Európa első Océ VarioPrint 6330 Titán digitális nyomdagépeit az Elanders magyarországi nyomdájában, Zalalövőn helyezik üzembe

A világ jelenleg leggyorsabb B3 digitális nyomdagépei kerülnek szeptemberben Zalalövőre. Két vadonatúj Océ VarioPrint 6330 Titán nyomdagép szállítására írt alá szerződést az Elanders a Canonnal.

„A poingi és venloi bemutatótermünkben felállított 2 gép után ezek leszenek az első, ügyfél részére telepített eszközök Európában. Az Elanders globális ügyfélként kiemelt fontosságú a Canon számára – és mitagadás, szerencsénk is volt azzal, hogy pont Magyarországon, pont most érett meg a legrégebbi gépek cseréje” - tudtuk meg Szalai Istvántól, a Canon nyomdaipari üzletágának igazgatójától.

Az Elanders Hungary Kft-t 2001-ben, a svéd Elanders csoport magyarországi képviseleteként alapították. Az utóbbi években az ország egyik legmodernebb nyomdájává fejlődött, melynek fő profilja az ofszet és digitális nyomtatás.

A nyomdát a legkorszerűbb technológia és a kiváló szakértelem mellett a folyamatos innováció emeli a legkeresettebb nyomdák közé. A nemzetközi cégcsoport tagjaként hazai vevői számára is elérhető az Elanders teljes infrastruktúrája. Központi elhelyezkedése és kiforrott logisztikai rendszere révévén a határokon túl is rugalmas szolgáltatást tud nyújtani. Több mint 200 alkalmazottjával az Elanders Hungary a legnagyobb munkaadó Zalalövőn.

Szlogenjük: „Kivételesen nagy teljesítmény” jellemzi legutóbbi beruházásukat is. „Océ digitális nyomdagépeket használunk 2008 óta Magyarországon” - mondta Uwe Stadler úr, az Elanders Magyarország igazgatója. „Kivételesen nagy teljesítményt kínálunk ügyfeleinknek, és ezt várjuk el beszállítóinktól is. Océ gépeink, és a Canon szerviz teljes mértékben megfelel ennek. Az első generációs Océ VarioPrint Classic nyomtatóink 10 év szolgálat és egyenként félmilliárd nyomat után idén nyugdíjba vonulnak. A Classic, és ma is használatban lévő második generációs Ultra gépek egyedülálló teljesítménye után túl sokat nem haboztunk a legújabb fejlesztésű VarioPrint Titánok megrendelésekor” - magyarázta Uwe Stadler úr.