Az év A3-as multifunkciós nyomtató-sorozata

Budapest, 2016. március 31. – A Canon hét másik díj mellett megkapta a tekintélyes „A3 MFP Line of the Year” díjat is a laboratóriumi vizsgálatokra szakosodott Buyers Laboratory (BLI) nevű kutatóintézettől.

8 BLI díjat söpört be a Canon nyomtatócsaládja

A Buyers Laboratory, független kutatóközpont több mint 45 éve tesztel irodai készülékeket, és félévente hirdeti ki a Pick Awards díjat, melyeket kizárólag olyan termékek nyerhetnek el, amelyek több szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a vevők számára legfontosabb funkciók és teljesítmény-paraméterek egész sorát átfogó módon vizsgáló teszteken.

A Canon a vevőkkel folytatott szoros együttműködésnek is köszönhetően folyamatosan minőségi és az innovatív termékeket fejleszt, amit a BLI, a következő Pick Awards díjakkal ismert el:

Az energiahatékonyság terén elért kimagasló teljesítmény

  • imageRUNNER C1225iF
  • imageRUNNER C1335iF/C1335iFC
  • imageRUNNER ADVANCE C250i

KKV-k részére kínált kiváló színes multifunkciós nyomtatók

  • imageRUNNER ADVANCE C250i

Közepes méretű munkacsoportok számára kínált kiváló színes nyomtatók

  • imageRUNNER ADVANCE C350P

Kiváló 21-30 lap/perc sebességű A3-as színes multifunkciós nyomtatók

  • imageRUNNER ADVANCE C3325i

Kiváló 20 lap/perc sebességű A3-as színes multifunkciós nyomtatók

  • imageRUNNER ADVANCE C3320 sorozat

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a BLI a 2016-os „Line of the Year” díjjal jutalmazta az imageRUNNER ADVANCE irodai termékcsaládunkat és az összes fontosabb szegmensben sikerült „Pick Awards” díjat nyernünk. 2010 óta a Canon több mint 100 jelentős iparági díjat kapott az irodai technológiák terén” – mondta Francis Thornhill, a Canon marketing vezetője. „Ez tovább erősíti a Canon piacvezető pozícióját, amelyet az üzleti dokumentumkezelő technológiák legmeggyőzőbb és legszélesebb választékával vívott ki. A Canonnál a legjobb technológiák, szakemberek és folyamatok ötvözése révén reagálunk a vevők által támasztott kihívásokra, minél alacsonyabb szinten tartva a dokumentumkezelés összköltségét valamennyi irodai környezetben.”