A Canon új MegaTank modellekkel bővíti a MAXIFY termékcsaládot – alacsony fenntartási költség az otthon kialakított irodák és kisvállalkozások számára

Budapest, Magyarország, 2022. november 17. – A Canon ma bejelentette, hogy a MAXIFY GX3040 és MAXIFY GX4040 modellekkel bővíti az otthon vagy kisvállalkozásokban dolgozóknak szánt MAXIFY termékcsaládját. Az együttműködés, a hatékonyság és a termelékenység szem előtt tartásával készült, kibővített terméksorozat ideális választás a különböző munkaterületeken belüli igények széles körének kielégítésére – legyen szó akár otthonról végzett hibrid munkáról vagy kisvállalkozásról.

MAXIFY GX3050

MAXIFY GX3050

Canon MAXIFY GX4050

MAXIFY GX4050

Helytakarékos és költséghatékony

A MegaTank újratölthető tintatartály-technológiával felszerelt modellek alacsony fenntartási és oldalankénti költséggel rendelkeznek. E modellek könnyen karbantarthatók és könnyen használhatóak, időt takarítva meg, hogy Ön más üzleti ügyeire összpontosíthasson. Az állásidőt minimálisra csökkenti a nagy mennyiségű, akár 14 000 oldalas nyomtatás egy készlet színes tintapalackból1 – vagy akár 21 000 oldal nyomtatás, ha takarékos nyomtatási módban használják2 –, míg a nagy, akár 350 lapos papírkapacitás (250 lapos kazetta és 100 lapos hátsó adagoló) és a felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta csökkenti a nyomtató szervizigényét.

A kisvállalkozások és az otthoni munkavégzés igényeit szem előtt tartva a MAXIFY GX3040 és a MAXIFY GX4040 egyaránt gyors másolást és szkennelést, valamint professzionális minőségű nyomtatást kínál a 4 színű, pigmentalapú, újratölthető tintatartályos rendszer révén. Mindkét modell kompakt asztali kialakítású, helyigényük minimális, így könnyen elférnek szűk otthoni irodaterekben is.

Kiváló hatékonyság és együttműködés

Az otthoni és irodai hibrid munkavégzés során – vagy a jól megosztott kisvállalati környezetben – a nagy sebességű nyomtatás azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell várniuk a dokumentumok nyomtatására – mindkét modell gyors nyomtatási sebességet biztosít: ez 18,0 kép/perc fekete (fekete-fehér) nyomtatásnál és 13,0 kép/perc színes nyomtatásnál.

A 4 színű pigmenttintával ellátott modellek ideálisak a kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához. A Canon kizárólag olyan pigmenttintákat fejlesztett ki, amelyek éles és jól olvasható fekete szöveget, valamint jól látható színes szöveget és grafikát nyomtatnak – a korábbi MAXIFY GX modellekhez képest a színvisszaadás kontrasztjának javulása mellett. A teljes pigmenttinták ellenállnak a festékelfolyásnak és az elmosódásnak is, így a dokumentumok kiemelése és megosztása során biztos lehet abban, hogy azok nem lesznek elkenődve és professzionális megjelenést mutatnak.

Az ablakkal ellátott, nagy kapacitású kazetta 250 lapnyi normál papír tárolására alkalmas, valamint egy 100 lapos hátsó tálcával is rendelkezik, így nincs szükség folyamatos újratöltésre. A nyomtatók lapos hátsó papírtálcával – amely számos nyomathordozót és -méretet támogat – valamint egy hátsó lapos tálcával is rendelkeznek kartonok adagolásához – így egyetlen nyomtatóval az üzleti igények széles skáláját fedik le.

Emellett az új MAXIFY GX modellek támogatják a Chromebookot – így a Chrome operációs rendszerről történő közvetlen nyomtatás és szkennelés is biztosított. A nyomtatók az operációs rendszerek széles skáláját támogatják, beleértve a Mac, a Windows, az iOS és az Android rendszert is. 

