Gyönyörködjön kiváló minőségű nyomatokban a Canon stílusos és kompakt három az egyben otthoni nyomtatóinak egyikével

London, Egyesült Királyság, 2016. szeptember 6. – A mai napon a Canon bemutatta új tervezésű PIXMA tintasugaras termékcsaládját, amelynek középpontjában a kialakítás, a csatlakoztathatóság és a kreativitás áll. A Canon az igényektől függetlenül mindenki számára kínál megoldást, a belépő szintű PIXMA TS5050 sorozattól a középkategóriás PIXMA TS6050 és PIXMA TS8050 sorozaton át egészen a csúcskategóriás PIXMA TS9050 sorozatig – ráadásul az egyes sorozatok akár 40%-kal kompaktabbak az elődjeiknél.

PIXMA TS5050 sorozat

PIXMA TS6050 sorozat

PIXMA TS8050 sorozat

PIXMA TS9050 sorozat


Zökkenőmentes csatlakozás
A beépített Wi-Fi-kapcsolatnak köszönhetően minden egyes PIXMA készülék biztosítja a számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről való vezeték nélküli nyomtatást az Android és iOS rendszerekre elérhető továbbfeljesztett Canon PRINT alkalmazáson keresztül. A Wi-Fi Direct¹, a „hozzáférési pont mód” és hasonló funkciók lehetővé teszik, hogy közvetlenül, router vagy Wi-Fi-jelszó nélkül csatlakozhasson a nyomtatóhoz, így a nyomtatót egyszerűen megoszthatja a látogatóba érkező barátokkal és családtagokkal.

A PIXMA TS9050 sorozat és PIXMA TS8050 sorozat PIXMA Touch & Print funkciója révén (amely az Android készülékekre telepített Canon PRINT alkalmazásban érhető el) egyszerűen csatlakoztathatja NFC-képes okostelefonját vagy táblagépét, és máris nekiláthat a nyomtatásnak vagy a szkennelésnek. A PIXMA TS9050 sorozat által biztosított Ethernet-csatlakozásnak köszönhetően szabadon megoszthatja a kapcsolatot több, ugyanazon a hálózaton lévő számítógép között.

A PIXMA TS9050 sorozat, a PIXMA TS8050 sorozat és a PIXMA TS6050 sorozat esetében az LCD érintőképernyők hozzáférést biztosítanak a PIXMA Cloud Link funkcióhoz, amely összeköti Önt kedvenc felhőalapú szolgáltatásaival – így gyorsan, útközben is kinyomtathat egy képet, vagy feltölthet egy elolvasni kívánt dokumentumot. Ha szeret a közösségi oldalakon időzni, bizonyos nyomtatók² az Instagram™ szolgáltatáshoz is csatlakoztathatók, így egyszerűen életre keltheti kedvenc fényképeit – akár 13x13 cm-es, a Canon új négyzet alakú, fényes fotópapírjára nyomtatott nyomatokként is.

Modern, kompakt kialakítás a stílusos, hálózati kapcsolattal rendelkező otthonok számára
A PIXMA készülékek a minden eddiginél jellegzetesebb és feltűnőbb, kompakt és karcsú kialakításuknak köszönhetően valódi műalkotásként díszíthetik otthonát. A PIXMA TS8050 és a PIXMA TS6050 sorozat kontrasztos tükrös és matt felszíne azonnali ragyogást csempész bármilyen helyiségbe, míg a PIXMA TS9050 korszerű, dobozjellegű megjelenése révén a művészi kinyilatkoztatásra vágyók is elérhetik dekorációs céljukat. A megdönthető elülső panel és a nagy méretű LCD-képernyő gyors hozzáférést biztosít a vadonatúj, intuitív egyképernyős kezdőlap menühöz, amely a Canon PRINT alkalmazás nyújtotta egyszerű navigálást és funkciókat tükrözi.

