd itt

  Objektívválasztónk segítségével megtalálhatod és összehasonlíthatod az érdeklődésednek leginkább megfelelő objektíveket, és makró-, portré-, tájkép-, mozgalmas vagy akár hétköznapi fotózáshoz is használhatod őket. Az ajánlott objektívek a teljes termékválasztékból, relevancia és ár szerint jelennek meg.

 • EOS 5D Mark IV

  KERESÉS SZŰKÍTÉSE

  Konkrét terméket keresel?

  Írd be a részletes keresőbe a pontos követelményeket, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő objektíveket.

A következő is érdekelhet...