Új, nagysebességű egyfunkciós Canon i-SENSYS nyomtatók nagyvállalati környezetbe

Budapest, 2016. május 4. – Két fekete-fehér és két színes egyfunkciós nyomtatóval (SFP) színesiti i-SENSYS nyomtatócsaládját a Canon. Az új i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx és LBP712Cx tökéletes megoldást jelentenek a nagyvállalatok nyomtatási kihívásaira, hiszen a hatékony működést rugalmas konfigurációs lehetőségekkel egyesítik egy masszív, kompakt készülékházban.

LBP351x FSL.jpg

Az i-SENSYS LBP351x és LBP352x nagy volumenű, percenként 55-62 oldalas nyomtatási sebességre képesek, lapkapacitásuk pedig akár a 3600 oldalt is elérheti. Az i-SENSYS LBP710Cx percenként 33 színes oldalt tud nyomtatni és 1200 lap a maximális kapacitása, az i-SENSYS LBP712Cx pedig 38 színes oldalt képes egy perc alatt kinyomtatni, és akár 2300 lapot is be tud fogadni.

Az új készülékek mindegyike elég kis méretű ahhoz, hogy olyan helyiségben is üzembe lehessen helyezni őket, ahol minden szabad helyet meg kell becsülni. A konfigurációs lehetőségeknek köszönhetően pedig az LBP351x és LBP352x esetében akár négy további papírkazetta is üzembe állítható, és egyedi méretű hordozókra is nyomtathat a felhasználó, így nem okozhat gondot a banki kimutatások vagy orvosi receptek nyomtatása sem. Mindemellett a két új színes gép, az i-SENSYS LBP710Cx és i-SENSYS LBP712Cx új, nagyobb kapacitású és hatékonyságú színes tonereket kapott, ami azt jelenti, hogy a tonerkazetták tovább használhatóak és így ritkábban kell cserélni őket.

Mindkét sorozat mobil nyomtatási funkcióval és felhőcsatlakozással is rendelkezik, nagyvállalati funkciókat biztosítva kompakt eszközökkel. Az Apple AirPrint™ és Mopria támogatása lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy kompatibilis mobil eszközökről akár útközben is ki tudják nyomtatni dokumentumaikat, a Google Cloud Print-et használó vállalkozások pedig a felhőalapú nyomtatást támogató szolgáltatásból profitálhatnak. Továbbá, a uniFLOW-hoz, a Canon nyomtatáskezelő platformjához való csatlakoztathatóság vállalati szintű funkciók végrehajtását is lehetővé teszi a cég bármely részén. A Canon Quick First-Print technológiája révén még alvó üzemmódból is másodperceken belül ki lehet nyomtatni a dokumentumokat, ami további segítséget jelent a vállalkozások számára a maximális hatékonyság eléréséhez. A készülékek alapfelszereltségének részét képezik a PCL5e/6 és az Adobe PostScript nyomtatási nyelvek, a hálózati integrációnál szükséges kompatibilitás biztosítása érdekében.

Az i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx és az LBP712Cx 2016 júliusától lesz kapható Európa szerte.

Az i-SENSYS LBP351x és LBP352x főbb műszaki jellemzői:

• Akár percenként 62 lapos nyomtatási sebesség
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Akár 4 kiegészítő papíradagoló egység
  • Maximális lapkapacitás: 3600
  • Nagy kapacitású tonerkazetta
  • E-Maintenance (távmenedzsment, távdiagnosztika és fogyóeszköz menedzsment automatizálás)
  • AirPrint és Mopria kompatibilis
  • Google Cloud Print
  • Támogatja a PCL5c/6 és Adobe PostScript nyomtatási nyelveket
  • MEAP a uniFLOW integrációhoz

Az i-SENSYS LBP710Cx és az i-SENSYS LBP712Cx főbb műszaki jellemzői:

• Akár percenként 38 lapos nyomtatási sebesség
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Akár 3* kiegészítő papíradagoló egység
  • Maximális lapkapacitás: 2300*
  • Nagy kapacitású tonerkazetta
  • E- Maintenance (távmenedzsment, távdiagnosztika és fogyóeszköz menedzsment automatizálás)
  • AirPrint és Mopria kompatibilis
  • Google Cloud Print
  • Támogatja a PCL5c/6 és Adobe PostScript nyomtatási nyelveket
  • MEAP a uniFLOW integrációhoz

* csak az LBP712Cx esetén

A Canon új termékekkel bővíti a népszerű 70-200 mm-s L-sorozat objektívcsaládját

2018. június 7. – A Canon Europe ma bejelentette, hogy az EF 70-200mm f/4L IS II USM és az EF 70-200mm f/2.8L IS III USM objektívek piacra bocsátásával új tagokkal bővíti a méltán szeretett és elismert L-sorozatú objektívcsaládját. A 70-200 mm-es gyújtótávolságú objektíveket már évek óta használják a profi, félprofi és amatőr fotósok, köszönhetően a normál és telefotó közötti egyszerű váltásnak, a kívánt képkompozíciónak megfelelően. Ez a rugalmasság teszi lehetővé, hogy az objektívek a portréktól a természetfotókig bármilyen téma megörökítésére alkalmasak – ezzel is igazolva, hogy 70-200 mm-es objektívek elengedhetetlen tartozékai egy fotós felszerelésének.