Lenses for EOS R

Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.

Fedezz fel minden lehetőséget

A Canon EOS R segítségével a fotósok és filmesek számos új kreatív felvételkészítési lehetőséget próbálhatnak ki. Az innovatív RF és RF-S objektívek kimagasló optikai minőség mellett rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé. Az EOS R adapterek biztosítják a meglévő EF és EF-S objektívek zökkenőmentes használatát a teljesítmény csökkenése nélkül.

EOS R objektívszűrők

Az EF és EF-S objektívek EOS R rendszerrel való használatához EOS R adapter szükséges, amely teljes kompatibilitást biztosít, teljesítménycsökkenés nélkül.

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

canon-camera

Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.

További információk

canon-camera

Az RF 70-200mm F4L IS USM egy alapvető, kompakt és könnyű, L-sorozatú zoom teleobjektív, amely tökéletes utazások során készített, illetve sport- és természetfotókhoz, valamint portréfotókhoz.

További információk

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ideális objektív mindennapi használatra a teljes képmezős, tükör nélküli fotózás szerelmeseinek. Az egyszerűen használható RF 24-105mm F4-7.1 IS STM könnyű, kompakt kialakítású, és készen áll arra, ha magasabb szinten szeretnéd művelni a fotózás művészetét.

További információk

RF 85mm F1.2L USM

Az RF 85mm F1.2L USM ellentmondást nem tűrő élességről, valamint kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítményről és kreatív lehetőségekről gondoskodik a portrék készítéséhez.

További információk

EOS R RF-objektívfoglalat-kompatibilitás

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá adapterek révén teljes mértékben kompatibilis a meglévő EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával.

Cikk megtekintése

EOS R RF Mount Compatibility

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

A következő is érdekelhet...