KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Kép- és videóalkotási megoldások

Az alábbiakban bemutatjuk az ipar és a kereskedelem azon területeit, ahol képalkotási megoldásaink használatával javíthatod és fejlesztheted vállalkozásodat.
alt text

Kereskedelmi fotó

Fedezze fel, hogyan hozhat létre nagy mennyiségű, kiváló minőségű képeket reklámtárgyakról webhelye vagy katalógusa számára költséghatékony és kiváló minőségű tartalom készítésével, amellyel életre keltheti termékeit és biztosíthatja márkái előrelépését.

3D-s fotogrammetria

A 3D-s fotogrammetria a fényképes felmérés folyamata. Fedezze fel, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen beolvasni, szerkeszteni és reprodukálni fizikai elemeket digitális környezetben.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotófülke

A fotófülke egy többfunkciós képkészítő állomás, amellyel gyorsan és egyszerűen készíthet portrékat különféle eseményeken tengernyi beállítással. Egyszerűen pózoljon, nyomja meg és már öné is a nyomat, néhány másodperc alatt. A Canonnak köszönhetően költséghatékony – és nagyszerű a használata.

SDK

A fényképezőgép vezérlésének üzleti szoftveralkalmazásokba való integrálásának köszönhetően a fényképezőgép és a nyomtató vezérlése automatikusan kezelhető. Tudja meg, hogy a teljes körű folyamatok ilyen módon történő egyszerűsítésének köszönhetően hogyan lesz költséghatékony és időtakarékos ez a megoldás.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Vizsgálat

Számos szervezet nagy mértékben támaszkodik a Canon készülékeire, melyek segítenek azonosítani és rögzíteni számtalan létfontosságú vizsgálati adatot. Fedezze fel, hogy a Canon speciális szoftveres és fényképezőgépes megoldásai hogyan növelik gyártási munkafolyamatai, valamint számos különböző automatizált rendszer hatékonyságát.

Vállalati fotózás és videózás

A kiváló minőségű fényképek és videók fontos kommunikációs eszközök a vállalata számára, és elengedhetetlenek a márkaismertség növeléséhez, valamint ahhoz, hogy a megfelelő üzenetet közvetítse az ügyfeleinek. Ismerje meg, hogy a Canon hogyan kínál eredményes és költséghatékony módokat az üzenetek kézbesítésére.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometrikus adatok

Biztonsági jelvények, személyazonosító okmányok, belépőkártyák és sok más; a Canon képalkotó megoldásai még jobb lehetőségeket kínálnak vállalkozása számára, hogy munkatársai biztonságban legyenek.

Kapcsolat

Tudj meg többet az üzleti igényeidnek megfelelő termékek és szolgáltatások széles választékáról