Gyors és egyszerű, minőségi otthoni nyomtatás
A PIXMA TS5050 sorozat és a PIXMA TS6050 sorozat öt különálló tintatartállyal rendelkezik, amelyek gyors, kitűnő minőségű nyomtatást biztosítanak mind normál, mind fotópapírra. A plusz szürke tintatartályt és továbbfejlesztett fekete fotótintát alkalmazó PIXMA TS9050 és PIXMA TS8050 sorozat egyaránt javítja a fotónyomtatás minőségét – nagyobb részletességgel jelenítik meg a sötét és árnyékos területeket, így ideális választást jelentenek a fényképezés szerelmeseinek. Az összes modellhez elérhető opcionális XL patronokkal több oldalt nyomtathat, míg a színenként cserélhető tintapatronok minimális hulladékot eredményeznek.

Élje ki kreativitását az otthona kényelméből
Az új hátsó papíradagolónak köszönhetően az új PIXMA modellek számtalan különböző papírtípussal és papírmérettel kompatibilisek – a fényképektől a kétoldalas dokumentumokig, a személyre szabott születésnapi kártyáktól a gyerekrajzokig. Emellett a TS9050, a TS8050 és a TS6050 sorozat egy elülső kazettával is rendelkezik, így a felhasználók egyszerre tarthatnak normál papírt az elülső kazettában a dokumentumokhoz, és tölthetnek fotópapírt a hátsó papíradagolóba – így anélkül nyomtathatnak dokumentumokat és fényképeket, hogy papírtípust kellene váltaniuk az egyes nyomtatások között. A PIXMA TS9050 és a PIXMA TS8050 sorozat egyaránt biztosítja a közvetlenül lemezre történő nyomtatást a Canon PRINT alkalmazáson keresztül.

A PIXMA TS9050, a PIXMA TS8050 és a PIXMA TS5050 sorozat emellett közvetlenül az SD memóriakártyáról, számítógép nélkül is képes kinyomtatni a fényképeket. Az PIXMA TS9050 sorozat SD-kártyáról történő nyomtatás funkciójával akár kreatív szűrőkkel is elláthatja a fényképeket magáról a nyomtató nagy méretű, 12,6 cm-es érintőképernyőjéről – inspiráció egyetlen gombnyomással.

A PIXMA TS5050 sorozat fő funkciói:

 • Kompakt, elegáns és megfizethető multifunkciós nyomtató
 • Nyomtatás Wi-Fi-n keresztül, SD-kártyáról vagy a felhőből
 • 7,5 cm-es (3") LCD kijelző és letisztult kezelőfelület
 • Nyomtasson 10×15 cm-es szegély nélküli fényképeket otthon mintegy 40 másodperc alatt
 • Okostelefonos és táblagépes nyomtatás a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS6050 sorozat fő funkciói:

 • Gyors, multifunkciós dokumentum- és fotónyomtató
 • A Wi-Fi segítségével a ház bármelyik pontján kábel nélkül nyomtathat, másolhat és szkennelhet
 • Intuitív felhasználói felület, 7,5 cm-es (3") érintőképernyő
 • Hozzáférés felhőalapú funkciókhoz a nyomtató érintőképernyőjén keresztül
 • Okostelefonos és táblagépes nyomtatás a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS8050 sorozat fő funkciói:

 • Lenyűgöző minőségű otthoni fotónyomtatás
 • Kompakt kialakítású wifis nyomtató másolási és beolvasási funkciókkal
 • Nagy méretű 10,8 cm-es (4,3") érintőképernyő automatikusan dönthető előlappal
 • Wi-Fi-, NFC- és SD-kártyás csatlakozási lehetőség
 • Okostelefonos és táblagépes nyomtatás a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS9050 sorozat fő funkciói:

 • Speciális nyomtató a lenyűgöző, fotólabor-minőségű fényképekhez
 • Kreatív szűrők az SD-kártyán található képek számára a nagy méretű, 12,6 cm-es (5") érintőképernyőhöz
 • Kompakt méretű kialakítás elegáns, kontrasztos textúrákkal
 • Okostelefon csatlakoztatására kész multifunkciós készülék Wi-Fi és felhőalapú csatlakozási lehetőséggel
 • Wi-Fi-, NFC-, Ethernet- és SD-kártyás csatlakozási lehetőség


¹ Csak Android rendszerű eszközökhöz
² TS9050, TS8050 és TS6050