Minden objektív

A Canon szakértelme és az általa kínált kiváló optikai teljesítmény garantálja a fantasztikus minőségű fotókat és filmeket.
Canon Camera

Minden objektív

Uralj minden felvételkészítési helyzetet

Fedezd fel a Canon objektívek széles választékát, és találd meg a Neked megfelelő objektívet.
 • Egy EOS R-t tartó férfi

  GYORS ÉS INTUITÍV

  Objektívek EOS R rendszerhez

  Használd ki az EOS R fényképezőgéphez optimalizált RF/RF-S objektívek kiváló minőségű és gyors felvételkészítését. Az egyedülálló funkciók az intuitív vezérlés legmagasabb szintjét biztosítják.

 • SZÉLES VÁLASZTÉK

  Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  A könnyű EF-S objektívek, valamint az EF fix gyújtótávolságú, zoom- és speciális objektívek hatalmas választéka kiváló képek készítését biztosítja a DSLR fényképezőgépek számára.

 • HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYŰ

  Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

  Könnyű, hordozható objektívek EOS M fényképezőgépekhez. Az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig, ezek az objektívek segítenek megvalósítani kreatív elképzeléseid.

 • NAGY FORMÁTUMÚ KREATIVITÁS

  Cinema objektívek

  A Canon cine objektíveket úgy alakították ki, hogy megfeleljenek az operatőrök legmagasabb elvárásainak is.

 • PRÉMIUM 4K MINŐSÉG

  Objektívek műsorsugárzáshoz

  Úttörő tökéletesség – Ezeket az objektíveket úgy tervezték meg, hogy a dokumentumfilmek forgatásától a mozifilmekig minden elvárásodnak megfeleljenek.

 • Több Canon EF és RF objektív szürkés háttérrel.

  KOMPATIBILITÁSI ÚTMUTATÓ

  Az objektívek kompatibilitása

  Tudj meg többet a különféle típusú Canon objektívekről és ezek fényképezőgépeddel való kompatibilitásáról.

Objektívek és tartozékok

Fedezd fel az EOS DSLR, illetve tükör nélküli fényképezőgépekhez használható, cserélhető Canon objektívek és tartozékok széles választékát.

Keress Canon fényképezőgép-objektíveket típus szerint

Emeld ki a gyorsan mozgó sportolót távolról is. Komponálj tájakat és utcai környezetet a nagy látószögű képmezővel. Fedezd fel az élővilág legapróbb részleteit is a makrofotókon. Objektívsorozatunkkal bármilyen típusú fotózás magasabb szintre emelhető, hogy az általad írt történet valóban életre kelhessen.

Meríts inspirációt

Válassz az alábbi fényképezési stílusok közül, hogy többet megtudj az egyes műfajokról és tanácsokat kapj a kívánt felvétel rögzítésével és az ehhez ideális objektívekkel kapcsolatban.

 • TÖKÉLETES PORTRÉK

  Portré

  Fedezd fel a portréobjektív nyújtotta különbséget. Tökéletes a barátok és a család fényképezéséhez, ideális esküvőkhöz, partikhoz és más társas eseményekhez.

 • LENYŰGÖZŐ TÁJAK

  Tájkép

  Ha a természet gazdagságát szeretnéd megörökíteni, tájképfotósként alapvető fontosságú, hogy komolyan átgondold a különböző helyszínekhez megfelelő objektív kiválasztását.

 • TIPPEK KIRUCCANÁSOKHOZ

  Utazás

  Városnéző látogatásra vagy egy hegyi pihenőhelyre készülsz? Meríts ihletet tapasztalt útifotósoktól, és vidd magaddal a tippjeiket egy felejthetetlen kalandhoz.

 • Street photography

  VÁROSI TÖRTÉNETEK

  Utcai

  A metróban megörökített jelenetek, az utcasarki portrék és a városi életről készült pillanatfelvételek mind utazás közben rögzíthetők. Szakértői útmutatók és inspiráló történetek segítségével ugorj fejest az utcai fotózásba, és fedezz fel egy új világot.

A következő is érdekelhet...