SÚGÓ ÉS TÁMOGATÁS

Hol kaphatók üzleti megoldások?

Ha vállalati használatra szeretne Canon terméket vagy szoftveres megoldást vásárolni, jó helyen jár. Megoldásainkat kínáló partnerek listáját itt találja.

Keressen egy akkreditált Canon üzleti partnert.

Üzleti megoldás

Ország

Település

Üzleti megoldások

 • Szélesformátumú nyomtatás

  A grafikai és fotópiaci környezetek átfogó megoldásainak szakértői. Végponttól végpontig terjedő megoldásokat kínálnak, beleértve a szervizelést, a fogyóeszközökkel való ellátást és a hordozót, valamint hozzáférnek a Canon teljes LFP-portfóliójához.

 • Professzionális nyomtatás

  Professzionális nyomtatási megoldásokra specializálódott partnerek. Tudásuknak és szakértelmüknek hála az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy bármikor fordulhatnak hozzájuk tanácsért a megfelelő nyomtatási megoldásokról és ezek minden igényüknek megfelelnek majd. A gyors és agilis szolgáltatásnyújtás e szakemberek kulcsfontosságú jellemzője. Az értékesítésbe, szervizelésbe és támogatásba való befektetésük révén ezen partnerek ideális felkészültséggel rendelkeznek, hogy segédkezzenek ügyfeleik rendelkezésre állásának és termelékenységének maximalizálásában.

 • Szkennelés

  Hatékony szállítási és ügyfélszolgálati támogatást biztosít a Canon imageFORMULA dokumentumszkennereinek teljes választékához, hogy kielégítse azon ügyfelek igényeit, akik egyszerű megoldást igényelnek az otthoni, az út közbeni vagy az irodai szkenneléshez.

 • Iroda szoftver megoldások

  A szervezetek üzleti folyamatainak javítását célzó átfogó dokumentumkezelés és vezető adat- és információkezelési megoldások szakértői. Az egyszerűtől az összetett és testre szabott megoldásokig – többek között digitális postázók és automatizált üzleti munkafolyamatok beépítésével – mindent képesek bevetni,hogy racionalizálják és javítsák az ügyfélélményt, valamint támogassák az ügyfeleket a digitális átalakulás útján.

 • Irodai megoldások

  Szakértően kezelik a szervezetek nyomtatási eszközparkját, a Canon-portfólióban elérhető megoldásokat, szolgáltatásokat és támogatást, így a dokumentumok szkennelését, archiválását, biztonságos tárolását, elérését és visszakeresését a különböző nyomtatási eszközökről. Az asztali és otthoni nyomtatóktól kezdve az irodai multifunkciós nyomtatókon át a tömegnyomtatókig.