Pixma G3400 lifestyle home enviroment

MegaTank nyomtatók

Tedd egyszerűvé a nyomtatást az újratölthető tintapatronokkal rendelkező PIXMA G sorozattal. Kiváló teljesítményű nyomtatás kis költségek mellett.

MegaTank előnyök

Nagy kapacitás

A Canon kifejezetten a nagy kapacitású PIXMA G sorozathoz fejlesztett egyedi fekete pigmenttintája és színes vízbázisú dye tintái nagy kapacitást és alacsony oldalankénti költséget garantálnak.

Integrált tintapatronok

Az elöl található, integrált tintapatronok megkönnyítik a tintaszintek nyomon követését. Az optimalizált újratöltő rendszernek és az egyszerű tartálykezelésnek köszönhetően a tinta könnyedén és gyorsan újratölthető.

Szegély nélküli nyomtatás

A kiemelkedő minőségű, vízbázisú dye színes tintáink egyenletes és természetes fényképeket garantálnak, aminek köszönhetően mintegy 37 másodperc alatt kinyomtathatók a 10×15 cm méretű, szegély nélküli fotók.

g6050-cs-highvolume-ambient

Intelligens kényelem

Nyomtass okoseszközödről az iOS és Android rendszereken elérhető Canon PRINT alkalmazással, és kapcsolódj a felhőhöz a PIXMA Cloud Link szolgáltatással. Ideális kényelmi funkciók otthonról dolgozó vállalkozóknak vagy kis méretű irodáknak.

Gondtalan nyomtatás

Nyomtass egyszerűen az AirPrint (iOS), Mopria (Android) vagy Windows 10 Mobile használatával, és élvezd a gyors, biztonságos, Etherneten keresztüli csatlakozást a helyi hálózathoz.*
*Bizonyos típusok kivételével; a részleteket lásd a termékleírásban.

Professzionális eredmények

Nagy kapacitás a minőség romlása nélkül. A pigmentfekete tintával való nyomtatás az első dokumentumtól az utolsóig éles szöveget eredményez, így megőrizheted a professzionális benyomást.

g6050-sis-mobiledoc-lifestyle

MegaTank nyomtatóválaszték

Esettanulmányok

Forever Rose

Forever Rose esettanulmány

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített a napi nyomtatási feladatokban ebben a nemzetközi butikban.

Mini Professors

Mini Professzorok esettanulmány

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített kielégíteni ennek a gyorsan bővülő franchise-nak az igényeit.

Premer Insurance

Premier Insurance esettanulmányok

Ismerd meg, hogy a MegaTank hogyan segített ennek a családi vállalkozásnak szintet lépni.

Intelligens, produktív és alacsony költségű nyomtatás

Fedezd fel a MegaTank nyomtatók által kínált bámulatos oldalkapacitást, kiváló nyomtatási minőséget és kényelmes csatlakoztatást.

Video - PIXMA G4510

Otthon

Egyszerű, nagy mennyiségű nyomtatás otthonodban. A Canon MegaTank nyomtatói az egyszerű telepítésnek és újratöltésnek, valamint a dokumentum- és képnyomtatás lehetőségének köszönhetően ideális családi használatot tesznek lehetővé.

PIXMA G6050 at home situ

Az irodában

Tökéletes megoldás kis méretű vagy otthoni irodák számára. Nagy kapacitásuknak köszönhetően a MegaTank nyomtatók gondoskodnak a még nagyobb hatékonyságról – és a tinták gyakori cseréje sem jelent gondot.

PIXMA G6050 in the office situ

Oktatás

Megbízható, nagy mennyiségű nyomtatás – segítség a diákok számára a határidők betartásához és a költségek alacsonyan tartásához.

pixma_g4510-cs-ambient

Kiskereskedelem

A kiskereskedők tökéletes üzlettársa – bármit kinyomtathatsz, amire vállalkozásodnak szüksége van.

PIXMA G5050

A Canon termékek a legjobbat hozzák ki egymásból

A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes, fotólabor-minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.

Olvasd el a Keypoint Intelligence megbízhatósági és minőségi tesztjelentéseit a Canon G sorozat nyomtatóival kapcsolatban (csak angol nyelven elérhető)
PIXMA TS9050 close up product shot

Másik nyomtatót keresel?

Fedezd fel nyomtatóink és nyomtatási tartozékaink választékát.

További információk