Kiváló minőségű otthoni nyomtatás a Canon kibővített MegaTank termékcsaládjával

Budapest, Magyarország, 2022. november 17. – A Canon bejelentette MegaTank termékcsaládjának bővítését négy új, gyors, kiváló minőségű, újratölthető tintatartályos nyomtatóval, amelyek mindegyike ideális azon családok számára, akik az otthoni nyomtatáson kívánnak megtakarítani. Az új MegaTank nyomtatók számos előnyös funkciót kínálnak a diákok, a hibrid beosztásban dolgozók és a családok számára egyaránt:

• PIXMA G4470: nagy sebességű 4 az 1-ben nyomtató automatikus dokumentumadagolóval (ADF), WiFi-vel
• PIXMA G3470 sorozat: 3 az 1-ben multifunkciós nyomtató (MFP), WiFi-vel – három különböző színben kapható
• PIXMA G2470: 3 az 1-ben multifunkciós nyomtató (MFP)
• PIXMA G1430: egyfunkciós modell

A sorozat főbb jellemzői közé tartoznak a nagy kapacitású, könnyen utántölthető tintatartályok, a gyors nyomtatási sebesség, a kiváló minőségű nyomatok és az áramvonalas kezelőfelületek, amelyek megkönnyítik a nyomtatók használatát.

G2470

PIXMA G2470

PIXMA G4470

PIXMA G4470

G1430

PIXMA G1430

Canon PIXMA G3471

PIXMA G3470

Alacsony üzemeltetési költségek

A frissített termékcsalád négy költséghatékony nyomtatót tartalmaz, amelyek nagy mennyiségű, minőségi dokumentumok és fényképek előállítására alkalmasak anélkül, hogy a tintapatronok cseréjével kellene törődnie. A folyamatos tintaellátó rendszernek köszönhetően az üzemeltetési költségek a patronos nyomtatókhoz képest csökkennek. A nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően mind a négy modell 6 000 oldalt képes kinyomtatni egyetlen fekete tintapalackból1 – takarékos üzemmódban pedig 27 százalékkal többet 2(7 600 oldal). Színes nyomtatáshoz a legújabb MegaTank modellek lenyűgöző, akár 7 700 oldalkapacitást kínálnak egy készlet színes tintapalackból3(8 100 oldal takarékos üzemmódban). Ideális azon elfoglalt családok számára, akik olyan költséghatékony nyomtatót keresnek, amely szükség esetén kiváló minőségű nyomatokat készít. A nyomtatók pigment- és festékalapú tintát egyaránt használnak, így éles fekete szöveget és élénk, színes képeket nyomtatnak.

Nagy sebességű hatékonyság

A termékcsalád mind a négy modellje gyors nyomtatási sebességet biztosít: ez 11,0 kép/perc fekete (fekete-fehér) nyomtatásnál és 6,0 kép/perc színes nyomtatásnál – mely gyorsabb, mint az elődmodelleknél megszokhattuk. A megbízható és gyors nyomtatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók idejüket és energiájukat más kreatív tevékenységekre fordíthassák és magabiztosan készíthessenek lenyűgöző mennyiségű, kiváló minőségű nyomatokat. Az éles, tiszta nyomatokat előállító termékcsalád sokféle igényt kielégít, az alkotni szerető diákoktól kezdve - akiknek esetleg nagy mennyiségű szöveget tartalmazó esszéket kell nyomtatniuk - egészen azokig, akik családi körben szívesen kézműveskednek otthon. A PIXMA G4470 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval (ADF) rendelkezik, így képes a többoldalas dokumentumok gyors beolvasására és másolására, ezáltal ideális választás a home office-ban dolgozók számára.

Könnyű kezelhetőség az egész család számára

Az új, könnyen kezelhető, egyszerű funkcionalitással rendelkező PIXMA G2470, PIXMA G3470 sorozat és a PIXMA G4470 LCD kijelzővel rendelkezik, mely megkönnyíti a nyomtató kezelését, valamint telepítése is egyszerű. A Canon MegaTank tintatechnológiájának köszönhetően a terméksorozat valamennyi nyomtatója könnyen karbantartható és használható. A nyomtató állásideje minimálisra csökken a felhasználó által cserélhető patronoknak és a mechanikus azonosítóval ellátott, összenyomást nem igénylő tintapalackoknak köszönhetően.

A WiFi-kompatibilis PIXMA G4470 és PIXMA G3470 sorozatú modellek az Apple AirPrint és a Mopria® for Android kompatibilitás, valamint a Canon PRINT alkalmazás által okoseszközről történő könnyed csatlakozást és nyomtatást biztosítanak felhasználói számára. A művészi vénával rendelkezők a Canon Creative Park oldalán számos inspiráló tartalmat találnak, melyeket a termékcsalád modelljein mágneses és matt fotópapírra is kinyomtathatnak. A PIXMA G3470 sorozat három színváltozatban – fekete, fehér és piros – elérhető.

A Canon MegaTank termékcsaládon belül szintén ma mutatkoztak be a MAXIFY GX3040 és MAXIFY GX4040 modellek, amelyek bővítik a MAXIFY sorozatot a kisvállalkozások és az otthon kialakított irodák részére kínált nyomtatási lehetőségekkel.

A MegaTank termékcsaláddal kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra:
https://www.canon.hu/printers/refillable-ink-tank-printers/


MegaTank termékcsalád főbb jellemzői:

• 11,00 kép/perc / 6,0 kép/perc – gyors nyomtatási sebességek iii
• Nagy oldalkapacitás – fekete 6 000 oldal (7 600 oldal gazdaságos üzemmódban) és színes 7 700 oldal (8 100 oldal gazdaságos üzemmódban)
• Cserélhető karbantartó kazetta
• Mechanikus ID/kulcs típusú tintapalackok
• Kompatibilitás mágneses, matt és fotópapírokkal
• Kiváló minőségű nyomatok
• 100 lapos kapacitás

PIXMA G4470 Főbb jellemzők:

• 1,3"-os LCD kijelző a kényelmesebb használhatóság érdekében
• 4 az 1-ben nyomtató – nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás
• 35 lapos automatikus dokumentumadagoló
• 100 lapos kapacitás
• WiFi kompatibilis, vezeték nélküli csatlakoztathatóság

PIXMA G3470 sorozat Főbb jellemzők:

• 3 az 1-ben nyomtató – nyomtatás, másolás és szkennelés
• 1,3"-os LCD kijelző a kényelmesebb használhatóság érdekében
• WiFi kompatibilis, vezeték nélküli csatlakoztathatóság
• Három színben – fekete, fehér és piros – kapható

PIXMA G2470 Főbb jellemzők:

• 1,2"-os LCD kijelző a kényelmesebb használhatóság érdekében
• 3 az 1-ben nyomtató – nyomtatás, szkennelés és másolás

PIXMA G1430 Főbb jellemzők:

• Egyfunkciós
• LED kijelzők a kezelőpanelen

  1. Az oldalkapacitás a következő tintapalack, de nem az első tintapalack fogyasztási adatain alapul. A színes dokumentumok oldalkapacitásának becsült értéke a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, az ISO/IEC 24712 szín alapján kerül meghatározásra.
  2. A normál papír oldalkapacitása takarékos üzemmódban becsült érték.
  3. Az oldalkapacitás a következő tintapalack, de nem az első tintapalack fogyasztási adatain alapul. A színes dokumentumok oldalkapacitásának becsült értéke a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, az ISO/IEC 24712 szín alapján kerül meghatározásra.