Lenses for EOS R

Objektívek EOS R rendszerhez

Fedezd fel az EOS R rendszer kiemelkedő optikai működésre tervezett, új generációs objektívjeit.

Fedezz fel minden lehetőséget

A Canon EOS R segítségével a fotósok és filmesek számos új kreatív felvételkészítési lehetőséget próbálhatnak ki. Az innovatív RF objektívek kimagasló optikai minőség mellett rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé. Az EOS R adapterek biztosítják a meglévő EF és EF-S objektívek zökkenőmentes használatát a teljesítmény csökkenése nélkül.

EOS R objektívszűrők

Az EF és EF-S objektívek EOS R rendszerrel való használatához EOS R adapter szükséges, amely teljes kompatibilitást biztosít, teljesítménycsökkenés nélkül.

Konkrét terméket keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

Az RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM élességet és sokoldalúságot biztosít kiváló szuper-teleobjektív teljesítménnyel és 5 fokozatú képstabilizátorral egy kompakt házban.

További információk

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Az L-sorozat optikai minőségének és az 5 fokozatú képstabilizálásnak köszönhetően rendkívül széles és éles kialakítással gondoskodik szűk helyeken is dinamikus nézési szögekről.

További információk

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ideális objektív mindennapi használatra a teljes képmezős, tükör nélküli fotózás szerelmeseinek. Az egyszerűen használható RF 24-105mm F4-7.1 IS STM könnyű, kompakt kialakítású, és készen áll arra, ha magasabb szinten szeretnéd művelni a fotózás művészetét.

További információk

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

A 24-70 mm-es zoomobjektív gyors rekesznyílással és 5 fokozatú képstabilizálással tesz lehetővé teljes képmezős, tükör nélküli fotózást.

További információk

RF 28-70mm F2L USM

Ez az L sorozatba tartozó, nagyon gyors és nagy fényerejű, 28–70 mm-es f/2 rekeszértékű objektív fantasztikus eredményekre képes még gyenge fényviszonyok között is.

További információk

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Gyors záridejű, 35 mm-es, f/1,8 rekeszértékű makroobjektív nagy látószögű perspektívához, közelre történő fókuszáláshoz, Hibrid képstabilizátorral.

További információk

RF 50mm F1.2L USM

50 mm-es, f/1,2 rekeszértékű fix objektív, amely rendkívül éles képeket készít, és gyenge fényviszonyok között is figyelemre méltó teljesítményt nyújt.

További információk

Range Image

Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.

További információk

RF 600mm F11 IS STM side

Forradalmian új, kompakt és könnyű szuper teleobjektív, amely ideális a vadvilág-, szafari- és vonatfotósok számára egyaránt.

További információk

RF 70-200mm F2.8L IS USM

A professzionális zoomobjektívek hármasának nélkülözhetetlen tagjaként az RF 70-200mm F2.8L IS USM tökéletes útitárs a sajtófotózáshoz, a sporteseményekhez és az utazáshoz.

További információk

Range - Canon RF 70-200mm F4L IS USM

Az RF 70-200mm F4L IS USM egy kompakt és könnyű, L-sorozatú teleobjektív, amely ideális utazások során készített, illetve sport- és természetfotókhoz, valamint portréfotókhoz.

További információk

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Kompakt, könnyű és nagy teljesítményű szuper teleobjektív elsősorban a vadvilág szerelmeseinek a lehető legközelebbi felvételek készítéséhez.

További információk

RF 85mm F1.2L USM

Az RF 85mm F1.2L USM ellentmondást nem tűrő élességről, valamint kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítményről és kreatív lehetőségekről gondoskodik a portrék készítéséhez.

További információk

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Az RF 85mm F2 MACRO IS STM sokoldalúságot biztosít a közeli felvételekhez, illetve szolid telefotó-tömörítést és 5 fokozatú képstabilizálást kínál egy kompakt, könnyű házban.

További információk

EOS R RF-objektívfoglalat-kompatibilitás

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá adapterek révén teljes mértékben kompatibilis a meglévő EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával.

Cikk megtekintése

EOS R RF Mount Compatibility

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

A következő is érdekelhet...