KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Kép- és videóalkotási megoldások

Az alábbiakban bemutatjuk az ipar és a kereskedelem azon területeit, ahol képalkotási megoldásaink használatával javíthatod és fejlesztheted vállalkozásodat.

Kép- és videóalkotási megoldások

alt text

Kereskedelmi fotó

Fedezd fel, hogyan hozhatsz létre nagy mennyiségű, kiváló minőségű képeket reklámtárgyakról webhelyed vagy katalógusaid számára költséghatékony és kiváló minőségű tartalom készítésével, amellyel életre keltheted termékeid és biztosíthatod márkáid előrelépését.

3D-s fotogrammetria

A 3D-s fotogrammetria a fényképes felmérés folyamata. Fedezd fel, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen beolvasni, szerkeszteni és reprodukálni fizikai elemeket digitális környezetben.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotófülke

A fotófülke egy többfunkciós képkészítő állomás, amellyel gyorsan és egyszerűen készíthetsz portrékat különféle eseményeken tengernyi beállítással. Pózolj, nyomd meg a gombot és nyomtasd ki a képeket másodpercek alatt. A Canonnak köszönhetően pénztárcabarát módon megoldható ez a remek szórakozás.

SDK

A fényképezőgép vezérlésének üzleti szoftveralkalmazásokba való integrálásának köszönhetően a fényképezőgép és a nyomtató vezérlése automatikusan kezelhető. Tudd meg, hogy a teljes körű folyamatok ilyen módon történő egyszerűsítésének köszönhetően hogyan lesz költséghatékony és időtakarékos ez a megoldás.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Vizsgálat

Számos szervezet nagy mértékben támaszkodik a Canon készülékeire, melyek segítenek azonosítani és rögzíteni számtalan létfontosságú vizsgálati adatot. Fedezd fel, hogy a Canon speciális szoftveres és fényképezőgépes megoldásai hogyan növelik gyártási munkafolyamataid, valamint számos különböző automatizált rendszer hatékonyságát.

Kapcsolat

Tudj meg többet az üzleti igényeidnek megfelelő termékek és szolgáltatások széles választékáról