pixma g3520 office ambient

Canon PIXMA G sorozatú nyomtatók

Nyomtass könnyedén ezzel az újratölthető tintapatronos sorozattal, amely kevés költséggel járó, nagy kapacitású nyomtatást kínál minden eddiginél nagyobb megbízhatósággal.

MegaTank előnyök

Nagy kapacitás

A Canon kifejezetten a nagy kapacitású PIXMA G sorozathoz fejlesztett egyedi fekete pigmenttintája és festékalapú színes tintái kiemelkedően nagy kapacitást és alacsony oldalankénti költséget garantálnak.

Integrált tintapatronok

Az előre néző, integrált tintatartályok segítségével könnyebben figyelhető a tinta mennyisége. A praktikus, összenyomást nem igénylő patronoknak és az egyedi, kulcsos fúvókáknak köszönhetően a patronok biztosan a megfelelő tartályba kerülnek.

Szegély nélküli nyomtatás

Kiemelkedő minőségű, festékalapú színes tintáink egyenletes és természetes fényképeket biztosítanak, ezáltal röpke 37 másodperc alatt kinyomtathatók a 10×15 cm méretű, szegély nélküli fotók.

pixma-g3520-office-lifestyle

Egyszerű csatlakoztatás

Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és csatlakozzon a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazáson vagy a PIXMA Cloud Link szolgáltatáson keresztül, valamint nyomtasson közvetlenül okoseszközről az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.

Számít a sebesség

Nyomtass nagy sebességgel tűéles szövegeket eredményező pigmentfekete, valamint élénk színes fotókat garantáló festékalapú tintákkal.

Egyszerű karbantartás

Csökkentsd minimálisra az állásidőt felhasználó által cserélhető karbantartó kazettával1, amely mindig megbízható teljesítményt garantál.

pixma-g3520-student-lifestyle

MegaTank nyomtatóválaszték

Esettanulmányok

Forever Rose

Forever Rose esettanulmány

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített a napi nyomtatási feladatokban ebben a nemzetközi butikban.

Mini Professors

Mini Professzorok esettanulmány

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített kielégíteni ennek a gyorsan bővülő franchise-nak az igényeit.

Premer Insurance

Premier Insurance esettanulmányok

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített ennek a családi vállalkozásnak szintet lépni.

Intelligens, produktív és alacsony költségű nyomtatás

Fedezd fel a MegaTank nyomtatók által kínált bámulatos oldalkapacitást, kiváló nyomtatási minőséget és kényelmes csatlakoztatást.

Video

Otthon

Egyszerű, nagy mennyiségű nyomtatás otthonodban. A Canon MegaTank nyomtatói az egyszerű telepítésnek és újratöltésnek, valamint a dokumentum- és képnyomtatás lehetőségének köszönhetően ideális családi használatot tesznek lehetővé.

PIXMA G6050 at home situ

Az irodában

Tökéletes megoldás kis méretű vagy otthoni irodák számára. Nagy kapacitásuknak köszönhetően a MegaTank nyomtatók gondoskodnak a még nagyobb hatékonyságról – és a tinták gyakori cseréje sem jelent gondot.

PIXMA G6050 in the office situ

Oktatás

Megbízható, nagy mennyiségű nyomtatás – segítség a diákok számára a határidők betartásához és a költségek alacsonyan tartásához.

pixma_g4510-cs-ambient

Kiskereskedelem

A kiskereskedők tökéletes üzlettársa – bármit kinyomtathatsz, amire vállalkozásodnak szüksége van.

PIXMA G5050

A Canon termékek a legjobbat hozzák ki egymásból

A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes, fotólabor-minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.

Olvasd el a Keypoint Intelligence megbízhatósági és minőségi tesztjelentéseit a Canon G sorozat nyomtatóival kapcsolatban (csak angol nyelven elérhető)
PIXMA TS9050 close up product shot

Másik nyomtatót keresel?

Fedezd fel nyomtatóink és nyomtatási tartozékaink választékát.

További információk

1 User-replaceable maintenance cartridge is only applicable to G3560, G3520, G2560, G2520 and G1520

1 A felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta csak a G3460, a G3420, a G2460, a G2420 és a G1420 készülékekben használható.