Küldj képeslapot a printeredre! A Canon két új otthoni PIXMA multifunkciós nyomtatóval újít

Budapest, 2016. július 12. – A Canon két új multifunkciós, tintasugaras PIXMA nyomtatót dob piacra: a PIXMA MG3050-sorozatot és a PIXMA MG2550S modellt. Mindkét új modellt otthoni használatra tervezték: tökéletesek a dokumentumok és fotók jó minőségű kinyomtatásához, kis méretüknek és a vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen elférnek bármely tanuló-, vagy dolgozószobában.

PIXMA MG3050

PIXMA MG2550S

A víz-, és pigmentbázisú tintáknak köszönhetően az új nyomtatókkal csodálatos minőségben nyomtathatóak képek és szövegek egyaránt. A FINE (fotolitográfiai eljárást alkalmazó nyomtatófej-gyártási technológia) technológiájú festékpatronnal fotólabor minőségű, részletgazdag nyomatokat lehet készíteni egy pillanat alatt, valamint lehetővé válik a gyakorlatilag szemcse nélküli, egyenletes nyomtatás. Az új modellekben XL méretű patronokat is lehet használni, amelyek még több oldal elkészítését teszik lehetővé.

Fejlett wifi-, és felhőfunkciók
A Wi-Fi és a Canon PRINT alkalmazás révén a PIXMA MG3050-sorozat vezeték nélküli nyomtatást is lehetővé tesz laptopról és PC-ről, valamint okostelefonról és táblagépről is. A felhőalapú nyomtatásnak köszönhetően a készülékekre gyakorlatilag a világ bármely pontjáról lehet nyomtatni, így az is elképzelhető, hogy az otthoniaknak a képeslapot a nyomtatón keresztül küldje haza a család, ami szinte azonnal kézbe is vehető. Az új PIXMA modellek ezen felül a különféle szolgáltatásokból és közösségi platformokról is tudnak nyomtatni, például az Instagram™-ból, a Facebook™-ból, vagy a Google Drive™-ból. Az Access Point Mode segítségével gyorsan csatlakoztathatók az eszközök otthon, a nyomtató vezeték nélküli használata pedig még akkor is lehetséges, ha a számítógép vagy mobil eszköz egy másik Wi-Fi hálózatra csatlakozik. Olyan napokon, amikor egy perc felesleges időnk sincs, a szkennelt dokumentumokat közvetlenül mobil eszközre is küldhetjük, így azokat magunkkal vihetjük.

A kreativitás szabadsága
A kreatív ötletekhez a PIXMA MG3050-sorozat és a PIXMA MG2550S a My Image Garden szoftvert kínálja Macre és PC-re, amely az összes fotót egyetlen, könnyen használható helyen rendszerezi. A programból automatikusan egyedi elrendezésű, csodálatos nyomatok készíthetők. A nyomtatók hozzáférést biztosítanak a CREATIVE PARK PREMIUM-hoz is: ez egy online szolgáltatás az eredeti Canon-tintákat alkalmazó felhasználók számára, amelyben profi fotósok és művészek által készített inspiráló dizájnterveket és munkákat találnak.

A PIXMA MG3050-sorozattal új, 5x5” méretű, négyszögletű fotókat is lehet nyomtatni. Az ilyen képarányú fotók ideálisak ajándéknak, bekeretezve pedig az otthonok falát díszíthetik. A táblagépről, PC-ről vagy Macről is elérhető Easy-PhotoPrint+ szoftver üdvözlőkártyák, naptárak és sok más sablon segítségével teszi lehetővé a mobilon vagy a felhőn tárolt képek kreatív felhasználását.

A PIXMA MG3050 sorozat legfontosabb jellemzői:

 • Okostelefonról és felhőről való nyomtatás a Canon PRINT alkalmazás segítségével
 • Jó minőségű nyomtatás, másolás és lapolvasás
 • Percenként 8 fekete-fehér vagy 4 színes nyomat előállítása
 • Easy-PhotoPrint+ a kreatív nyomtatáshoz
 • Egyidejű Wi-Fi és Access Point Mode csatlakoztatás
 • Opcionális XL patronok a nyomtatási költségek csökkentéséhez

A PIXMA MG2550S legfontosabb jellemzői:

 • Jó minőségű nyomtatás, másolás és lapolvasás
 • Percenként 8 fekete-fehér vagy 4 színes nyomat előállítása
 • My Image Garden szoftver
 • Automatikus bekapcsolás a nyomtatás megkezdésekor
 • Csendes üzemmód a működés közbeni zaj csökkentéséhez
 • Opcionális XL patronok a nyomtatási költségek csökkentéséhez