Energiatakarékos működés és kiváló minőségű nyomtatás –Canon imageRUNNER ADVANCE multifunkciós nyomtató

Budapest, 2017. október 2. – A közkedvelt Canon imageRUNNER ADVANCE termékcsalád újabb multifunkciós nyomtatókkal (MFP) bővült: imageRUNNER ADVANCE C256i imageRUNNER ADVANCE C356i imageRUNNER ADVANCE C356P

imageRUNNER ADVANCE C356i

A termékcsalád az eddigi sikerének útját folytatva olyan sokoldalú, modern készüléket kínál, amellyel percenként akár 35 oldalt* is képesek nyomtatni. A 10,1 colos, egyszerűen használható érintőképernyővel kezelhető, kompakt formatervű eszközök egyformán hatékonyak kisebb irodai környezetben és nagy irodákban, ugyanakkor otthoni használatnak sincs akadálya.

Újítás, hogy a Canon V2 Colour színtechnológiáját továbbfejlesztett dobtechnológiával és új CS tonerekkel ötvözi. Az eredmény: nagymennyiségű és gyors nyomtatás esetén is tartós és színhelyes, kiváló minőségű dokumentumok. Jelentős időmegtakarítát jelent pl. az összetűző és rendező funkció. A Canon uniFLOW és Therefore szoftvereivel való kompatibilitásának köszönhetően képes központilag vezérelni a nyomtatást és a szkennelést a teljes céges hálózaton. A teljesítményt tovább javítják a mobil nyomtató funkciók, amelyekkel a felhasználók menetközben is indíthatnak nyomtatási és szkennelési feladatokat. A közvetlen vezeték nélküli kapcsolatot kihasználva, a felhasználók számára a Canon mobilalkalmazásai, a Canon PRINT Business, Apple AirPrint és Mopria alkalmazások is rendelkezésre állnak, míg az Univerzális Bejelentkezés-kezelő (ULM) segítségével költségeiket és nyomtatási szabályzatukat is könnyen kezelhetik.

A biztonságos felhasználói hozzáférés mellett az eszközök fejlett szkennelő funkcióinak köszönhetően a felhasználók dokumentumaikat akár több felhőszolgáltató felületén is megoszthatják, pl. a Google Drive-on, az Evernote-on vagy a Dropboxon.

Sok munkahelyen már alapvető a HDD Titkosítás, a „Common Criteria Certification” tanúsítvány, az IP/MAC-cím szűrő, az IPSEC és az új vezeték nélküli helyi hálózat hitelesítés. Az új multifunkciós nyomtatókkal egyszerűbbé vált a biztonsági beállítások és szabályzatok kezelése és alkalmazása.

A kategóriájában vezető imageRUNNER termékcsaládnak nemcsak a működtetése energiatakarékos (alvó üzemmódban akár mindössze 0,8 wattot fogyaszt). Már a tervezéskor újrahasznosított anyagok és bioműanyagok használatában gondolkodtak. Az összes modell Energy Star valamint a legújabb Blue Angel tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Fontosabb jellemzők

imageRUNNER ADVANCE C256/356 termékcsalád

  • A4-es színes multifunkciós nyomtató
  • 25 oldal/perc (imageRUNNER ADVANCE C256) ill. 35 oldal/perc (imageRUNNER ADVANCE C356 series) nyomtatási sebesség
  • Kompakt formaterv
  • 10,1 colos színes érintőképernyő
  • V2 szín- és CS tonertechnológia
  • Wi-Fi csatlakozási lehetőség
  • Felhőszolgáltatás beépülő modulok, pl. Google Drive, Evernote, Dropbox
  • Apple Air Print, MOPRIA Print kompatibilitás
  • Alacsony energiafogyasztás, Blue Angel tanúsítvány

*A 35 oldal/perces nyomtatási sebesség az imageRUNNER ADVANCE C356 nyomtatókkal érhető el.