Lenses for EOS R

Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.

Fedezz fel minden lehetőséget

A Canon EOS R segítségével a fotósok és filmesek számos új kreatív felvételkészítési lehetőséget próbálhatnak ki. Az innovatív RF és RF-S objektívek kimagasló optikai minőség mellett rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé. Az EOS R adapterek biztosítják a meglévő EF és EF-S objektívek zökkenőmentes használatát a teljesítmény csökkenése nélkül.

EOS R objektívszűrők

Az EF és EF-S objektívek EOS R rendszerrel való használatához EOS R adapter szükséges, amely teljes kompatibilitást biztosít, teljesítménycsökkenés nélkül.

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

canon-camera

Az L-sorozatra jellemző minőséget kínáló RF 100mm F2.8L MACRO IS USM egy professzionális RF makroobjektív, amely ideális 1,4-szeres, életnagyságú képek kézi fotózásához és lenyűgöző portrék készítéséhez.

További információk

canon-camera

A 1200mm-es RF sorozatú szuper teleobjektív fejlett kezelhetőségű és kialakítású a vadvilág, a sport és a távoli részletek lélegzetelállító megörökítése érdekében.

További információk

canon-camera

A Canon legszélesebb, 14–35 mm-es RF objektívcsomagja az L sorozat pontosságával, az öt és fél fokozatú képstabilizálás pedig megkönnyíti a kézből történő fotózást.

További információk

canon-camera

Kompakt és kedvező árú, ultraszéles, 16 mm-es teljes képmezős objektív az EOS R sorozathoz, amelyet vloggerek és kreatív tartalomkészítők számára terveztek.

További információk

canon-camera

Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.

További információk

canon-camera

Az RF 70-200mm F4L IS USM egy alapvető, kompakt és könnyű, L-sorozatú zoom teleobjektív, amely tökéletes utazások során készített, illetve sport- és természetfotókhoz, valamint portréfotókhoz.

További információk

canon-camera

A nagy látószögtől a teleobjektívig különböző látómezőket biztosító EOS R-sorozatú APS-C zoomobjektív tökéletes választás az utazások, a vadvilág, a sportolás és a különböző élethelyzetek megörökítéséhez.

További információk

canon-camera

Az EOS R sorozathoz készült, standard APS-C zoomobjektív, amely tökéletes a mindennapi helyzetekhez, például a család, életmód, portrék és a nyaralások megörökítéséhez.

További információk

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ideális objektív mindennapi használatra a teljes képmezős, tükör nélküli fotózás szerelmeseinek. Az egyszerűen használható RF 24-105mm F4-7.1 IS STM könnyű, kompakt kialakítású, és készen áll arra, ha magasabb szinten szeretnéd művelni a fotózás művészetét.

További információk

RF 85mm F1.2L USM

Az RF 85mm F1.2L USM ellentmondást nem tűrő élességről, valamint kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítményről és kreatív lehetőségekről gondoskodik a portrék készítéséhez.

További információk

EOS R RF-objektívfoglalat-kompatibilitás

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá adapterek révén teljes mértékben kompatibilis a meglévő EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával.

Cikk megtekintése

EOS R RF Mount Compatibility

A következő is érdekelhet...