PIXMA nyomtatók vezeték nélküli kapcsolatának beállítása

Mielőtt megkísérli a PIXMA nyomtató csatlakoztatását a vezeték nélküli hálózathoz, ellenőrizze, hogy teljesül-e az alábbi két feltétel:

  1. Ellenőrizze, hogy van-e hozzáférési pontja (bizonyos esetekben útválasztóként vagy hubként szerepel), amelyen elérhető az internetkapcsolat. A hozzáférési pontnak teljes mértékben működnie kell, mielőtt folytatná a következő lépéssel.

  2. Ellenőrizze, hogy van-e olyan számítástechnikai eszköze (pl. PC, Mac, táblagép vagy okostelefon) – a továbbiakban számítógép –, amely sikeresen csatlakozik az internethez.

    Annak ellenőrzése érdekében, hogy a nyomtatóval együtt használni kívánt számítógép csatlakozik-e a hálózathoz, próbáljon meg egy weboldalt böngészni a számítógépről, például a www.canon-europe.com-ot. Amennyiben a weboldal nem jelenik meg, az internethez való csatlakozás nem sikeres, és ezt a folytatás előtt ki kell javítani.

FIGYELEM

Ha probléma adódik, vagy nem biztos benne, hogyan kell beállítani a hozzáférési pontot vagy az internetcsatlakozást, olvassa el a hozzáférési pont kezelési útmutatóját, vagy pedig lépjen kapcsolatba internetszolgáltatójával.

Amint a fenti feltételek teljesülnek, a vezeték nélküli beállítások útmutatójának eléréséhez alább válassza ki a terméket.

Válassza ki PIXMA termékét

Ha az Ön terméke nem szerepel az alábbiakban, kérjük, tekintse meg nemzetközi weboldalunkat.További ajánlatok…

Feedback