Egyszerű karbantartás

A MAXIFY GX3040 és a MAXIFY GX4040 egyaránt könnyen kezelhető és karbantartható modellek a továbbfejlesztett hardveres kialakításnak, az érintőképernyőknek (csak a MAXIFY GX4040 esetében) és az elegáns kezelőfelületeknek köszönhetően. A nyomtatók újratöltése egyszerűbb, mint valaha – a rugós, színkódolt tintakupakokkal a felhasználók a tartály újratöltését egyetlen mozdulattal, annak könnyed felemelésével végezhetik el, anélkül, hogy a tinta kiömlene. Ráadásul a felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta mostantól elöl helyezkedik el a könnyű hozzáférés és használhatóság érdekében. 

Zökkenőmentes csatlakoztathatóság a munkahelyen belül

Az intelligens csatlakoztathatóság révén a MAXIFY felhasználók a Canon PRINT alkalmazáson keresztül nyomtathatnak, szkennelhetnek, másolhatnak és csatlakozhatnak a felhőhöz, valamint élvezhetik a meglévő szoftverekkel és technológiai platformokkal, köztük az AirPrint és a Mopria megoldásokkal való kompatibilitást. A Wi-Fi-hez való csatlakozáskor a nyomtatók meghatározzák a jel erősségét és a biztonságot – ha több hozzáférési pont áll rendelkezésre, automatikusan ahhoz csatlakoznak, amelyik a legjobb biztonsági és adatfeltételekkel rendelkezik, így mindig zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak. Különböző biztonsági intézkedésekkel – többek között WPA3-SAE, WPA3-EAP(AES) és TLS 1.3 titkosítással – a MAXIFY GX3040 / MAXIFY GX4040 a fokozott biztonság révén csökkenti az illetéktelen hozzáférés és az adatszivárgás kockázatát.

Különböző média támogatása a nyomtatáshoz

A poszterek, POS- és egyéb kartonnyomatok, amelyeket hagyományosan külsős cégre bíznánk, mostantól a MAXIFY GX3040 és MAXIFY GX4040 segítségével is előállíthatók, csökkentve ezzel a kisvállalkozások promóciós anyagainak összköltségét. A házon belüli üzleti nyomtatás támogatása érdekében mostantól mindkét készülék kompatibilis a különféle médiaalkalmazásokkal, beleértve a kartonnyomtatást a vadonatúj hátsó lapos tálcán keresztül. A PosterArtist Web segítségével vonzó plakátokat készíthet, anélkül, hogy profi tervezői ismeretekre lenne szüksége – sablonok, automatikus tervezés és az ingyenes készletből származó fotók segítenek látványos végeredményeket kreálni. A program egy webböngészőn keresztül online elérhető, így a szerkesztés bármikor és bárhol elvégezhető.

Ma a MAXIFY GX3040 és MAXIFY GX4040 modellek mellett a Canon tovább bővíti MegaTank termékcsaládját a kibővített PIXMA MegaTank sorozattal – négy új, gyors, kiváló minőségű, újratölthető tintatartályos nyomtatóval, amelyek ideálisak az otthoni nyomtatáson megtakarítást elérni kívánó családok számára.

A Canon MAXIFY GX3040 és GX4040 modellekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.canon.hu/printers/refillable-ink-tank-printers/

Közös főbb jellemzők:

• 18,0 kép/perc / 13,0 kép/perc – gyors nyomtatási sebesség3
• Nagy oldalkapacitás: fekete tinta 6 000 oldal, színes tintai akár 14 000 oldal
• Gazdaságos üzemmód, amely akár 50%-kal növeli a kapacitást2
• 4 színű pigmenttinta
• Hátsó tálca 100 lapos kapacitással
• 250 lapos kazetta
• Hátsó lapos tálca

MAXIFY GX3040 Főbb jellemzők:

• 3 az 1-ben nyomtató – nyomtatás, másolás és szkennelés
• 1,35" mono négyzet alakú LCD kijelző
• Wi-Fi

MAXIFY GX4040 Főbb jellemzők:

• 4 az 1-ben nyomtató – nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás
• 35 lapos ADF (automatikus dokumentumadagoló)
• 2,7" színes érintőképernyő
• Wi-Fi és Ethernet

  1. Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a cserével végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra.
  2. A takarékos mód csökkenti a tintafogyasztást a sűrűség csökkentésével, így a normál üzemmódhoz képest 50%-kal több oldalt lehet kinyomtatni.
  3. A normál papírra történő A4-es dokumentumnyomtatás sebességét az ISO/IEC 24734 szabvány irodai kategóriás tesztjének ESAT átlagértéke alapján határozták meg.